AS Roma
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Nekako mi je nelogičan dolazak još jednog stopera, pored toliko potrebnijih pozicija, ali eto. Santiago Castro i dalje nije zvanično predstavljen, nadam se da će to proći bez problema, talentovan je. Žao mi je zbog Artemovog odlaska, mislim da je on jako dobar igrač, ali nije za ovaj sistem. Siguran sam da će nam zabiti bar dva komada ove sezone.
Čitao sam mnogo pohvala za ovog Grka, ali i dalje, baš mi nema smisla. Naravno, bit će puno utakmica, što širi roster to bolje, ali da li mi imamo luksuza za ovakve transfere, vidjet ćemo.
Ode i Angeliño, u jednom momentu je djelovao kao najbolji bek lige, onda povreda za povredom, čovjek se potpuno uništio, eto još ne znamo kakva je to povreda/bolest zapravo bila. Gotovo da nemamo bekove, hajde da uzmemo da će Wesley igrati lijevo (nemamo zamjenu), a da će Rensch igrati desno (opet nemamo zamjenu).
To znači da mi minimalno moramo dovesti još tri igrača - desni bek, lijevi bek i lijevo krilo. Iskreno, ja bih baš volio i jednog veznjaka, ali mislim da to nije moguće u ovom trenutku. Desno se nekako najviše spominjao Iván Fresneda, nije on loš, ali eto. Moja želja je definitivno Brooke Norton-Cuffy, ubio bi pod Gasperinijem.
Čitao sam mnogo pohvala za ovog Grka, ali i dalje, baš mi nema smisla. Naravno, bit će puno utakmica, što širi roster to bolje, ali da li mi imamo luksuza za ovakve transfere, vidjet ćemo.
Ode i Angeliño, u jednom momentu je djelovao kao najbolji bek lige, onda povreda za povredom, čovjek se potpuno uništio, eto još ne znamo kakva je to povreda/bolest zapravo bila. Gotovo da nemamo bekove, hajde da uzmemo da će Wesley igrati lijevo (nemamo zamjenu), a da će Rensch igrati desno (opet nemamo zamjenu).
To znači da mi minimalno moramo dovesti još tri igrača - desni bek, lijevi bek i lijevo krilo. Iskreno, ja bih baš volio i jednog veznjaka, ali mislim da to nije moguće u ovom trenutku. Desno se nekako najviše spominjao Iván Fresneda, nije on loš, ali eto. Moja želja je definitivno Brooke Norton-Cuffy, ubio bi pod Gasperinijem.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Prilično brzo realiziran transfer, bilo mi simpatično da uzme broj 44 u čast Manolasa. Za ovu cijenu je to odlična kupovina, ali i dalje smatram da nam apsolutno ova pozicija nije bila prioritetna. Baš tipični potpis u stilu Atalante, nadam se da će ispasti dobar igrač, a sad pitanje je ko onda iskače iz rotacije. Pretpostavljam da će to biti Ziolkowski.
Izgleda da smo našli i desnog beka, potpuna mi je nepoznanica, ali nije baš jeftin, iako mislim da će Holanđani tražiti i više para za njega. U priči je i Juanlu Sánchez, te jasno Fresneda.
Ukoliko računamo da će desni bek biti cca. 25 miliona, znači da smo već pukli 75 miliona, a vala da smo doveli nekoga ko je game-changer, pa nismo.
Lijevo krilo i dalje misterija, definitivno smo dobili još jedan ****, sada od strane Marokanca. Navodno smo sada u igri za Schadea iz Brentforda, koji je po meni baš bezveze igrač, čak ni na klipovima ne izgleda dobro. Stavljaju nas u igru za Mastantuonoa, to mi se sviđa ukoliko bi imali opciju otkupa, u suprotnom nema smisla.
Santiago Castro još nije ozvaničen
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Navodno bi ponudlili posudbu s opcijom otkupa za Endericka 45 milki i onda njima stavili da ga mogu uzet za 80 milki... To bi bilo top sam čist sumljam da bi ovi to prihvatili....
Ovaj Argentinac je fin pa nek probaju tako nešto iskemijat..
Tako lani City nije htjeo s onim Echeverijem ili kako god pa je propao... Kakav god top fudbaler bio nema mi baš smisla na suhu posudbu dovodit igrace...Što kaže @sureal ovaj schade baš izgleda kao bolid i na sažetcima
Ovaj Argentinac je fin pa nek probaju tako nešto iskemijat..
Tako lani City nije htjeo s onim Echeverijem ili kako god pa je propao... Kakav god top fudbaler bio nema mi baš smisla na suhu posudbu dovodit igrace...Što kaže @sureal ovaj schade baš izgleda kao bolid i na sažetcima
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Brate @Delvechio dobro si se sjetio Echeverri-ja, pa i to su nas zavlačili barem dvije sedmice. Srećom, nije došao. Čovjek je imao katastrofalnu sezonu u Gironi, tako da vjerovatno ide nova posudba.
Dolaskom Castra hemija u ekipi se samo dodatno poboljšala, pojačavamo taj korpus Argentinaca, šteta što bratina Paredes nije tu
Koulierakis sutra dolazi u Rim, te će zvanično postati naš novi igrač, nešto sam pročitao da je odbio Milan i Barcelonu, sigurno posjeduje neku kvalitetu. Izgleda da smo najkonkurentniji što se tiče Read-a. Dečko je sam poručio da će otići ukoliko dobije adekvatnu ponudu. Ono što me jako brine je što je jako sklon povredama, propustio je čak 22 utakmice prethodne sezone, to je previše. Mislim da smo u Italiji mogli naći bolje, a i znatno jeftinije rješenje.
Lijevo krilo i dalje ni na pomolu i dalje ima more članaka i vijesti u vezi Nuse, ali to je meni potpuno nerealno. Djeluje da će Godts preći u PSG, samim tim se otvara mogućnost za prodaju Mbaye-a, mada mislim da je dečko previše mlad. Neki ozbiljni novinari su prenijeli da smo zainteresovani za Malicka Fofanu, ali i taj momak je jako sklon povredama.
Svakako da mi se dopada mogućnost dolaska Endricka, imali bi ozbiljnu širinu u napadu.
Dolaskom Castra hemija u ekipi se samo dodatno poboljšala, pojačavamo taj korpus Argentinaca, šteta što bratina Paredes nije tu
Koulierakis sutra dolazi u Rim, te će zvanično postati naš novi igrač, nešto sam pročitao da je odbio Milan i Barcelonu, sigurno posjeduje neku kvalitetu. Izgleda da smo najkonkurentniji što se tiče Read-a. Dečko je sam poručio da će otići ukoliko dobije adekvatnu ponudu. Ono što me jako brine je što je jako sklon povredama, propustio je čak 22 utakmice prethodne sezone, to je previše. Mislim da smo u Italiji mogli naći bolje, a i znatno jeftinije rješenje.
Lijevo krilo i dalje ni na pomolu i dalje ima more članaka i vijesti u vezi Nuse, ali to je meni potpuno nerealno. Djeluje da će Godts preći u PSG, samim tim se otvara mogućnost za prodaju Mbaye-a, mada mislim da je dečko previše mlad. Neki ozbiljni novinari su prenijeli da smo zainteresovani za Malicka Fofanu, ali i taj momak je jako sklon povredama.
Svakako da mi se dopada mogućnost dolaska Endricka, imali bi ozbiljnu širinu u napadu.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Nemam ja Arene srecom.
3-0 u Cardiffu gubimo, izuzev Baha svi ostali na terenu su prvi tim. Bruka.
embrace the chaos
Teska sramota.Primis 3 za poluvrijeme od treceligasa.Sta vise pricati.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Dominira dibala i sa smanjenom platom, a i wesli na tradicionalnoj jakoj lijevoj strani
nema potpisa
Šta nam počini Cardiff, je li realno? Ne vodim se toliko prijateljskim utakmicama, ali brate sramota je ovo.
Neshvatljivo mi je šta Gasperini radi, evo sada nemaš ni tog superstar desnog beka Čelika
, zašto Wesley ne igra svoju poziciju? Potpuno bespotrebno izmišljanje, koje baš ništa ne donosi.
Neshvatljivo mi je šta Gasperini radi, evo sada nemaš ni tog superstar desnog beka Čelika
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Pogledao sažetke i užas.. Obrana i vezni red nisu postojali, također nemamo krila.... Ubilo nas ko mraz paprike, trebalo je i više od 4 1 biti... Osim par pokušaja Dybale i Weslog velika 0 Ne znam šta se misli s vezom ako Kone ode pa mi smo gotovi.. Lani nismo uzeli niti jedan derby a što bude kad dodu Bayern,City i Psg.. Do kad više yebeni Cristante u prvih 11...
Također Soule bi prodao momentalno jer nakon povrede ništa, samo tko bi dao 40 milki za njega koliko trazimo...
S mercata nikakvih novosti, stalno štampa piše o Endericku ali nista konkretno, Real bi htjeo imati kontrolu na fudbalerom a mi ne želimo suhu posudbu, pod obavezno su oba wingera....
Također Soule bi prodao momentalno jer nakon povrede ništa, samo tko bi dao 40 milki za njega koliko trazimo...
S mercata nikakvih novosti, stalno štampa piše o Endericku ali nista konkretno, Real bi htjeo imati kontrolu na fudbalerom a mi ne želimo suhu posudbu, pod obavezno su oba wingera....
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Ako se nekim cudom ne pojacamo ima da budemo glineni golubovi u Ligi Prvaka.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Očekivanja sve manja i manja, ovakvim ritmom mi nećemo biti konkurentni za prve četiri pozicije. Pa da li je moguće da doslovno svi naši pregovori moraju trajati danima i danima, tačno imam osjećaj da smo u mogućnosti pregovarati i održavati samo jedan front, kao da se ne može dogovarati sa više igrača/klubova istovremeno.
Sada se i ta igračina Read premišlja, pa onda mi ne možemo da odlučimo da li ćemo dodati ta dva miliona bonusa ili ne. Evo zagazili smo u avgust, a dovela su se dva igrača i to dva koja nisu bili prioriteti, a naročito ne stoper. Givairo Read po meni nije dobro pojačanje, jednostavno je previše sklon povredama, a nemamo mi taj luksuz da dovodimo takve igrače, jer zamjene praktično neće biti.
Sad smo kao navodno ponudili pedeset miliona za Kevina iz Fullhama, ali stvarno smiješno
Nesposobni smo i to ti je to, pa evo prijateljske takmice nisu toliko značajne, ali nije slučajno što se ne možemo ni tu sastaviti sa loptom. Pored Dybale, jedini igrač koji je nešto pokazao je bio Bah i evo pokida ukrštene ligamente.
Nikad na zelenu granu.
Sada se i ta igračina Read premišlja, pa onda mi ne možemo da odlučimo da li ćemo dodati ta dva miliona bonusa ili ne. Evo zagazili smo u avgust, a dovela su se dva igrača i to dva koja nisu bili prioriteti, a naročito ne stoper. Givairo Read po meni nije dobro pojačanje, jednostavno je previše sklon povredama, a nemamo mi taj luksuz da dovodimo takve igrače, jer zamjene praktično neće biti.
Sad smo kao navodno ponudili pedeset miliona za Kevina iz Fullhama, ali stvarno smiješno
Nikad na zelenu granu.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Djeluje da smo odustali od Reada, novi bek vjerovatno Molina. Nisam ga toliko gledao, ali na svjetskom je bio jako loš.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
A ovi traže 30 milki za njega a mi nudimo 25+ 3 bonusa, tak piše rimska štampa...
Ja što sam gledao Molinu na Sp je kriminalno odigrao, još je sjebao onaj gol protiv engleza... Na kraju budemo doveli par polovnjaka i to je to od našeg mercata
Kao i uvijek svaka pozicija bude dovedena nakon što prvih 5 meta propadnu, baš smo mrtvi jazavci
Ja što sam gledao Molinu na Sp je kriminalno odigrao, još je sjebao onaj gol protiv engleza... Na kraju budemo doveli par polovnjaka i to je to od našeg mercata
Kao i uvijek svaka pozicija bude dovedena nakon što prvih 5 meta propadnu, baš smo mrtvi jazavci
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Odbio nas i Molina ahahhaha
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Jel moguće da je Atletico prihvatio 13+4 mil? Iako ga nešto ne gotivim ali za te pare bih ga objeručke dočekao u Interu.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Molina novi bek.. Kako god da je odigrao sp sigurno je bolji od bolida Čelika, rezerva mu bude onaj mali iz Torina kojeg dovodimo 2 mjeseca.. Nije lose, e sad dovest ljevog wingera, prodat Soulea i dovest desnog vingera i još mozda neki vezni za rotaciju i bude to na kraju ok i jace nego lani,nesto samo jako sporo to ide sve...
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
- Cassano2024
- Kontakt:
Molina može. Bolje rješenje od onog iz Fejnorda.. Ali sta cemo za krilo?
Commando Ultrà Curva Sud
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.