Znate li ko je Rade Zoranović? Srbin koji je tekbire na Pofalićima donosio jer je vidio da agresorska vojska bježi od tog? Čedomir Domuz? Dragan Vikić, Mihailo Petrović, Jovan Divjak, Želimir Vidović Keli, Slavko Ećimović...? Sramota me tih ljudi u vaše ime.
Obavezno štivo za mnoge ovdje.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★
King Tvrtko I of Bosnia ⚜️
The Bosnians have been a distinct people since at least the tenth century.
Znate li ko je Rade Zoranović? Srbin koji je tekbire na Pofalićima donosio jer je vidio da agresorska vojska bježi od tog? Čedomir Domuz? Dragan Vikić, Mihailo Petrović, Jovan Divjak, Želimir Vidović Keli, Slavko Ećimović...? Sramota me tih ljudi u vaše ime.
Obavezno štivo za mnoge ovdje.
U očima SDA-ovAca su ovakvi obični četalji ubačeni strateški od strane Srbije.
Vidjeli ste kroz primjer Stojanovića i Kakirovog pomoćnika, yebem mu usta raspala.
Sorry na uletu, al ova vam je tema za zayebancije svakako, tj nije ona gdje za vratove hvatate
@Hordanjezla1987
ja samo želim da ovaj momak ili dijete dobije ban
čojk samo mene tjera u pm
Pa ocigledno iz nje nisi trebao izlaziti .
Ali ova prozivanja kao balavac dijete a ruku smijem dati i ja i ovaj hz tesanj da smo stariji od vecine ,mozemo se i upoznati i to dokazati ali vecina ove forumske eskadrile je toliko srala po Hordama pa mozda je i bolje da se ne sazna ko ste..
Lajete ,rezite ,a kad treba bjezite !
Bosnian Cup - ★★★★★★
Digne mi se svaka dlaka na glavi kad vidim HZ Pazar. Jesu bosnjaci al nismo isti, oni su teski nacionalisti, vehabije furaju na tribini, ne znam odakle im dopustenje da koriste ime najvece BiH grupe i top 4 grupe u ExYu, kontaju ako smo muslimani da smo odma braca, seljacka posla. Vise imam drugova i poznanika ispod srpske zastave na grobarskom jugu nego ovih Torcidasa iz Pazara.
Pozdrav svima u tvojoj porodici koji su zasluzili tako veliko priznanje Zlatni LJiljan, ako nisu medju zivima lahka im zemlja bosanska.
Tako sam ja razmisljao do "90-tih. Mati mi govorila da grijesim(izgubila 3 brata i sestru u Foči,zaklali ih četnici).Ja materi govorio da je nacionalista i da su druga vremena. Kad nas je opalilo zlo , shvatio sam Majku. Lijepo je biti sirokih pogleda, to je tvoje pravo i tvoj izbor, ali se radujem sto ova bosanska omladina nikad nece nasjesti na slatkorjecivost, kao sto sam ja.
Vjencani sam kum Aleksandru,Vladi i Goranu. Prva dvojica od prvog dana u ABiH, treci zalutao i neka mu je onako kako zasluzuje.
Bosnian Cup - ★★★★★★
Hocel Morto il @admin reagovat na pisanje nenavijaca ovog kluba na ovoj temi. I to decko se bas raspisao. Imamo opste diskusij
Ne trebaš ti brinuti za to. Lijepo smo i pristojno diskutovali. Neki dan ga je više momaka i zvalo da dođe na našu temu, ne treba biti licemjeran pogotovo jer ništa loše/ružno nikada nije napisao. Možda bi pojedini trebali manje Zvezdu spominjati ako im smeta, tako bi se to upotpunosti otklonilo.
Bosnian Cup - ★★★★★★
a tek sam sad izračunao hahaah dobro sam ja prolazio školu sa ovakvim znanjem
I kad sam patio u tvoje ime sam se kleo, svuda te pratio, pjev'o Saraj'vo leo leo,
koliko volim te zna samo ludo srce moje,proći će godine ja neću izdat bordo boje !
Pitanje buraz, kad ces nam postavljati zbirnu tabelu?
Poslije jedno 4-5 kola ili mi moramo pratiti gdje smo sta smo?
Zbirna tabela je na stranici 4 ali nisam još redoslijedom poredao. Redoslijed ide kad bude manja pauza ili tako otprilike nakon 4-5 kola.. i ovako je stvarno previše posla oko ovoga. Na temu postavim top forumaše nakon svakog kola, ako ništa.
Bosnian Cup - ★★★★★★