Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Champions League 2019/2020
Ma hebo mu Hitler mater u picku!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
**** vas Dinamo.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ma tu ga puse hladno. Dinamo ako uzme Atalantu, nema sanse da na Maksimiru zadnju ne uzme bar bod rezervama Citya.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
tipicna balkanska prica, prospes dva gola u par minuta
ovi ne znaju ni sami kako su zabili

Zadnja izmjena: harden, dana/u 06 nov 2019, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
for this life i cannot change
1974. 1975. 1976. 2001. 2013. 2020!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kada neko psuje Boga obicno mu se to uzima za zlo, ali tebe razumijem jer ti nije dao ni gram mozga pa i imas razloga za to.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
ovaj gol Shakhtara je vratio i Atalantu u igru jer sasvim je realno ocekivati da Shakhtar izgubi u Engleskoj i da Dinamo nece dobiti Citya kuci, a samim time bi Atalanta u slucaju pobjeda protiv Dinama i Shakhtara prosla dalje
Pyro is not a crime !
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Očekujem naslov u Informeru:
"SMIJALI SE SRBIMA PA IH STIGLA BOŽIJA KAZNA! Brych nakon izbacivanja Orlova sa svetskog prvenstva u Rusiji ostavio hrvatski Dinamo bez pobede!"
"SMIJALI SE SRBIMA PA IH STIGLA BOŽIJA KAZNA! Brych nakon izbacivanja Orlova sa svetskog prvenstva u Rusiji ostavio hrvatski Dinamo bez pobede!"
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Je li to i tebi Bog(Komsija) prcio mater a ti mislis da si Isus?
Zadnja izmjena: Husika, dana/u 06 nov 2019, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
-
- Kontakt:
Dragane Vucicevicu jesil to ti?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑06 nov 2019, 23:07Očekujem naslov u Informeru:
“Most people have a harder time letting themselves love than finding someone to love them.”- Bill Russell
- Sarrifufna
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑06 nov 2019, 23:07Očekujem naslov u Informeru:

pocasni precjednik @ FK Formula
- Fantasista
- Kontakt:
Brych je srbin.
Trener hrvatskog Dinama u svlačionici jasno poručio: ovo je srpska diverzija, isterajte sve srpske igrače u Maksimirski zoo vrt!BoixosNois1899 je napisao/la: ↑06 nov 2019, 23:07Očekujem naslov u Informeru:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑06 nov 2019, 23:07Očekujem naslov u Informeru:

for this life i cannot change
Nije lijepo da tako pises pred ostalim ljudima, popusis mi qurac sa mudima
Zadnja izmjena: alex1991, dana/u 06 nov 2019, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Alal veraBoixosNois1899 je napisao/la: ↑06 nov 2019, 23:07Očekujem naslov u Informeru:

dva najgluplja penala u istoriji lige šampiona u obje utakmice dinamo-šahtjor 

Sta ovoliko kmece na sudiju po komentarima, penal cist ko suza. Jedino ako je laktanje dozvoljeno onda je OK. 

15.10.2013.
Zaboravio si FOTO+VIDEOEvander je napisao/la: ↑06 nov 2019, 23:11Alal veraBoixosNois1899 je napisao/la: ↑06 nov 2019, 23:07Očekujem naslov u Informeru:
"SMIJALI SE SRBIMA PA IH STIGLA BOŽIJA KAZNA! Brych nakon izbacivanja Orlova sa svetskog prvenstva u Rusiji ostavio hrvatski Dinamo bez pobede!"![]()
![]()
![]()
War is peace. Freedom is slavery. Ignorance is strength.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.