Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,dubrava,Devil
delpiero20 WroteColonMessi po meni uopste nije kompletan igrac nego je previse dobar u nekim segmentima i to ga cini najboljim...
Ronaldo je daleko kompletniji igrac kao i Ibrahimovic....pod tim se podrazumjeva sve, od gradje,visine,brzine,tehnike,suta,igre glavom i td..
S-Y-L-A-R WroteColonAko govorimo konkretno o napadačima(što je bio slučaj sa Pipom i Balonjom) onda su kvalitet i kompletnost dvije različite stvari.Messi jeste kvalitetan ali ne i kompletan napadač.Što se tiče ostalih segmenata njemu nema ravnog(barem trenutno) ali ako govorimo o kompletnosti napadača, njemu ipak "fale" neke stvari.Za "pravog napadača" mu nedostaju prije svega visina(samim time i igra glavom) i snaga.Lakše je Ibri ili Ronaldu dostići vrhunsku tehniku ili brzinu dok Messi NIKADA ne može biti bolji u igri glavom(ma koliko se trudio) jer je mnogo niži od njih.Dakle najbolji igrač jeste, najkompletniji nikako.
S-Y-L-A-R WroteColonSve je to uredu.Kvalitetom je on ipak ispred svih ostalih ali kompletnost je drugo od tome se govori.
A_d_0 WroteColonIbrahimovic je covjek koji ima sve sto se moze imati u fudbalu. Igracku inteligenciju, tehniku na najvisem nivou, visinu, snagu, udarac sa obje noge i to izuzetno jak i precizan, skok igru fantasticnu, izvrstan pas za igraca 190+ cm visokog i jos neke kunf fu poteze da ih tako nazovem, koji mislim da nikad nisu vidjeni u fudbalu prije njega. Messi jeste daleko najbolji i to bez ikakve konkurencije, ali kompletniji igrac nije sigurno.
NedozvoljenaPozicija WroteColonA_d_0 WroteColonKakav Balotelli. Nikad igrac nece bit. Al koji je igrac kompletniji od Ibre? Ne postoji takav.
Messi je daleko najkompletniji igrač koji je ikad igrao, uz to je u velikoj većini segmenata kvalitetniji od Ibre. Ibra je veliki igrač, uradio je puno u svojoj karijeri, ali Messi je nesumnjivo i kompletniji i kvalitetniji igrač.
muXmania WroteColon
E kakav si ti biser to je čudo... Kao prvo messi nezna dotaci loptu desnom nogom,
Monolog WroteColonNeću ulaziti u to da li je Džeko bolji od Balotellija, ali činjenica je da je INZAGHI za obojicu izmislio fudbal. To je čovjek koji će 5 puta biti u ofsajdu, a jednom što ne bude - zabiće gol. Pa frajer je zabijao i u Juventusu i u Milanu, a vala i u dresu talijanske reprezentacije. Djeluje smotano, ali on se ne bavi umjetničkim klizanjem već fudbalom. Davanje golova je ono što se pika, a posebnu notu daju izuzetno bitni golovi (oni koji donose titule, posebno one u finalima Lige Prvaka). Eh, kad neko kaže da je Balotelli klasa za Inzaghija, onda to stvarno nema nikakve veze sa realnošću. Jednostavno nema.
Titova-Juga WroteColonmuXmania WroteColon
E kakav si ti biser to je čudo... Kao prvo messi nezna dotaci loptu desnom nogom,
Ocu li ja prebacit u najsmijesnije ili ces sam sebe kaznit ?![]()
muXmania WroteColonTitova-Juga WroteColonmuXmania WroteColon
Ocu li ja prebacit u najsmijesnije ili ces sam sebe kaznit ?![]()
dobro ne moraš bukvalno shvatati, desna noga mu je veoma loša, to sam želio reći
muXmania WroteColonNedozvoljenaPozicija WroteColonA_d_0 WroteColonKakav Balotelli. Nikad igrac nece bit. Al koji je igrac kompletniji od Ibre? Ne postoji takav.
Messi je daleko najkompletniji igrač koji je ikad igrao, uz to je u velikoj većini segmenata kvalitetniji od Ibre. Ibra je veliki igrač, uradio je puno u svojoj karijeri, ali Messi je nesumnjivo i kompletniji i kvalitetniji igrač.
E kakav si ti biser to je čudo... Kao prvo messi nezna dotaci loptu desnom nogom, da ne spominjem igru glavom i te stvari.
C.Ronaldo je najkompletni igrač današnjice to je sasvim sigurno, pa onda Ibra...
Cautinho WroteColonTitova-Juga WroteColon
De čo'eče prestani
![]()
Hahhahahah,sve u prazan gol![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.