Hajde jbg znamo se, nemoj uzimat za zlo što sam iskren. Oprostiš se od lopte i rahat budeš.

Moderator/ica: GracanicaAA
Velegradska Barselona i jesmo za Banovice koji moradose poklopit kijamet utakmica da bi ostali na prvom mjestu.LjumanM95 je napisao/la:Izvinjavam se velegradskoj Barseloni koja nema uigrane akcije i šuta prema golu protivnika.![]()
![]()
Hajde jbg znamo se, nemoj uzimat za zlo što sam iskren. Oprostiš se od lopte i rahat budeš.
Probajte i vi dobiti nekoga bez sudija i saveza, ili bolje receno probajte odigrati sezonu, a da ne popusite qrac Mitketu.LjumanM95 je napisao/la:![]()
![]()
Ok, velegrađani, probajte kad šutnuti na gol protiv konkurenta. Do tad lijep pozdrav i brukajte se i dalje po medijima.Nadam se da će vam biti veselo i slijedeće sezone u Malešićima, Mahali i Prokosovićima.
Cilj da se zayebavaju. Nemaju omladinske kategorije tako da ne mogu uci. Prodat ce par utakmica ovima za opstanak i to je to. Gradina vec usla, davno
Ukoliko budu prvi onda ne ulazi niko sa Sjevera. Ista stvar koju je Klis uradio na Jugu prosle sezone. Znaci cilj je uzet pare na proljece i poskupit borbu za ulazak Gradini. Sve legitimno
Hvala na odg. To me i zanimalo, nisam baš u ti. nogometnim vodama. Nevjerojatno baš. Svega će bit na proljeće u svim ligama
Oštraković kad je došao zimus 2018. iz Tuzla City bio klasa, prevaga. Proteklu poluseonu nije branio na tom nivou, ne znam šta se desilo. Držao je kafić u Srebreniku koji se zatvorio pa je otišao u Novi Sad sa porodicom, tamo drži kafić sad a fudbal je napustio. Registrovan je za nas.. Husetović je otišao vani raditi isto.ASD je napisao/la: ↑29 feb 2020, 22:27Gdje vam je Oštraković otišao, mislim da Ramić nije ni blizu njegov kalibar. I onaj Husetović je protiv Budućnosti pružao dobre partije, vidim da ni njega nema.
Što se tiče sastava. Ova dva štopera danas što su počela su loša, pogotovo desni (i u Slobodi je igrao u juniorima iako je bio najslabija karika uvijek). Islamović će biti odličan, Todorović takođe. Lijevi bek ništa specijalno ali svakako deficitarna pozicija pa može proći.
Šabić je mašina, strašno napredovao, plus je zaštićeno godište. Delić, Andrić, Omerović, Musić... Fina je to ekipica.
Problem malo ta zaštićena godišta. I Budućnost je s time imala problema godinama.
Mislim da zaslužujete veći rang.
Kako su se pokazali Kapidžić i Širbegović? Jel bilo ikakve koristi od njih? vidim da nisu više u timu.
Klub nije bio ovako organizovan, ne pamti se. Gradina se vratila ponovo među Srebreničane i raja nije pratila ovoliko dešavanja oko Gradine ni kad smo ulazili u PL.
Bolje je organizovan nego tada sigurno.Benjo_AFC86 je napisao/la: ↑20 jun 2021, 23:51Klub nije bio ovako organizovan, ne pamti se. Gradina se vratila ponovo među Srebreničane i raja nije pratila ovoliko dešavanja oko Gradine ni kad smo ulazili u PL.![]()
Treba ostati prizeman, kostur ekipe će ostati uz dodatna pojačanja. Molim admine da nas vrate gdje i pripadamo, na temu Prve lige![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk, nedimmmm1337, Querty, sirBobbyMoore i 19 gostiju.