Stranica: 1/1.

Fudbal/Nogomet u regionu: Općenito

Postano: 04 avg 2017, 09:45
Postao/la semcho
Kakve sve senzacije fudbalskih ekipa iz regiona. Domžale izbacio Freiburga, Osijek izbacio PSV, sto je nakon Dinamovog izbacivanja Ajaxa jedna od najboljih senzacija Hrvatskog fubala u posljednjih dvadesetak godina u Evropi, Dinamo prosao ODD, reklo bi se ne bas glatko, dok je Rijeka izbacila RB Salzburg, mada Austrijanci tvrde da im je ponisten cist gol, ne znam, sami procjenite. Sto se tice nasih ekipa, Ni Zeljo ni Sarajevo, Siroki i Zrinjski nisu vise u Evropi, mada nisu se ni obrukali ove sezone, ipak Aberdeen, Maribor, AIK su zesce ekipe, iako Sarajevo je igralo protiv "autsajdera" i ispalo, to je jedino ove sezone o cemu bi se dalo raspravljati, mejdutim, svi sada igraju fudbal, ne mora da znaci ako je nama ekipa malo poznata, da ne znaju igrat fudbal.

Re: Fudbal/Nogomet u regionu: Općenito

Postano: 25 avg 2017, 06:30
Postao/la semcho
Samo bih cestitao hrvatskim ekipama na uspjehu ove sezone u Evropi. Svaka cast!

Re: Fudbal/Nogomet u regionu: Općenito

Postano: 25 avg 2017, 22:43
Postao/la Urbinato
Jedino je Rijeci za cestitati, ostsli su poispadali, ato i nije neki uspjeh Zapazen uspjeh u regionu imaju srpski klubovi, te Vardar, a najveci svakako pripada Mariboru.

Re: Fudbal/Nogomet u regionu: Općenito

Postano: 26 avg 2017, 00:40
Postao/la SiamoNoi
Ja bih s ozbirom na zdrijeb Maribora rekao da ipak Vardaru pripada najveci uspjeh,rezultat,kako god...Plus Hajduk i Osijek se mozda nisu plasirali u skupine,ali su također imali zapazene nastupe.

Re: Fudbal/Nogomet u regionu: Općenito

Postano: 03 sep 2017, 00:02
Postao/la Mirko
River Plate i Boca Juniors odigrali u reprezentativnoj pauzi prijateljski mec. Na Balkanu misaona imenica... :kafa: