Serie A
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Serie A
Momci, šta očekujete od Italijana u Evropi? Ja imam osjećaj da će svi jako dobro proći u prvom kolu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Hajde brate sve okej, ali osim Pavarda tu nema ništa specijalno. Istrošeni i polomljeni igrači.arminz je napisao/la: ↑17 sep 2023, 17:08Znaci napravis 5 izmjena i jos ti ostanu na klupi Pavard, Sanchez, Cuadrado, Sensi i Klaassen
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pazi drug, istrošeni i polomljeni su i Mkhtaryan, Acerbi i Darmian pa opet rješavaju derbije i vode tim u finale CL.Romagnoli13 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:53Hajde brate sve okej, ali osim Pavarda tu nema ništa specijalno. Istrošeni i polomljeni igrači.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- Romagnoli13
- Kontakt:
Vidjet ćemo na kraju sezonu. Pogotovo u LPa. Da vidimo jesu li put Milana i Intera bili čista sreća ili pravi kvalitet.Biscione je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:56Pazi drug, istrošeni i polomljeni su i Mkhtaryan, Acerbi i Darmian pa opet rješavaju derbije i vode tim u finale CL.Romagnoli13 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:53Hajde brate sve okej, ali osim Pavarda tu nema ništa specijalno. Istrošeni i polomljeni igrači.
Ja očekujem da svi Italijani osim Lazia prođu grupu. A za dalje ćemo da vidimo.
Realno je brate da je sreca i zrijeb pomazio i Inter i Milan, cak je Milan imao teze protivnike Tottenham i Napoli kontra Porto i Benfica, 1/2 protiv nas vam je isto sreca jer ovaj nas retard na klupi ne moze Inzaghiju nistaBiscione je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:56Pazi drug, istrošeni i polomljeni su i Mkhtaryan, Acerbi i Darmian pa opet rješavaju derbije i vode tim u finale CL.Romagnoli13 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:53Hajde brate sve okej, ali osim Pavarda tu nema ništa specijalno. Istrošeni i polomljeni igrači.
Ne omalovazavam uspjeh i vas i nas ali realno je da je sreca pri zrijebanju pomazila i jedne i druge
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ova sezona će da mnoge odgovore otkrije. Naravno da želim Italijanske klubove što dalje u LPa. Ali neće to tek tako ići.
Jest al mi smo u finalu dokazali da smo tu zasluženo za razliku od vas koji ste srećom izgubili obe utakmice od nas i spasili se bruke jer bi vas City ponizio gore nego mi jučer. Svi su prije finala kao vi govorili da će nas poderat kao što su Reala i Bajerna prije toga a poslije utakmice svi se slažili da smo barem zaslužili neriješeno ako ne i pobjedu obzirom da smo imali veće prilike. I ova igra trenutno u novoj sezoni pokazuje da ono nije bila slučajnost ili sreća. Al eto recite vi da je to bila sreća, niko vam me može braniti. Isto kao što niko ne može braniti mnogim vašim koji i za jučerašnju havariju 5-1 govore da niste bili slabiji nego da je Inter imao sreće.
A što se tiče ove sezone nama je prioritet druga zvjezdica u ligi a CL je sporedna. Iako znajući Inzaghija koliko voli kupove ne summjam da će dati sve od sebe da opet odemo što dalje ali po meni osvojiti scudetto i proći grupu u CL je sasvim dovoljno za odličnu sezonu
A što se tiče ove sezone nama je prioritet druga zvjezdica u ligi a CL je sporedna. Iako znajući Inzaghija koliko voli kupove ne summjam da će dati sve od sebe da opet odemo što dalje ali po meni osvojiti scudetto i proći grupu u CL je sasvim dovoljno za odličnu sezonu
Zadnja izmjena: Biscione, dana/u 17 sep 2023, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ma srecu prije svega treba zasluziti, kazem ti ne omalovazavam ni vas ni nas ulazak u finale odnosno 1/2 samo kazem da nas je sreca posluzila u zrijebu
Finale je finale, jedna tekma i tu nema favorita
A sto se sinoc tice sramota je to velika za Milan, ja sam nakon 10 min igre na nasoj temi napisao mogli bi lagano primiti 3 a mozda i vise do kraja
Kvalitet, iskustvo uigranist su na vasoj strani, sad da li ce vam to biti dovoljno za titulu ostaje da se vidi
Finale je finale, jedna tekma i tu nema favorita
A sto se sinoc tice sramota je to velika za Milan, ja sam nakon 10 min igre na nasoj temi napisao mogli bi lagano primiti 3 a mozda i vise do kraja
Kvalitet, iskustvo uigranist su na vasoj strani, sad da li ce vam to biti dovoljno za titulu ostaje da se vidi
Ono sto je ostalo na klupi nakon pet izmjena! Ko kod Milana, nije dobio ni minute, Pobega?Romagnoli13 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:53Hajde brate sve okej, ali osim Pavarda tu nema ništa specijalno. Istrošeni i polomljeni igrači.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bennacer, Kalulu, Tomori, recimo. Ali nebitno. Ne treba od igrača od 35/36 godina praviti neki bauk. Ali svako ima pravo na svoj stav i ja to poštujem.arminz je napisao/la: ↑17 sep 2023, 23:18Ono sto je ostalo na klupi nakon pet izmjena! Ko kod Milana, nije dobio ni minute, Pobega?Romagnoli13 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:53Hajde brate sve okej, ali osim Pavarda tu nema ništa specijalno. Istrošeni i polomljeni igrači.
Sezona je tek počela i vidjet ćemo kako će da završi.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jel i ovo Roma konačno proradila? 

Cuvajte se dolazimo

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
A jesu vas zmije i metkovale braćo mila šta je ono!
Thuram golčina. A dresovi su vam baš ono za pijace, jbt ne može Milan u onakvim dresovima igrati ni crveno ni narandžasto.
Oni moji solida, Vlahović odličan.

Thuram golčina. A dresovi su vam baš ono za pijace, jbt ne može Milan u onakvim dresovima igrati ni crveno ni narandžasto.
Oni moji solida, Vlahović odličan.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ko ovom pe*eru na hrvatskoj Areni dade da komentariše utakmicu Bog mu pamet dao
Il Club più titolato al mondo!
Dobro se pokazaše Rossoneri nema šta. Veći i jači klub u Milanu je ipak Internazionale. Milan je onaj Scudetto prošli uzeo sretno. Juventus kakav god da je zaslužuje respect. Napoli također.SiamoNoi je napisao/la: ↑16 sep 2023, 21:17Glasovao za dopingirane lopove. Realno najveći favoriti za naslov ove sezone i ako ne uzmu sa ekipom koju ovoliko masno plaćaju i ne igrajuci Europu vrijeme je da se ugase napokon.
Realnije bi bilo lopovi umjesto Milana sa ovim brojem glasova i onda Milan i Inter izjednačeni po broju glasova. Barem je dojam pušten u javnost bio da su bili izjednačeni prije večerašnjeg susreta...A tu je i Napoli negdje u razini sa Interom,iz prikrajka iako teško zamislivo da mogu dva puta u nizu.

🔴⚫️ 𝟎𝟕𝟓 🔴⚫️
https://telesport.telegram.hr/analize/i ... da-milana/
Malo o odnosu snaga između Intera i Milana iz neutralnog pera.
A Milanisti neka i dalje žive u zabludi kako imaju bolju ekipu.
Ako se netko treba dokazivati to je Milan da ono polufinale nije bilo slučajno.
Protiv Liverpoola se pisalo da će biti gaženje,nije ga bilo. Protiv Barcelone,nije ga bilo. Protiv Citya,nije ga bilo. Kako vam ne dosadi više držati se za jednu te istu glupost...
Malo o odnosu snaga između Intera i Milana iz neutralnog pera.
A Milanisti neka i dalje žive u zabludi kako imaju bolju ekipu.
Ne trebamo ništa vidjeti. Inter se već dokazao u finalu lige prvaka protiv najjače ekipe Europe još od one Barcelone. Odigralo se više nego ravnopravno i sitnice su odlučile.Romagnoli13 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:04Vidjet ćemo na kraju sezonu. Pogotovo u LPa. Da vidimo jesu li put Milana i Intera bili čista sreća ili pravi kvalitet.Biscione je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:56Pazi drug, istrošeni i polomljeni su i Mkhtaryan, Acerbi i Darmian pa opet rješavaju derbije i vode tim u finale CL.Romagnoli13 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:53Hajde brate sve okej, ali osim Pavarda tu nema ništa specijalno. Istrošeni i polomljeni igrači.
Ako se netko treba dokazivati to je Milan da ono polufinale nije bilo slučajno.
Protiv Liverpoola se pisalo da će biti gaženje,nije ga bilo. Protiv Barcelone,nije ga bilo. Protiv Citya,nije ga bilo. Kako vam ne dosadi više držati se za jednu te istu glupost...
Porto (umalo ih izbacio), Benfica (uvalila im 3 komada) i onda Pioli protiv kojeg mu (Inzaghiu) je svejedno uvijek i zagarantovan bar x.
Ni 1 talijan ne bi prosao dalje od drugog kruga da je na lijevoj strani zdrijeba. Pa sevilja je imala tezi put do finala u EL nego inter u UCLu
Da ponovim sto sam pisao u nasoj temi: inter i milan imaju samo po 3 igraca koji bi se nasli u prvim postavama elitnih timova europe (Maignan, Theo, Rafa, Bastoni, Barella, Lautaro). Bukv sve ostalo ne bi bilo ni na klupi Citya ili Reala recimo. DiMarco i Bennacer bi mozda skupili 1000 min.
Ne zaboravimo i kako su specificno interisti foruma ismijavali Hakana dok je igrao u Milanu. Vrv i najvise od svih igraca. Sad odjednom top igrac iako je bukv isti sem sto tamo vise trci
I da, velesile sezonu ne zavrsavaju sa istim brojem poraza kao i devetoplasirana bolonja.

Ni 1 talijan ne bi prosao dalje od drugog kruga da je na lijevoj strani zdrijeba. Pa sevilja je imala tezi put do finala u EL nego inter u UCLu
Da ponovim sto sam pisao u nasoj temi: inter i milan imaju samo po 3 igraca koji bi se nasli u prvim postavama elitnih timova europe (Maignan, Theo, Rafa, Bastoni, Barella, Lautaro). Bukv sve ostalo ne bi bilo ni na klupi Citya ili Reala recimo. DiMarco i Bennacer bi mozda skupili 1000 min.
Ne zaboravimo i kako su specificno interisti foruma ismijavali Hakana dok je igrao u Milanu. Vrv i najvise od svih igraca. Sad odjednom top igrac iako je bukv isti sem sto tamo vise trci
I da, velesile sezonu ne zavrsavaju sa istim brojem poraza kao i devetoplasirana bolonja.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- tutankamon1905
- Kontakt:
Pavard, Denzel, Thuram, Fratesi ni na klupi Reala..bog te necu ko sve prati i komentira nogomet
Da. Taj isti Thuram je dobra 2 mjeseca bio slobodan igrac. Cijeli prem + top2 La Lige i Bundeslige su ga mogli dovesti.
134 nastupa u BMu i 33 gola, 12 u repki i 1 gol, 72 i 12g u francuskoj. Fullkrug vecini Bundesligaskih timova bio veci prioritet od njega. World class nema sta
Pavard pored Rupamecana i Mazraouia nema mjesta
Sassuolo kada je Davide morao povuci ekipu zbog povrede Berardia u polusezoni prosle imao samo 4 pobjede. Bounce back napravili samo kad se ovaj oporavio
Dumfries mediokritet ko i Calabria
Nastavi da zivis u zabludi.
Ne zaboravimo i da si ti licno ovdje bio najveci pljuvac Hakana. Sta bi?
134 nastupa u BMu i 33 gola, 12 u repki i 1 gol, 72 i 12g u francuskoj. Fullkrug vecini Bundesligaskih timova bio veci prioritet od njega. World class nema sta
Pavard pored Rupamecana i Mazraouia nema mjesta
Sassuolo kada je Davide morao povuci ekipu zbog povrede Berardia u polusezoni prosle imao samo 4 pobjede. Bounce back napravili samo kad se ovaj oporavio
Dumfries mediokritet ko i Calabria
Nastavi da zivis u zabludi.
Ne zaboravimo i da si ti licno ovdje bio najveci pljuvac Hakana. Sta bi?
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Možeš ovdje dodati i Juventus sa Chiesom, Vlahovićem, Rabiotom/Bremerom, kao i Napoli sa Osimhenom, Kvichom i Zielinskim. Naravno ima tu još solidnih igrača, ali koji bi od njih mogao igrati u Bayernu, Realu, ili top premierligašima. Seria A je sve slabijia iz godine u godinu, i teško to može zamaskirati jedna dobra (i poprilično sretna) sezona u LP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.