Navodno ce se moci utakmice gledati iz saune i jacuzzija.

Taj tvoj mi baca na onaj u Dugopolje. Sminka, ali premali.
Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten
Za klub kao sto je TSC koji nema neku bazu navijaca i za grad kao sto je Topola, ovaj od cca 5 000 je po mjeri...
12k
Sto te sad toliko razocaralo ako je projekt javno dostupan vec dugo vremena?OldFashioned je napisao/la: ↑07 jan 2021, 01:00Uh, mogu reći da sam blago razočaran ovim izgledom Osječkog stadiona.
Da budem iskren, nisam očekivao ovo.
Pa vjerovatno činjenica da do sada isti nisam vidio a očekivam uvijek od modernih stadiona pa makar i na našim prostorima da izgledaju lijepo.Pitagora je napisao/la: ↑08 jan 2021, 19:57Sto te sad toliko razocaralo ako je projekt javno dostupan vec dugo vremena?OldFashioned je napisao/la: ↑07 jan 2021, 01:00Uh, mogu reći da sam blago razočaran ovim izgledom Osječkog stadiona.
Da budem iskren, nisam očekivao ovo.
Што се околине Осијека тиче (већа мјеста) за кога ти људи навијају? (ради политичке коректности - Динамо или Хајдук или Осијек)Wandelanoite je napisao/la: ↑08 jan 2021, 20:04Pampas ce biti perverzija, nadam se da ce dici malo mrtvu Baranju na noge i da ce stadion biti puniji.
Jedina stvar sto ne valja je sto mi je dalji desetak minuta nego Gradski vrt.
Nema tu nekih vecih mjesta, uglavnom su sela i vecinom pusta, u Vinkovcima ne vole Osijek, jer imaju Cibaliu i naravno Dinamo i Hajduk, Vukovar BBB, Torcida, dok Borovo Naselje i ostala srpska naselja navijaju za Partizan i CZV. Beli Manastir isto je vecina srpska pa i tamo je situacija ko u Vukovaru. Đakovo BBB i Torcida.Ortega10 je napisao/la: ↑12 jan 2021, 20:35Што се околине Осијека тиче (већа мјеста) за кога ти људи навијају? (ради политичке коректности - Динамо или Хајдук или Осијек)Wandelanoite je napisao/la: ↑08 jan 2021, 20:04Pampas ce biti perverzija, nadam se da ce dici malo mrtvu Baranju na noge i da ce stadion biti puniji.
Jedina stvar sto ne valja je sto mi je dalji desetak minuta nego Gradski vrt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.