brazzo je napisao/la:ja opet ponavljam nista nisu slabiji od nas tacno nekako na vagi.. Ko sto neko rece vec nemamo mi htjeli priznat ili ne, svega 3-4 klase u ekipi i to se vidi kad igras s najboljim ekipama. Ista stvar je i kod njih plus imaju strasnu tehnicki potkovanu ekipu i sjajne mlade igrace. Opet ponavljam mozda jedina razlika u mentalitetuConsigliere je napisao/la:
Igracki su za klasu ispod nas. Ali, na velikoj sceni vrijede neka druga pravila i zakoni. Mora se preorati teren a nije ni lose kad selektor ima neke veze sa zivotom.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
3-4 klase u nas, to se slazem, ali koliko ih Alzir ima? Samo jednu, vjerovatno, Feghouli, koji bi u nas bio 3.-4. igrac po kvaliteti. Naravno, sve ovo pisem kako bi se pokazalo kakav je Alzir podvig samo napravio. Imali ljudi jasnu viziju i cilj i znali protiv koga sta mogu. Vaha 6 mjeseci proucavao protivnike, igraci ginuli za ideju. U nas Safet kaze da ce Nigeriju poceti analizirati nakon Argentine, a nakon tekme da ga je iznenadila brzina igraca Nigerije

Ma, kakav Spaha, Dzeko, sudije, sreca, stative... Mi smo kuci samo radi ublehe na klupi, to je jasno k'o dan.