Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
onoffon WroteColonKvalitet na obje strane nema govora, Arsenal, Chelsea, Utd, Liverpool, City, Everton, dok u Španiji imas dvije lige u jednoj, Real i Barca prva, ostali druga, tako da segunda dodje treća
Monolog WroteColonHm, valjda će biti normalna diskusija te neće biti omalovažavanja(u pravom smislu te riječi) klubova iz "protivničkih" država. Ukoliko se to desi te ukoliko ovdje bude omalovažavanja pojedinaca te nazivanja pojedinaca glupanima i debilima, tema će automatski otići pod ključ.
@,
Premiership je jači, ali ja sam ubijeđen da bi Barcelona i Real od 10 sezona u Premiershipu, barem 8 puta bili prvaci. Jednostavno, oni(posebno Katalonci) su drugi svijet za ostale.
robovi88 WroteColonglupost ! bolje da ste otvorili temu "Lige Petice" : Bundes,Sriea A,Premiership,Primera,Ligue 1 pa da se raspravlja o sve 5 liga, a ne ovako Primera vs Premiership
ja uopste ne vidim razliku izmedju Serije A i Primere
Monolog WroteColonHm, valjda će biti normalna diskusija te neće biti omalovažavanja(u pravom smislu te riječi) klubova iz "protivničkih" država. Ukoliko se to desi te ukoliko ovdje bude omalovažavanja pojedinaca te nazivanja pojedinaca glupanima i debilima, tema će automatski otići pod ključ.
@,
Premiership je jači, ali ja sam ubijeđen da bi Barcelona i Real od 10 sezona u Premiershipu, barem 8 puta bili prvaci. Jednostavno, oni(posebno Katalonci) su drugi svijet za ostale.
robovi88 WroteColonglupost ! bolje da ste otvorili temu "Lige Petice" : Bundes,Sriea A,Premiership,Primera,Ligue 1 pa da se raspravlja o sve 5 liga, a ne ovako Primera vs Premiership
Nail for Real WroteColonrobovi88 WroteColonglupost ! bolje da ste otvorili temu "Lige Petice" : Bundes,Sriea A,Premiership,Primera,Ligue 1 pa da se raspravlja o sve 5 liga, a ne ovako Primera vs Premiership
Ma ne....tu su oni negdje, mislim Milan i Inter su u rangu Barce i Reala, Juve i co.se u ovom trenutku ravnopravno mogu nositi sa Villarealom, Atleticom![]()
![]()
![]()
![]()
Natrag na “Međunarodni fudbal”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.