Laktaši
Rudar Prijedor
Leotar
Drina
Borac
Kozara
Modriča
Slavija
Romanija
BSK
Velež
Ljubić
Radnik
Željezničar
Sutjeska
Omarska
Famos
Sloboda

"Podsjetimo, nakon što FK Krupa kao prvak m:tel Prve lige RS nije dobila licencu za nastup u elitnom rangu bh. fudbala, čelni ljudi kluba iz kanjona Vrbasa odlučili su da istupe iz takmičenja zbog, kako je rekao predsjednik kluba Draško Ilić, sramnog odnosa N/FSBIH prema ovom klubu.
Mislim da su Laktasi za nijansu bolji jer su uigrani, a imaju isto dobru ekipu.
pitanje je sad kod Leotara ko će ostati, jer imaju dosta igrača sa strane a da li imaju para da plačaju?
Silva i Amoah iz Rudara su super igrači.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑29 avg 2023, 18:26Ova vasa liga je puna nekih egzoticnih igraca iz Argentine, Brazila, Ghane itd… zanima me pratili to neko da ukratko napise kakvi su imali ko da odskace?
upratio sam da hvale tog Silvu iz Rudara, a ostali klubovi?montolivo18 je napisao/la: ↑29 avg 2023, 18:29Silva i Amoah iz Rudara su super igrači.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑29 avg 2023, 18:26Ova vasa liga je puna nekih egzoticnih igraca iz Argentine, Brazila, Ghane itd… zanima me pratili to neko da ukratko napise kakvi su imali ko da odskace?
ma vjeruj mi da nije tako, kod nas od desetak takvih igraca meni su dva bila solidna, golman Willy i Asprilla bek mislim da je prije nas igrao u Dubici ili tako nesto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.