FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nevjerovatno, koje pranje para.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 29 mar 2023, 15:30, ukupno mijenjano 2 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma očekivano, stotine hiljada će oprati na ovom jer će koristiti najgore moguće materijale. Ništa od ove sezone.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nevjerovatno jednostavno! Objektivne okolnosti, nema šta. Opet nesretno Mirvahovo FKS.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Volio bih da se varam ali mozda bod izvučemo na neki individualni kvalitet ziljkica i guliashvila, ali su i oni sigurno analizu nas uradili i znaju da su nam to jedina dva igrača koja mogu neku razliku da napravenapoleon72 je napisao/la: ↑29 mar 2023, 14:47Znaci komotno mozemo ocekivat poraz na Tusnju. Covjek za jedan trening vise sredio ekipu nego nas Prandeli.Uinatsvima je napisao/la: ↑29 mar 2023, 14:20Imaš na ig Slobode i drugi gol, prijatno sam se iznenadio kako su ljudi odigrali, sve jedan do dva dodira, izbacili im cijelu ekipu. Ono je zalizanom nezamislivo nestonapoleon72 je napisao/la: ↑29 mar 2023, 12:26Kod Amera Bekica na storyju gol koji je zabio Vozdovcu u prijateljskoj utakmici. Vise smislenog fudbala sam vidio za tih 15ak sekundi nego kod nas u 4 utakmice.
NO FEAR
Senner je napisao/la: ↑29 mar 2023, 15:24
Brat je napisao gore iznad, umjesto humusa koji je 140 KM stavljali su naku sirotinju od 20,00KM, pa gledaj ti ovo.
Humus kancerogen, da se i dalje prikrivalo trava bi uginula i hajde opet renoviraj i plaćaj.
Sve se mora opet skinuti pa humus pa...
Ma ne mogu pisati povraća mi se od muke, za ovo treba SRUŠITI SAVEZ, jbo ti rekonstrukcija majku![]()

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Bas jaka slika ! Odlicno simbolizira stanje i javasluk u nasoj drzavi i zemlji,Sarajevu .gradu i klubu.Senner je napisao/la: ↑29 mar 2023, 15:24
Brat je napisao gore iznad, umjesto humusa koji je 140 KM stavljali su naku sirotinju od 20,00KM, pa gledaj ti ovo.
Humus kancerogen, da se i dalje prikrivalo trava bi uginula i hajde opet renoviraj i plaćaj.
Ma ne mogu pisati povraća mi se od muke, za ovo treba SRUŠITI SAVEZ, jbo ti rekonstrukcija majku![]()
U 21 vijeku nisu u stanju za 10 mjeseci postaviti fucking travnjak

Koliko je naš dio od ovog zavrtanja i oprane love,znal se šta?
Za neku ok cifru bi ih razumio sa "objektivnim razlozima".
Sigurno je više od polovine ugovora završilo u djepovima pojedinaca , sad koliko kome je pripalo to ce se nekad utvrditi sigurno kad neko pocne da otpetljaje ovaj slucaj i ugovore.
Sigurno je više od polovine ugovora završilo u djepovima pojedinaca , sad koliko kome je pripalo to ce se nekad utvrditi sigurno kad neko pocne da otpetljaje ovaj slucaj i ugovore.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Antikloc je napisao/la: ↑29 mar 2023, 15:40Bas jaka slika ! Odlicno simbolizira stanje i javasluk u nasoj drzavi i zemlji,Sarajevu .gradu i klubu.Senner je napisao/la: ↑29 mar 2023, 15:24
U 21 vijeku nisu u stanju za 10 mjeseci postaviti fucking travnjak![]()
auu koja grozota. Rekoh ja beton ljudi izlili. Za ovo vec trebaju da lisice skljocaju.. Ajla ponosna do neba seljanko kad se treba tuci ko zadnji seljaci na utakmici tad si ponosna, jazavcarko maloumna. I ja se cudim, samo ljudi poput nje uspijevaju u ovoj drzavi. bez stida i bez obraza a najglasniji su sebe promovisati i gurati preko mrtvih
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Sigurno je fino lapio taj sa tvog avatara, zato i neko ne smije da pisne iz kluba.miky_hz je napisao/la: ↑29 mar 2023, 15:42Koliko je naš dio od ovog zavrtanja i oprane love,znal se šta?
-
- Kontakt:
Jao fujSenner je napisao/la: ↑29 mar 2023, 15:24

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
pa vec se vidi kako je trava pocela da odumire, ove zute nijanse. Lug, pepeo, cemenat, sta su ovo stavili? Prokleti bili da Bogda im za lijekova trebalobordobijelisampion je napisao/la: ↑29 mar 2023, 15:44Jao fujSenner je napisao/la: ↑29 mar 2023, 15:24
![]()
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Ima li kakvih kazni definiranih ugovorom sa izvođačem radova, neki penali nesto, ili je ugovor potpisan tek tako bez ikakvog osiguranja
NO FEAR
- ElCartel11
- Kontakt:
Yebes mi sve ako i naši tu nisu upetljani sa Vicom i kompanijom.
Ne pišem ja dzabe da nam klub vodi mafija.
Ne pišem ja dzabe da nam klub vodi mafija.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
šta je ovo ko da su iz lugare pepeo posuli 

Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ismir Mirvić je najgora stvar koja se desila Fudbalskom klubu Sarajevo nakon rata
Bolje bi bilo da je lugara, samo dragi Bog zna šta je ovo. Eto neka pišu sada na sportsport članke imaju materijala.
Uživo izgleda još jadnije, ne smiješ magnet približiti podlozi
Očekujemo saopštenje transparentne Uprave na čelu sa Ajlah, ako je sišla s neba...
Kud nam ne ostaviše onaj naš teren
Ja se samo nadam da ce nekad neko, makar za zivota nasih unuka, odgovarati za ovaj zlocin. Svako ko je ikako kriv za ovo oko terena da bog da svaku marku u zivotu na lijekove potrosioSenner je napisao/la: ↑29 mar 2023, 15:24
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Komsije drage fakat sta su ovo uradili od terena. Ne mogu da vjerujem da su vam ljudi u klubu toliko neozbiljno shvatili ovu rekonstrukciju terena. Kod nas kada se je Grbavica radila rok je bio 40 dana da se teren uradi i tada je bilo duplo vise posla jer se je sve nanovo radilo i svaki dan je najmanje 5 ljudi iz kluba moralo biti prisutno na terenu.
Kada vidim ove slike fakat covjek posumnja da vas neko opasno j.ebe, da li Savez ili neko iz vaseg kluba. Tuzno je bilo gledati derbi bez navijaca u nekom trening kampu, umjesto na Kosevu.
Nadam se da ce se to rijesiti, i da cete se vratiti na Kosevo sto prije ali najgore od svega je sto sve trazi vrijeme.
Kada vidim ove slike fakat covjek posumnja da vas neko opasno j.ebe, da li Savez ili neko iz vaseg kluba. Tuzno je bilo gledati derbi bez navijaca u nekom trening kampu, umjesto na Kosevu.
Nadam se da ce se to rijesiti, i da cete se vratiti na Kosevo sto prije ali najgore od svega je sto sve trazi vrijeme.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Dave, nedimmmm1337, Zeko87 i 46 gostiju.