Sezona počinje 31.08.2008
Parovi prvog kola:
ATALANTA-SIENA
CAGLIARI-LAZIO
CATANIA-GENOA
CHIEVO-REGGINA
FIORENTINA-JUVENTUS
MILAN-BOLOGNA
ROMA-NAPOLI
SAMPDORIA-INTER
TORINO-LECCE
UDINESE-PALERMO
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
obannon je napisao/la:Ja bih najvise voleo da Fiorentina bude sampion jer ih bas gotivim. Mada mislim da ce Milan(Poste vec duze vrijeme sto se Serie A tice)
Inter me poceo nervirati
Diavolo je napisao/la:Milan i Inter, definitivno dva najveca kandidata... Juventus, sa onakvom ekipom nema sta traziti, i po meni su definitivno najvise razocarali sto se tice transfera (osim Amauria)
adnan24 je napisao/la:Diavolo je napisao/la:Milan i Inter, definitivno dva najveca kandidata... Juventus, sa onakvom ekipom nema sta traziti, i po meni su definitivno najvise razocarali sto se tice transfera (osim Amauria)
A sta to fali Juventusu?
Impact je napisao/la:Tiago nije zadnji vezni nego centralni vezni (prije svega)
Kao drugo mislim da im nije potreban jedan a ne pogotovo 2 zadnja vezna, valjda ti je jasno koja je uloga te pozicije...
A s obzirom kakva je Italijanska Serie A, Juventus ce biti u vrhu
obannon je napisao/la:
Sezona počinje 31.08.2008
Parovi prvog kola:
ATALANTA-SIENA
CAGLIARI-LAZIO
CATANIA-GENOA
CHIEVO-REGGINA
FIORENTINA-JUVENTUS
MILAN-BOLOGNA
ROMA-NAPOLI
SAMPDORIA-INTER
TORINO-LECCE
UDINESE-PALERMO
Diavolo je napisao/la:Impact je napisao/la:Tiago nije zadnji vezni nego centralni vezni (prije svega)
Kao drugo mislim da im nije potreban jedan a ne pogotovo 2 zadnja vezna, valjda ti je jasno koja je uloga te pozicije...
A s obzirom kakva je Italijanska Serie A, Juventus ce biti u vrhu
U benfici i chelsea-u je cesto igrao na poziciji zadnjeg veznog, odnosno playmakera. Da, zaboravio sam Poulsena... 3-4 mjesto, realno, od sveg srca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.