Kakva igračina

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Moglo bi biti gutavo.There are many permutations, but SRBwill end up in Pot 4 if three of the following four teams win their last match:
Croatia(home to ARM
)
Slovenia(home to KAZ
)
Slovakia(away at BIH
)
Czechia(home to MDA
)
Otherwise they are Pot 3.
Mogli bi im valjatCAGarfia je napisao/la: ↑19 nov 2023, 18:52Moglo bi biti gutavo.There are many permutations, but SRBwill end up in Pot 4 if three of the following four teams win their last match:
Croatia(home to ARM
)
Slovenia(home to KAZ
)
Slovakia(away at BIH
)
Czechia(home to MDA
)
Otherwise they are Pot 3.
Kad Savo veceras nabrije igrace da dobijemo Slovake kako bi pogurali Srbiju
Veceras cemo igrati ko Brazil zbog Save i Srbije19vendetta87 je napisao/la: ↑19 nov 2023, 19:29Kad Savo veceras nabrije igrace da dobijemo Slovake kako bi pogurali Srbiju![]()
![]()
Ne bi me cudilo ni da Vico opet obeca duple premije ako izvucemo remi
Prvi je zapoceo pricu koja nema veze sa temom. Onda se ovaj nadovezao na njega.DamirT je napisao/la: ↑19 nov 2023, 18:11Misli covjek na ovog jedanjeborac. Ne znam sta je pogresno i provokativno napisao H87Z?Suvorov je napisao/la: ↑19 nov 2023, 18:05A taj sunarodnik pise pod nickom H8Z7. Mislim da je tvoj sunarodnik.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 nov 2023, 18:02
Nas fudbal ne zanima, a mi cijelo vrijeme normalno pisemo o fudbalu i kvalama, dok nije dosao ovaj tvoj krvni sunarodnjak i poceo o politici pisati...![]()
Njih je pobjeda protiv Portugala dobrano zavarala. Pomislili su da su sama krema europskog (a i svjetskog) fudbala. Realnost je da nisu.
Niti smo krem niti je ovo realan maximalni potencijal ekipe. Istina je negdje na sredini...
Koliko god se trudimo da smo najgori, a dno smo dotakli, ipak ima i onih koji su ispod.19vendetta87 je napisao/la: ↑20 nov 2023, 21:43Makedonci vode protiv Engleske...
Albanci,Hrvati i Srbi se plasirali, i Slovenci ce 99%, Crnogorcima plasman izbijen u zadnjem kolu, Kosovari dva puta izvukli X sa Svicarcima...
Mi smo najgora reprezentacija na Balkanu, i to ubjedljivo
Makedonija je bila u prejakoj grupi, nas bi tu bušio ko stigne, osim Malte.zaostrog je napisao/la: ↑20 nov 2023, 22:18Koliko god se trudimo da smo najgori, a dno smo dotakli, ipak ima i onih koji su ispod.19vendetta87 je napisao/la: ↑20 nov 2023, 21:43Makedonci vode protiv Engleske...
Albanci,Hrvati i Srbi se plasirali, i Slovenci ce 99%, Crnogorcima plasman izbijen u zadnjem kolu, Kosovari dva puta izvukli X sa Svicarcima...
Mi smo najgora reprezentacija na Balkanu, i to ubjedljivo
Makedonija je užasna, samo 2 pobjede nad Maltom, grozno kao i naše.
Crna Gora je grozna, kakav crni prolaz, trebalo im čudo nad čudima.
Bugarska je isto Balkan, a to je baš dno.
Helem, Albanija je ove kvalifikacije pozitivna tačka. Ostatak Balkana je dobro tanak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.