jopaa7 WroteColonSignore WroteColon
Sto kazes na pojacanje Osijeka, ovog Laszla?
Ne mogu ga bas komentirat s obzirom da ga nisam nikad gledao. Ne sjecam ga se kad su igrali protiv Dinama. Tad sam ga gledao, al nemam pojma kako je igrao. Kompletna Astana je tad djelovala kao ekipa iz koje se ni Slaven ne bi pojacao.
Ovako gledajuci slova i brojeve djeluje kao pravo pojacanje. Igrac kojem cijena raste, redovan reprezentativac, dolazi iz jake i za nase pojmove respektabilne ekipe u kojoj je bio standardni igrac. Dolazi besplatno, rizik nije velik, moze se pogodit i taman se uigra za ljeto i Europu.
PS. Taman ste tu negdje da budete nositelji u drugom pretkolu.
marconato WroteColonEvo i ja bas citam.
Gledao sam intervju kada kaze da je jos ljetos trebao u Dinamo preci...
Mozda bi nesto i moglo biti od njega. Mlad je jos (96).
Ma bit ce nesto od njega. Zao mi je sto je Budimir otisao, al mislim da bi ga Andric trebao moci zamjeniti. Minute ce dobiti sigurno, a ako se nametne moze bit i prvi napadac. Prijelazom u Dinamo sigurno postaje igrac kojeg treba ispratiti po pitanju reprezentacije, pogotovo ako eksplodira, ali i dalje mislim da ce to pricekati. Morat ce se dokazati. Pa nisu svi igraci Zvezde i Partizana reprezentativci pa da ocekujes dolaskom u Dinamo poziv samo zato jer si u Dinamu. Osobno mu zelim srecu, nek trpa u oba dresa.
Citam malo forume, vecinom pozitivni dojmovi, ne obazire se toliko na nacionalnost, ali se ne preskace cinjenica da je prvi Srbin jos od Cave Dimitrijevica. Ima par debila kojima nije sjeo, al usutili su se nakon sto su vidjeli da se nitko ne lozi. Ljudi zele kvalitetnog igraca i drago mi je vidjeti da ce biti prihvacen, a toga sam se bas bojao.