Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
Kobe Bryant WroteColonRaul_64 WroteColonHakler Luill nikako nije smjeo biti na terenu u zadnjim minutama..
al savrsena utakmica Spanije,vise traziti je tesko..
da je neki srbin umjesto ovoga indianca trenera ovo bi spanija mozda i dobila , mislim Lulla Ibaka mu donio prednost pa ga nema a treba mu odbrana nije odmorio Gasola, Ibakom nego Raul Lopezom zbog koga su amerikanci i stekli kljucnu prednost
Raul_64 WroteColonNije na nivou LBJ,ali kada protivnici igraju zonu 40 minuta red je da bude najbolji igrac na terenu..
mada 23 godine i pitaj Boga sta je plafon..
mislim da je u ovim godinama bolji nego sto je Lebron bio..
samo da doda jos malo misica(ne previse),doradi post igru i liga postane formalnost.
adriano_leite WroteColonKobe: "This is it for me. The other guys are good to go." Eto izgleda oprostaja Bryanta od repke.
lumani WroteColonLBJ MVP WroteColonI ova utakmica pokazuje kakvi su odnosi kvalitete u svijetu reprezentativne košarke
SAD
.
.
Španija
.
.
Ostatak svijeta
Kako to?Ti rece Spanci nece ni medalju uzeti?Sada si ih opet uvrstio u sami vrh![]()
Mjenjas se kao vrijeme..
Kobe Bryant WroteColonlumani WroteColonLBJ MVP WroteColonI ova utakmica pokazuje kakvi su odnosi kvalitete u svijetu reprezentativne košarke
SAD
.
.
Španija
.
.
Ostatak svijeta
Kako to?Ti rece Spanci nece ni medalju uzeti?Sada si ih opet uvrstio u sami vrh![]()
Mjenjas se kao vrijeme..
To ti je nas LBJ MVPali eto tu je prisutan je prati kosarku , ima vremena da i nauci nesta svoje vremeno smo se zakacili oko Kobe - Lebron 2009/10 , ali nakon toga smirio se , ali popravlja se moram priznati , bude tu i tamo nekih bombi kao ova ili kad se upusti u raspravu sa #nenom a zna da nema sanse da ga pobjedi , ali i Lebron je osvojio prsten pa ima i za njega vremena da sazrije kao forumas (bloger) kosarkaskih tema
BernardBarnjak WroteColonadriano_leite WroteColonKobe: "This is it for me. The other guys are good to go." Eto izgleda oprostaja Bryanta od repke.
Jel ti to zao?34 godine su mu ipak. Dosta
Natrag na “Olimpijske igre: London 2012”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.