Moderatori/ce: geronimo,dubrava,Trigger,VanBasten,Devil
ma meni je stara crnogorka, pa imam simpatija prema njima![]()
a ovaj Mirko Vucinic treba da bude primjer svim nasim zvjezdicama, evo covjek duplo vise trci nego kad igra za Romu
Iker C WroteColonŠta je ovo pun forum Sandžaklija iz Crne Gore?Opustite se ne igra BiH.
jacky09 WroteColonCrna Gora remijem prokockala šansu i u ždrijebu kvalifikacija za SP 2014. biti će u drugom potu kao i Francuzi.
Portugal i Grčka su pobjedama osigurali prvi pot.
Sigurni u Potu 1: Španjolska, Nizozemska, Njemačka, Engleska, Italija, Hrvatska, Portugal, Grčka.
Za jedno preostalo mjesto bore se Norveška i Rusija. Norvežani uskoro imaju prijateljsku protiv Litve i ta utakmica će odlučivati tko ide u prvi pot. Ako Norvežani pobjede idu u prvi pot, ako remiziraju ili izgube u prvi pot ide Rusija.
Nimla_RZ WroteColonjacky09 WroteColonCrna Gora remijem prokockala šansu i u ždrijebu kvalifikacija za SP 2014. biti će u drugom potu kao i Francuzi.
Portugal i Grčka su pobjedama osigurali prvi pot.
Sigurni u Potu 1: Španjolska, Nizozemska, Njemačka, Engleska, Italija, Hrvatska, Portugal, Grčka.
Za jedno preostalo mjesto bore se Norveška i Rusija. Norvežani uskoro imaju prijateljsku protiv Litve i ta utakmica će odlučivati tko ide u prvi pot. Ako Norvežani pobjede idu u prvi pot, ako remiziraju ili izgube u prvi pot ide Rusija.
Kad je izvlačenje za SP 2014?
Claus WroteColonSad čitam (tačnije slušam) da je Dejan Savićević smijenio Zlatka Kranjčara s mjesta selektora Crne Gore. Ne znam sad kol'ko je pametna ova odluka, no to ćemo saznati po završetku kvalifikacija. Ipak, Cico je ostvario zavidne rezultate na klupi Montenegra.Vidjet ćemo hoće li dobiti relevantnog nasljednika...
Claus WroteColonSad čitam (tačnije slušam) da je Dejan Savićević smijenio Zlatka Kranjčara s mjesta selektora Crne Gore. Ne znam sad kol'ko je pametna ova odluka, no to ćemo saznati po završetku kvalifikacija. Ipak, Cico je ostvario zavidne rezultate na klupi Montenegra.Vidjet ćemo hoće li dobiti relevantnog nasljednika...
soba 39 WroteColonClaus WroteColonSad čitam (tačnije slušam) da je Dejan Savićević smijenio Zlatka Kranjčara s mjesta selektora Crne Gore. Ne znam sad kol'ko je pametna ova odluka, no to ćemo saznati po završetku kvalifikacija. Ipak, Cico je ostvario zavidne rezultate na klupi Montenegra.Vidjet ćemo hoće li dobiti relevantnog nasljednika...
Ma dobiće qrac,od ničega Cico ih dovede na prag baraža i do "drugog šeMšira"
Balkanska posla,menadžeri,mafija,savez...
Dalix WroteColonMeni je apsurdno da je Crna Gora 19. u SVIJETU! Pa to je smijesno skroz ljudi, to mjesto zasluzuje Reprezentacija koja je sudjelovala na Svijetskom ili nekom drugom prvenstvu. U kvalifikacijama za FIFA Svijetkso Prvenstvo 2010 ste zavrsili 5. a sada ste drugi sto nije lose ali na ovom mjestu ste zbog cega ? Sto ste odigrali 0-0 na Wembley-u? Ma dajtee. Crna Gora pri najboljem zasluzuje 50-60. mjesto.
Dalix WroteColonMeni je apsurdno da je Crna Gora 19. u SVIJETU! Pa to je smijesno skroz ljudi, to mjesto zasluzuje Reprezentacija koja je sudjelovala na Svijetskom ili nekom drugom prvenstvu. U kvalifikacijama za FIFA Svijetkso Prvenstvo 2010 ste zavrsili 5. a sada ste drugi sto nije lose ali na ovom mjestu ste zbog cega ? Sto ste odigrali 0-0 na Wembley-u? Ma dajtee. Crna Gora pri najboljem zasluzuje 50-60. mjesto.
Nail for Real WroteColonFino. Bilo bi lijepo da ne dobijemo balkansku ekipu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.