Sta tu cmizdrite kao da unistavaju fudbal, Maradona je rukom davao golove na svjetskom prvenstvu pa nije unisten fudbal

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,dubrava,Devil
calcio WroteColonOd kad postoji fudbal, postoje i sudijske greske.
Sta tu cmizdrite kao da unistavaju fudbal, Maradona je rukom davao golove na svjetskom prvenstvu pa nije unisten fudbal
Semper WroteColonSvaka čast Hrvatskoj bila je bolja i zasluženo pobjedila. Nije da umanjujem pobjedu Hrvata ali je sudija žestoko oštetio Irce. Drugi gol Hrvatske čist ofsajd jer igrač Irske nije imao namjeru da vraća loptu unazad, u drugom poluvremenu sudija je propustio da svira čist penal Ircima.
Sada ću da analiziram grupu i prognoziram:
Hrvatska Italija -remi
Španija Hrvatska pobjeda Španaca
Italija Irska pobjeda Italijana
Španija Irska pobjeda Španaca
Španija 7
Italija 5
Hrvatska 4
Irska 0
Mišljenja sam da Hrvati moraju dobiti Italijane ako žele dalje.
damirfile WroteColoncalcio WroteColonOd kad postoji fudbal, postoje i sudijske greske.
Greske sudija su normala,al nije normalno da se ovoliko odupiru tehnologiji u futbalu zar to nije cudno. U sve sportove je uvedena bas sve samo u futbalu je nece (fifa,uefa). Tu su najvee pare i vjeruj da je najveca mafija. A ti kako hoces
Hans WroteColonIako sam rekao da necu vise ovdje pisati, ovo moram reci:
Sudsko vijece na celu s Collinom je kaznilo Wolfganga Starka zbog loseg sudjenja na utakmici Spanjolska - Hrvatska. To puno govori o vama koji mislite da je suđenje ok, ne u kontekstu nogometa, nego u kontekstu neceg drugog, vjerojatno i sami znate
Semper WroteColonSemper WroteColonSvaka čast Hrvatskoj bila je bolja i zasluženo pobjedila. Nije da umanjujem pobjedu Hrvata ali je sudija žestoko oštetio Irce. Drugi gol Hrvatske čist ofsajd jer igrač Irske nije imao namjeru da vraća loptu unazad, u drugom poluvremenu sudija je propustio da svira čist penal Ircima.
SiamoNoi WroteColonSemper WroteColonSemper WroteColonSvaka čast Hrvatskoj bila je bolja i zasluženo pobjedila. Nije da umanjujem pobjedu Hrvata ali je sudija žestoko oštetio Irce. Drugi gol Hrvatske čist ofsajd jer igrač Irske nije imao namjeru da vraća loptu unazad, u drugom poluvremenu sudija je propustio da svira čist penal Ircima.
Neznam da li ti je ovo već netko objašnjavao,neda mi se tražit po temi jer ima masu postova,ukratko:
2.gol nije bio zaleđe jer je branič Irske nabio loptu prema Jelaviću.A pasivno zaleđe nije jer Jelavić nije zaklanjao pogled golmanu.Slična situacija se dogodila na SP u Njemačkoj 2006.godine i sudac je ispravno dosudio-gol je regularan.
Kažeš "nije imao namjeru da vraća loptu unazad",je,imao je namjeru da izbije loptu,to što je došla do Jelavića je već druga priča.
I daj mi snimku te situacije koja misliš da je penal za Irce.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.