FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- siroliver69
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mehaga će biti 3-i aBd!
Vidjet ćete.
Vidjet ćete.
Jel realno da jos uvijek pricate o Evropi i nadate se istoj??
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Vjera je njena stvar. To što ima muslimansko ime, ne znači da je neka vjernica. Druga stvar, alkohol spada u teške grijehe, tako ko god pije i ovim običnim danima ne spada u grupu vjernika. Kod nas se ta vjera tumači kako ko hoće, pa se tako šatro prištedi za ramazan, a ubije od alkohola drugi dan Bajrama.napoleon72 je napisao/la: ↑18 mar 2023, 19:20Gledaj tuke, tri dana pred ramazan pivu slika, dobro nam Bog ista daje. Pa imam prijatelje pravoslavce/katolike koji iz postovanja ostave alkohol u ovom periodu...
- BegovicRamiz
- Kontakt:
jos jednom pa opa
zajedno svi na sto
zajedno svi na sto
Kakve veze ona ima sa Islamom i ramazanom?NazorUso je napisao/la: ↑18 mar 2023, 19:42Sta vas cudi od qrave ? Ljudski sljam obicni !!!spezial je napisao/la: ↑18 mar 2023, 19:27Isto brate, znam 5 ljudi katolika/pravoslavaca sarajlija, nijedan ne pije za ramazan, zna se neki rednapoleon72 je napisao/la: ↑18 mar 2023, 19:20Gledaj tuke, tri dana pred ramazan pivu slika, dobro nam Bog ista daje. Pa imam prijatelje pravoslavce/katolike koji iz postovanja ostave alkohol u ovom periodu...
Ovo bi joj mogla biti šut karta od strane Mirvića. Na Koševu smo poslije reprezentativne pauze. Ma da da se ja pitam, nikad se više gore ne bi vratio. Nek Mandić organizuje kakve turnire i pusti Baton da igra. Selam
Znaš ti nas...
- unitarista
- Kontakt:
Kao u tursko doba, ne smiju nemuslimani progovoriti dok se posti, da se ne bi ko uvrijedio.spezial je napisao/la: ↑18 mar 2023, 19:27Isto brate, znam 5 ljudi katolika/pravoslavaca sarajlija, nijedan ne pije za ramazan, zna se neki rednapoleon72 je napisao/la: ↑18 mar 2023, 19:20Gledaj tuke, tri dana pred ramazan pivu slika, dobro nam Bog ista daje. Pa imam prijatelje pravoslavce/katolike koji iz postovanja ostave alkohol u ovom periodu...

nisam čiko sa avatara.
Stari Bosanski Muslimanski običaj, NE PIJE SE ZA RAMAZAN. Kad prođe Ramazan dozvoljeno jeunitarista je napisao/la: ↑18 mar 2023, 23:34Kao u tursko doba, ne smiju nemuslimani progovoriti dok se posti, da se ne bi ko uvrijedio.spezial je napisao/la: ↑18 mar 2023, 19:27Isto brate, znam 5 ljudi katolika/pravoslavaca sarajlija, nijedan ne pije za ramazan, zna se neki rednapoleon72 je napisao/la: ↑18 mar 2023, 19:20Gledaj tuke, tri dana pred ramazan pivu slika, dobro nam Bog ista daje. Pa imam prijatelje pravoslavce/katolike koji iz postovanja ostave alkohol u ovom periodu...![]()

Znaš ti nas...
Ma raja svakom svoja vjera, nisam ni ja neki vjernik, ali stvar kulture i odgoja i postovanja prema ljudima koji poste je da se ne pije u javnosti i ne objavljuju neke stvari u tom periodu. Uostalom i mimo ramazana je napaceno da zena ozbiljna samoprozvana biznismenka objavljuje pivu na storyju ko da joj je 17 godina. Smiju nemuslimani piti za ramazan, ali to ne rade jer postuju svoju raju, prijatelje, kolege pa to ne rade
Drug ova naša ninfomanka je pored toga što izvuče koju liniju i što je navijačica anamo onih i što je ovisna o alkoholu, malo više udarena u glavu. Čuj ti hladnija od Mirvičeve žene. Kakav bolid u glavi moraš biti ili pod sihrama da pored more drugih treba ti sa budalom imaš posla.
Kad vidim kakvi sve ljudi prave pare tipa ovih debila tik tokera, Korelija i dosta drugih bolida svatim da mi je dovoljno imati za pristojan život. Svati čovjek da je bogatiji duhovno od svih njih koji na kraju završe na drogama od silne love.
Zamisli ti samo objaviš sliku i isčekuješ komentare i lajkove, pa to je bolset. Ubij se droljo, bolje izvedi djecu u parkić, otiđi sa mužem negdje budaletino. Moderna žena, šta li. Kakav debil.
Kad vidim kakvi sve ljudi prave pare tipa ovih debila tik tokera, Korelija i dosta drugih bolida svatim da mi je dovoljno imati za pristojan život. Svati čovjek da je bogatiji duhovno od svih njih koji na kraju završe na drogama od silne love.
Zamisli ti samo objaviš sliku i isčekuješ komentare i lajkove, pa to je bolset. Ubij se droljo, bolje izvedi djecu u parkić, otiđi sa mužem negdje budaletino. Moderna žena, šta li. Kakav debil.
Znaš ti nas...
Nasjeo si na montažu, u originalu je napisala "hladnija od tvoje bivše". Kasnije je skroz obrisala taj story.
Vidi se da rospija nikad nije bila u sportu.
Ne razumije da ono sto objavi predstavlja direktoricu FK Sarajevo, a ne influensericu Aylahh.
Ne razumije da je vec x puta ukaljala ugled FK Sarajevo ciji rad prati desetine hiljada navijaca i stotine hiljada neutralnih zaljubljenika u sport.
Doduse mi ovdje brojimo dane do ramazana pa smo promasili poentu i toliko smo dotakli dno da vise ne znamo ni sta pisemo. Ma nismo ni na dnu, mi smo zacementirani 14m ispod dna.
Pa igrac na najvecem nivou kada ukalja obraz kluba van terena i stadiona, bude suspendovan ili otjeran, a kod nas glavni pa najgori.
Da biram izmedju nje i stanije za direktora kluba, staniju bih evo sad prihvatio.
Ne razumije da ono sto objavi predstavlja direktoricu FK Sarajevo, a ne influensericu Aylahh.
Ne razumije da je vec x puta ukaljala ugled FK Sarajevo ciji rad prati desetine hiljada navijaca i stotine hiljada neutralnih zaljubljenika u sport.
Doduse mi ovdje brojimo dane do ramazana pa smo promasili poentu i toliko smo dotakli dno da vise ne znamo ni sta pisemo. Ma nismo ni na dnu, mi smo zacementirani 14m ispod dna.
Pa igrac na najvecem nivou kada ukalja obraz kluba van terena i stadiona, bude suspendovan ili otjeran, a kod nas glavni pa najgori.
Da biram izmedju nje i stanije za direktora kluba, staniju bih evo sad prihvatio.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Moze

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- napoleon72
- Kontakt:
Ovo vecina ovdje nece da skonta. I ovaj story s pivom je najmanje vazan, vise sam se zayebavao i trazim joj dlaku u jajetu jer mi je pojavom iritantna. Al kad jednom dobijes ugovor u sportskom klubu, automatski postajes reprezent tog kluba u svakom trenutku, i privatni zivot ti dolazi.pod lupu. Navodio sam primjer onog naseg golmana Sutkovica, prebili momka u skoli (sto se desava svakodnevno u svim srednjim skolama u BiH), svi mediji su objavili da je GOLMAN SARAJEVA prebio nekog. Evo i dokaz, kad ukucas Sutkovic na googleu.holyman je napisao/la: ↑19 mar 2023, 00:32Vidi se da rospija nikad nije bila u sportu.

Sutra Aylah sta god uradi, mediji ce o njoj pisat s naslovom DIREKTORICA SARAJEVA URADILA... Sta god uradi a da to dodje do medija, ta pozornost se prebacuje na klub.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Kokain, kokain, to je prava stvar
Zivio Varesanovic i Pablo Eskobar
1946
Kokain, kokain, to je prava stvar
Zivio Varesanovic i Pablo Eskobar
Upravo tako. Zamisli radis u firmi, a navecer pokazujes penis svima po carsiji, sutradan ce ljudi reci halo momak, kuci idi pa ga svojima pokazuj.napoleon72 je napisao/la: ↑19 mar 2023, 00:49Ovo vecina ovdje nece da skonta. I ovaj story s pivom je najmanje vazan, vise sam se zayebavao i trazim joj dlaku u jajetu jer mi je pojavom iritantna. Al kad jednom dobijes ugovor u sportskom klubu, automatski postajes reprezent tog kluba u svakom trenutku, i privatni zivot ti dolazi.pod lupu. Navodio sam primjer onog naseg golmana Sutkovica, prebili momka u skoli (sto se desava svakodnevno u svim srednjim skolama u BiH), svi mediji su objavili da je GOLMAN SARAJEVA prebio nekog. Evo i dokaz, kad ukucas Sutkovic na googleu.holyman je napisao/la: ↑19 mar 2023, 00:32Vidi se da rospija nikad nije bila u sportu.
Sutra Aylah sta god uradi, mediji ce o njoj pisat s naslovom DIREKTORICA SARAJEVA URADILA... Sta god uradi a da to dodje do medija, ta pozornost se prebacuje na klub.
Ovo za sutkovica je odlican primjer.
Pa evo vranjesa izbacise i iz kluba i reprezentacije radi loseg ponasanja van terena, naingolana otjerase iz svakog kluba radi ponasanja van terena.
Znaci prati se sta u krevetu navecer radis, sta pises i objavljujes, sta tetoviras i naravno da si ti reprezent svog kluba u svakom trenutku.
Ja nisam neki vjernik ali je ovo bilo tako ruzno i bespotrebno da ne mogu opisati.
A najgore od svega? - od zadnjih 50 objava kluba i nje, 30 je izbrisano, 15 je prepravljeno, ostale objave su slike s treninga. Toliko
- ElCartel11
- Kontakt:
Niti radim, niti ga vadim

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Smijesno je jos uvijek pricati o Evropi. Mi u slucaju kiksa sa Posusjem,zvanicno ulazimo u borbu za opstanak. A kiks je moguc,ne izgledamo dobro na terenu,neovisno o imenima. Rezultati na proljece su nam uzasni,jedini izuzetak je pobjeda u Sirokom,koja se iz danasnje perspektive vidi da je vise bila spoj raznih sretnih okolnosti,nego kvaliteta.
Ajlah je od pocetka mandata pokazala da je nedorasla funkciji koju obavlja. Javne licnosti moraju imati promisljenu i kontrolisanu upotrebu javnih mreza. Dok se ona ponasa kao tinejdzerica,znaci nedoraslo svojoj funkciji. Barem onako ,kako ja vidim njenu funkciju.
Ajlah je od pocetka mandata pokazala da je nedorasla funkciji koju obavlja. Javne licnosti moraju imati promisljenu i kontrolisanu upotrebu javnih mreza. Dok se ona ponasa kao tinejdzerica,znaci nedoraslo svojoj funkciji. Barem onako ,kako ja vidim njenu funkciju.
Dezinficiram,deratiziram kloceve po kucama,uredima,stadionima. Cijene pristupacne.
Vratice se virsle !!
Vratice se virsle !!
Brate to sam se ja zajebavo jer se ovdje prica da je mirvic tamburaTorino je napisao/la: ↑19 mar 2023, 00:12Drug ova naša ninfomanka je pored toga što izvuče koju liniju i što je navijačica anamo onih i što je ovisna o alkoholu, malo više udarena u glavu. Čuj ti hladnija od Mirvičeve žene. Kakav bolid u glavi moraš biti ili pod sihrama da pored more drugih treba ti sa budalom imaš posla.

Naravno, kada se pobijedi spoj sretnih okolnosti a kada se ne pobijedi onda je to totalno ne znanje. Budite malo realni, na šta smo spali to je za ne povjerovati.Antikloc je napisao/la: ↑19 mar 2023, 06:51Smijesno je jos uvijek pricati o Evropi. Mi u slucaju kiksa sa Posusjem,zvanicno ulazimo u borbu za opstanak. A kiks je moguc,ne izgledamo dobro na terenu,neovisno o imenima. Rezultati na proljece su nam uzasni,jedini izuzetak je pobjeda u Sirokom,koja se iz danasnje perspektive vidi da je vise bila spoj raznih sretnih okolnosti,nego kvaliteta.
Nije ne znanje,nego neznanje !fks74 je napisao/la: ↑19 mar 2023, 08:43Naravno, kada se pobijedi spoj sretnih okolnosti a kada se ne pobijedi onda je to totalno ne znanje. Budite malo realni, na šta smo spali to je za ne povjerovati.Antikloc je napisao/la: ↑19 mar 2023, 06:51Smijesno je jos uvijek pricati o Evropi. Mi u slucaju kiksa sa Posusjem,zvanicno ulazimo u borbu za opstanak. A kiks je moguc,ne izgledamo dobro na terenu,neovisno o imenima. Rezultati na proljece su nam uzasni,jedini izuzetak je pobjeda u Sirokom,koja se iz danasnje perspektive vidi da je vise bila spoj raznih sretnih okolnosti,nego kvaliteta.

Dezinficiram,deratiziram kloceve po kucama,uredima,stadionima. Cijene pristupacne.
Vratice se virsle !!
Vratice se virsle !!
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Hajdeee i 14 gostiju.