Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Champions League 2019/2020
Kepa rizikuje petardu...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta.Ostatak sam spiskao.
G.B.
G.B.
Ne smijmo dozvoliti da Barca pobjedi u anketi. Ako Mančesta osvoji uzimam svima dres koju su glasali za njih.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Nerminovic je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:mrs **** ti fudbal i zivot vise
Dobri su vam navijači, baš su mi se svidjele obje tribine, svi u bijelom... a stadion je zaista vrhunski, jedan od ugodnijih na kojima sam bio.
Išao sam pješice sa stadiona do Kobenhavn H, jedva sam preživio.
Gdje ces ba s stanice sve do stadiona jesi normalanZa ovo drugo nemam sta govoriti, nismo dzaba #1 Skandinavije to cemo nazalost morati dokazati u EL
A šta je ovo, Copenhagen Pride u sred grada, sunce ti žarko, ovi pe.deri se baš opustili, jest ih mučno gledati u pm
👏 A kako pravilnije oprati ruke nego uz dobru pjesmu?
🎶 Otpjevaj strofu i operi ruke
❗️ Za one pažljivije preporuka je da krenu od prve strofe naše himne.
Glasao sam za Juventus.
Mozda ce Adis komentarisat i repku kad budemo igrali.Bilo ko samo ne Baho
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta.Ostatak sam spiskao.
G.B.
G.B.
- IlCapitano
- Kontakt:
Ovo kako već sad nakon 2 nepune zvanične utakmice gradi igru i kako se kreću bez lopte je za svaku pohvalu Lampardu 
Kante životinja

Kante životinja

Zadnja izmjena: IlCapitano, dana/u 14 avg 2019, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- akisarajevo92
- Kontakt:
- Sarrifufna
Virtu4l je napisao/la:
A šta je ovo, Copenhagen Pride u sred grada, sunce ti žarko, ovi pe.deri se baš opustili, jest ih mučno gledati u pm
Yebo derpe, bacaj izvjestaj

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Navijači Liverpoola nemojte se nervirat reko je meni Sarmelino da je ovo prijateljska
This is Hansi Flick's world and we're just living in it.
marconato je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:
Yebo derpe, bacaj izvjestaj![]()
Kad dođem kući, sutra idem u Malmö, pa onda let za Beograd, pa onda Tivat... Zayebana je ovo avantura.

👏 A kako pravilnije oprati ruke nego uz dobru pjesmu?
Virtu4l je napisao/la:marconato je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:
Yebo derpe, bacaj izvjestaj![]()
Kad dođem kući, sutra idem u Malmö, pa onda let za Beograd, pa onda Tivat... Zayebana je ovo avantura.
Vazi. Dajem ti onda fore za opsezan i sadrzajan izvjestaj..

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Nerminovic
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:
Welcome to København

CHAMPIONS OF EUROPE, WE KNOW WHO WE ARE
-
- Kontakt:
Kaunas je napisao/la:Daj Dinamo i Zvezdu u istu grupu
Dinamo s Olmom bi ih smazao za doručak.
CarlitoBrigante je napisao/la:Kaunas je napisao/la:Daj Dinamo i Zvezdu u istu grupu
Ma cini ti se to bi sve bilo samo ne fudbalska utakmica
Bilo bi svega

Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Dinamo je jaci ali tu bi bile nenormalne okolnosti, svi znamo da su navijaci Zvezde politicko teroristicka organizacija produzena ruka aktuelne vlasti, bilo bi tu svega, ratnih poklika, mitomanije, crtale bi se neke imaginarne karte na tribinama uz neizostavne slike ratnih zlocinaca...ovaj heroja itd.. Sto je najgore od svega izgleda da Uefa postaje sve vise tolerantna po pitanju toga cesto gledaju kroz prste pa bi takva utakmice bila i svojevrstan ispit i za samu Uefu. Naravno ni na drugoj strani nisu cvjecke i promotori mira bilo bi i tamo svasta na tribinama ali ovi prvi su mnogo opasniji jer su dokazana politicka organizacija u sluzbi rezima takvi su spremni i ratove pocinjati, uostalom nije nesto sto nismo vec gledali. Zato nadam se da do tog duela nece doci no dobro prvo trebaju da se plasiraju uopste pa da pricamo o tome ali ako uspiju sigurno bi Zvezda za Dinamo bila najpozeljniji protivnik iz cetvrtog sesira a vjerovatno je i obrnuto.
Bio bi to spektakl za nas, fudbalske sladokusce s foruma. 

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
CarlitoBrigante je napisao/la:Kaunas je napisao/la:Daj Dinamo i Zvezdu u istu grupu
Mislis da je toliko velika razlika u kvaliteti da tu mozes tvrditi da je neko favorit... I Zvezda i Dinamo su dobri a jos su im treneri vrh tako da bilo bi tu svega.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.