http://www.london2012.com/athlete/misur ... a-1085954/" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
delpiero20 je napisao/la: Sandra Raluca Izbasa
A ne trebam ti valjda ja ukazivati na ono što je očito jbga...nisam rekao ni da je ružna, daleko od toga ali eto ima tu manu koja je nažalost izražena na glavnom dijelu - glavi. To može svako da vidi.. eh sada... neki će bez problema preći preko toga neki ne, no to je sada neka druga priča. Slike se i postavljaju da se komentarišu i pozitivno i negativnoToxicity je napisao/la:E da mi je vidjeti tvoj pojam ženske ljepote kad ti Mišura nije lijepa
Ako čelo nije sastavni dio glave onda je perfektna. Tebi očito čelo tu ne igra nikakvu ulogu jer se ono po tebi nalazi negdje drugo pa ti je zbog toga odlična. To sve što si nabrojao stoji, ali kako njezino čelo izbaci iz kombinacije to mi nije jasno. Zar je teško reći simpatična djevojka ali koju samo kvari čelo? hmmdelpiero20 je napisao/la:Et sad na glavi...
Pogledaj ociju kod cure,zubi i osmijeh odlicni, ima lijepe crte, jos plavusa...ako ona ima manu na glavi onda jbg
A to se ne bi zabavljao s njom?Alucard je napisao/la:Ako čelo nije sastavni dio glave onda je perfektna. Tebi očito čelo tu ne igra nikakvu ulogu jer se ono po tebi nalazi negdje drugo pa ti je zbog toga odlična. To sve što si nabrojao stoji, ali kako njezino čelo izbaci iz kombinacije to mi nije jasno. Zar je teško reći simpatična djevojka ali koju samo kvari čelo? hmmdelpiero20 je napisao/la:Et sad na glavi...
Pogledaj ociju kod cure,zubi i osmijeh odlicni, ima lijepe crte, jos plavusa...ako ona ima manu na glavi onda jbg
hahahahah ma Fazlija najveci lafac na olimpjadi on to na iskustvoEmir ZENICA je napisao/la:Ubila se za Fazlije
Bas brate,potrosi citav budzet na zene hahaaRukomet do smrti je napisao/la:
hahahahah ma Fazlija najveci lafac na olimpjadi on to na iskustvo![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.