FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Meni se čini dobar . S makedoncima ne fulamo
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- ThrillerHz
- Kontakt:
Trbic da organizuje stream, ne znam ko bi gledao, lik banovao 90% navijaca... a Potura moze samo instagram live stream iz hotelskog kupatila upalitjoker90 je napisao/la:Trbić i Potura će osigurati stream! Mirno spavajte!
1946~
Stream je stream, buraz!ThrillerHz je napisao/la:a Potura moze samo instagram live stream iz hotelskog kupatila upalitjoker90 je napisao/la:Trbić i Potura će osigurati stream! Mirno spavajte!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ThrillerHz
- Kontakt:
Pa gledaj stream napravit nije neka mudrost, a za dobar stream ti treba i dobra oprema. Momci sa ss portala zive od reklama, njihov prvobitni zadatak i nije streamovanje, dok uhljebi u upravi uredno zaradjuju pare, ne radeci nista...sarajevo46 je napisao/la:
Momci sa sportsport vjerovatno razmišljaju kao i ti da je lagano napraviti stream pa smo zato i gledali onako dobar prenos.
U sustini sta zelim rec, hejt je upucen na pogresnu stranu, momcima sa ss.ba svaka cast, a hejt poslat ljudima iz uprave koji ne rade svoj posao
1946~
Evo ja se nudim, da radim svaki prenos ligaskih tekmi. Imam moju tv. Samo neki informaticki obrazovan lik da me uputi, kako i sta da radim da napravim stream. Nek se javi na vrijeme, nemoj 10 min prije tekme da me ko cima 
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slazem se.. sportsport iz godine u godinu ima isti prijenos, cak je sve gori iz dana u dan, rijetko je kad bilo dobro, da se ne lazemo. Ja se sjecam samo 2-3 utakmice da su bile uredne koje su isto tako stopale. Eh sad, ja pretpostavljam da je uprava napravila dogovor sa njima da snimaju da oni ne moraju ali to treba klub preuzeti na sebe. Jeste li ikad' primijetili kada bude ''highlights'' na BORDO TV? Slika je uvijek k'o mlijeko, bukvalno ne moze biti boljeg kvaliteta, presavrseno ali fazon je sto mi ne mozemo gledati nego je samo za 2 sata poslije da vidimo akcije, golove, asistencije i ostalo. Mene zanima, ako vec imamo tako dobru rezoluciju, perfektnu, zasto ne mozemo mi live gledati onda? U cemu je fazon?ThrillerHz je napisao/la:Pa gledaj stream napravit nije neka mudrost, a za dobar stream ti treba i dobra oprema. Momci sa ss portala zive od reklama, njihov prvobitni zadatak i nije streamovanje, dok uhljebi u upravi uredno zaradjuju pare, ne radeci nista...sarajevo46 je napisao/la:
Momci sa sportsport vjerovatno razmišljaju kao i ti da je lagano napraviti stream pa smo zato i gledali onako dobar prenos.
U sustini sta zelim rec, hejt je upucen na pogresnu stranu, momcima sa ss.ba svaka cast, a hejt poslat ljudima iz uprave koji ne rade svoj posao
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- sarajevo46
- Kontakt:
Zato jer za dobar stream nije dovoljna samo kamera. Za onaj pregled koji mi imamo ti treba bilo kakva kamera i laptop. Snimiš utakmicu, prebaciš je, i uradiš dijelove koje ti trebaju. Za kvalitetan stream ti treba prije svega jak internet, onda fina kamera, onda fina oprema (kablovi, komp/lap i sl.). Ovo što je jednom radio FK SARAJEVO se zove stream
- Vainglorious
- Kontakt:
Mislis "te puše"?HzHercegovac je napisao/la:Anamoni ti ga puše Parmače, Parmače, Parmačeeeeee![]()
![]()
![]()
Javi se Parmače![]()
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Fazon je sto se ssba najvjerovatnije dogovorio s nasom vrlom upravom da radi prijenose.
U turskoj sigurno, al sigurno, imaju sve uslove za to od interneta do postavke za kameru. Imaju oni i dobru kameru al umjesto da stream pustaju na yt koji je to maksimalno olaksao i ucinio pogodnim oni prijenos rade preko svog komplikovanog sistema na portalu samo za par klikova vise na istom.
Tako da ako planiraju opet radit na svom portalu molim ih da ne rade uopste.
Umjesto da budu klik kurve nek malo gledaju i na kvalitet i zadovoljstvo onih koji im 'placaju racune'.
U turskoj sigurno, al sigurno, imaju sve uslove za to od interneta do postavke za kameru. Imaju oni i dobru kameru al umjesto da stream pustaju na yt koji je to maksimalno olaksao i ucinio pogodnim oni prijenos rade preko svog komplikovanog sistema na portalu samo za par klikova vise na istom.
Umjesto da budu klik kurve nek malo gledaju i na kvalitet i zadovoljstvo onih koji im 'placaju racune'.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ako je problem napraviti jedan dobar stream u 21. vijeku, onda neka pucaju sebi u glavu odmah. Više je to stvar lijenosti i nehljebarenja, nego nečega drugog.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
E sad si nahebo, kad te proglase pljuvacem i rusiocem blagostanja u klubu. Ocekujem da ce branioci lika i djela uprave i zaposlenih preci u napad i proglasiti te neprijateljem kluba i svih navijaca - jer govoris istinuThrillerHz je napisao/la:Kritika za upravu FKS zbog toga, da nisu u stanju napraviti kulturan YT kanal.
Cijelom marketing timu dati otkaz i zaposliti mlade, pametne, kreativne, skolovane i entuzijasticne ljude koji ce prije svega raditi svoj posao i to raditi kako treba!
Sto ce nam jaca odbrana i borba za titulu, kad je bolje te finansije potrositi na vise zaposlenih u klubu. Umjesto da dovedu Vukotica bolje zrtvovati Adukora a o bekovima i da ne pricamo.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
kengur je napisao/la:E sad si nahebo, kad te proglase pljuvacem i rusiocem blagostanja u klubu. Ocekujem da ce branioci lika i djela uprave i zaposlenih preci u napad i proglasiti te neprijateljem kluba i svih navijaca - jer govoris istinuThrillerHz je napisao/la:Kritika za upravu FKS zbog toga, da nisu u stanju napraviti kulturan YT kanal.
Cijelom marketing timu dati otkaz i zaposliti mlade, pametne, kreativne, skolovane i entuzijasticne ljude koji ce prije svega raditi svoj posao i to raditi kako treba!![]()
![]()
![]()
Sto ce nam jaca odbrana i borba za titulu, kad je bolje te finansije potrositi na vise zaposlenih u klubu. Umjesto da dovedu Vukotica bolje zrtvovati Adukora a o bekovima i da ne pricamo.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Nije da ih nesto opravdavam, ni ne znam na koji nacin se konkretno to sve radi.FrancescoTotti je napisao/la:Fazon je sto se ssba najvjerovatnije dogovorio s nasom vrlom upravom da radi prijenose.
Znam samo da nema nigdje gori wi fi nego u hotelima u Turskoj. Cak i u onim najluksuznijim je kriminalan.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Neće sutra biti streama, vratila im se ekipa iz Antalije.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ekstra.AlfredNobel je napisao/la:Neće sutra biti streama, vratila im se ekipa iz Antalije.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
ovo su mogli završiti ovi iz kluba/ marketinga , otići i naći neku firmu koja se bavi tehnikom i dogovoriti sponzorstvo u tom obliku...imaš dole pri dnu njih uvijek kao logo istaknut ili nešto a imaš brojke koliko ti se gleda kanal i svaki video...dogovoriti suradnju, takođe i dalje nemamo app klubski ako se ne varam...FrancescoTotti je napisao/la:Fazon je sto se ssba najvjerovatnije dogovorio s nasom vrlom upravom da radi prijenose.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:Ekstra.AlfredNobel je napisao/la:Neće sutra biti streama, vratila im se ekipa iz Antalije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Potpisao Makedonac zvanicno 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Stigao SMSmiky_hz je napisao/la:Potpisao Makedonac zvanicno
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, OzmoodPinglewood i 18 gostiju.