Vojvodina remi-pobjeda-remi-pobjeda-remi... Bez poraza ovog proljeca, ali sa previse nerijesenih. Danas malo bolji od protivnika u Ivanjici, ali sa losom realizacijom. Kilavo. Doteturace do petog mjesta minimum, za vise vidjecemo. Mislim da cemo u aprilu i ovakvi kakvi smo losi ugasiti snove Vose o LS.
Novi Pazar ostao bez trenera
Oni ih mijenjaju ko carape svake sezone, i kad ima rezultata, i kad ga nema, bitno da se vrteska vrti, a hoce u Evropu Ka'e ne da im drzava
Sutra mali gradski derbi na Banovom brdu: Cukaricki - Vozdovac. Brdjani pobjedom nam prilaze na bod i ulaze u otvorenu trku sa nama i TSC-om za mjesta u LS i LE. Vozdovac zakucan za 7. mjesto, ne moze ni gore, ni dole. Bice bodovni liferant do kraja sezone, razigravace jos vise mlade igrace.
onaj Munjirka ko da mi je zabranio da pravim neke digresije, šta ne smijem da govorim kako Hajduk ima podlogu za budućnost?
o današnjoj utakmici sa Slavenom neću ništa komentarisati
Hajde dzukac zavezi vise, lajes na ovoj temi vec godinama
ja Partizan i Zvezdu poistovjećujem kao HDZ i SDP u Hrvatskoj, oni su slika i prilika srpskog društva
ne zna se koja je gora HNL ili Superliga
sudija kao u utakmici Olimpija-Partizan 1976. i Dinamo-Ludogorec 2012.
evo rat saopštenjima majko ti mila, gasi ovu ligu da ne trpimo ovu sramotu
Ugasi onog ko te luda napravio da te ne trpi vise i odskakutaj sa jedanaeste lige u Evropi, 11. u Evropi, to je slika i prilika srpskog drustva, koja je tvoja drekavac ljubomorni i optereceni? Ona sto je 41., samo dno Evrope, talog, ili ona sto debelo zaostaje za srpskom, a utripovala je da je nedodirljiva kvalitetom? Nece biti ugasena, vec ce imati borbu za LS i LE sto u svojoj mozes samo da mastas, pati ko te sisa
Nirton je napisao/la: ↑
29 jan 2023, 11:40
Tsitsipas se vraca u ovom mecu, zapisite sta sam rekao :kafa: