OI London 2012 - Tenis
Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
- Citizen-X
- Kontakt:
Re: OI London 2012 - Tenis
bravo Huane - moram priznat lijep sportski pozdrav Djokovica...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
bravo Juan Martine.... zasluženo !
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Zlato - Murray
Srebro - Federer
Bronca - Del Potro
Srebro - Federer
Bronca - Del Potro
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
E moj Federeru, haj ti u penziju i postedi svoje navijace vise bezpotrebnog nerviranja. Ovo je velika BURKA.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Delpo - Bronza
Djokovic- NIŠTA !
Djokovic- NIŠTA !
A srbija bila vec ubiljezila medalju za djoleta, hahah
donijet ce,al drvenu

donijet ce,al drvenu

Kindže, kindže...
Evo uze Federer konacno svoj servis, sad ce on krenuti igrat.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- skyisthelimit
ovaj Del Potro se garant dopinguje. Kako je nakon gotovo 5 sati (izgubljenog) polufinala uspio se vratiti i pocijepati Novaka u borbi za 3 mjesto
Ovo moze samo dopingovan covjek

15.10 - 15.06 ...
- schweinsteiger
- Kontakt:
Federer neshvatljiv...ne pamtim kad sam ga zadnji put gledao u ovako losem izdanju i kad je gubio,gubio je u stilu,a ovo...sramota.Mora se podici,krenuti naprijed i bolje koristiti FH.
5:1,idemo care!
i kako nervira ova seljacka publika.
5:1,idemo care!
#miasanmia
skyisthelimit je napisao/la:ovaj Del Potro se garant dopinguje. Kako je nakon gotovo 5 sati (izgubljenog) polufinala uspio se vratiti i pocijepati Novaka u borbi za 3 mjesto![]()

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Ko što Muhamed Konjić kaže:"još nije gotovo,još ima nade" a 74minuta i mi gubimo 3:0
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
SK Stolac Hercegovina
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
SK Stolac Hercegovina
skyisthelimit je napisao/la:ovaj Del Potro se garant dopinguje. Kako je nakon gotovo 5 sati (izgubljenog) polufinala uspio se vratiti i pocijepati Novaka u borbi za 3 mjesto![]()

schweinsteiger je napisao/la:
Slažem se.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
- Citizen-X
- Kontakt:
drago mi je pravo za Huana - vec duze vremena sam se pitao zasto taj momak nije u top 5 a evo u mecu sa Feđom i Djokicom je dokazao da ima materijala i za top 3.
sve ima decko - i kretanje i tehnike i psihe i glave samo jos rada rada i samo rada....
o tome da je dopingovan moze pricat samo neko ko je gled'o sumanute meceve nadala i djokovica po 5-6 sati pa mu je sve izgledalo regularno....
sve ima decko - i kretanje i tehnike i psihe i glave samo jos rada rada i samo rada....
o tome da je dopingovan moze pricat samo neko ko je gled'o sumanute meceve nadala i djokovica po 5-6 sati pa mu je sve izgledalo regularno....
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- schweinsteiger
- Kontakt:
PA KAKO SAMO NERVIRA !!!
isto amater neki,posalje mu cistu loptu na BH i izadje na mrezu,necuveno.
isto amater neki,posalje mu cistu loptu na BH i izadje na mrezu,necuveno.
#miasanmia
arelinho je napisao/la:Delpo - Bronza
Djokovic- NIŠTA !
4. mesto je "nesto" a ne "nista", ako mene pitas. Neuspeh jeste, ali i to je deo zivota.
Adibhf88 je napisao/la:A srbija bila vec ubiljezila medalju za djoleta, hahah![]()
donijet ce,al drvenu
BiH je dobila nesto tim rezultatom, jel tako

‘I was offered a free villa in Hollywood, but I said no thank you, I prefer to live in Italy.’
Bravo za Del Potra, zaslužio je on i više od bronze ali šta je tu je, ima još vremena za njega.
Ali Andy
kapa dole i njemu i Lendlu i svima koji su imalo zaslužni za ovo.Igra fenomenalno i popravio je sve što mu je nedostajalo u posljednjih nekoliko godina.Nisam vjerovao da će od njega ikad postati "igrač" a sada me uvjerava u suprotno.Najbolji Backhand trenutno i pri tome koristi svaku grešku protivnika.Teško da će se i igrač kakav je Roger vratiti poslije ovoga.Ne bih se začudio ni ako završi 3-0, na što bi se nasmijao da mi je neko rekao samo dan ranije
Ali Andy

kapa dole i njemu i Lendlu i svima koji su imalo zaslužni za ovo.Igra fenomenalno i popravio je sve što mu je nedostajalo u posljednjih nekoliko godina.Nisam vjerovao da će od njega ikad postati "igrač" a sada me uvjerava u suprotno.Najbolji Backhand trenutno i pri tome koristi svaku grešku protivnika.Teško da će se i igrač kakav je Roger vratiti poslije ovoga.Ne bih se začudio ni ako završi 3-0, na što bi se nasmijao da mi je neko rekao samo dan ranije

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
0/10 brejk lopte.
- skyisthelimit
Citizen-X je napisao/la:
mislim da me nisi shvatio (ironicno). To je bila dosad teorija srba na ovom forumu, pa malo zajebancije nije na odmet

15.10 - 15.06 ...
E sad je otislo sve u ****
.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.