Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★
http://timeline.fksarajevo.ba/
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kakva bolan uprava, sta lupas ti. Raja prica o losoj igri, kakva ba uprava. Ne lupajZeko87 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 14:18U svemu ovome najbolja je stvar što mi se čini da uprava ne benda plaho mišljenja navijača , jasno ko dan da niti imaju realna očekivanja, niti kompetencije za ono što govore. Imaju samo emocije i ljubav prema klubu koju im ne treba sporiti niti dovoditi u pitanje .
Klub se gradi korak po korak, kako se samo brzo zaboravio možda historijski trenutak rješavanja stambenog pitanja , vezale se dvije titule, akademija izbacuje konkurentne igrače, igračima se ništa nije dužno, kao ni državi ... Pregršt lijepih stvari se izdešavalo, za koje se možda isplati žrtvovati i pet sezona, a ne izgubljena dva boda u Kaknju i ljepota u igri.![]()
Nakucali vise postova od onih uhljupa tamo pa restartovali ne bi li nas nekako prestigli hahahahhahaah gofna.gofna.ba
Pa pogledaj malo zvaničnu na FB, pa vidi šta se piše, već se priziva hazreti Husref, ismijavaju dovedeni igrači isl.Stroj1946 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 14:19Kakva bolan uprava, sta lupas ti. Raja prica o losoj igri, kakva ba uprava. Ne lupajZeko87 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 14:18U svemu ovome najbolja je stvar što mi se čini da uprava ne benda plaho mišljenja navijača , jasno ko dan da niti imaju realna očekivanja, niti kompetencije za ono što govore. Imaju samo emocije i ljubav prema klubu koju im ne treba sporiti niti dovoditi u pitanje .
Klub se gradi korak po korak, kako se samo brzo zaboravio možda historijski trenutak rješavanja stambenog pitanja , vezale se dvije titule, akademija izbacuje konkurentne igrače, igračima se ništa nije dužno, kao ni državi ... Pregršt lijepih stvari se izdešavalo, za koje se možda isplati žrtvovati i pet sezona, a ne izgubljena dva boda u Kaknju i ljepota u igri.![]()
Pogledo sam ja zvanicnu i tamo najvise pisu da je losa igra. I naravno da ce biti koji prizivaju Husrefa, to su oni ''samo nek ne puca'' i ne vide dalje od svog nosa, jer od njega NAZALOST i nismo imali bolje dosad, ma koliko ga i ja ne gotivio.Zeko87 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 14:23Pa pogledaj malo zvaničnu na FB, pa vidi šta se piše, već se priziva hazreti Husref, ismijavaju dovedeni igrači isl.Stroj1946 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 14:19Kakva bolan uprava, sta lupas ti. Raja prica o losoj igri, kakva ba uprava. Ne lupajZeko87 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 14:18U svemu ovome najbolja je stvar što mi se čini da uprava ne benda plaho mišljenja navijača , jasno ko dan da niti imaju realna očekivanja, niti kompetencije za ono što govore. Imaju samo emocije i ljubav prema klubu koju im ne treba sporiti niti dovoditi u pitanje .
Ne možeš nakon 20 dana ni o čemu pričati a kamoli donositi zaključke. Vinko ima 13 od 15 bodova i treba mu dati barem sezonu da bi se donio neki zaključak, prethodnik mu je imao 5 mandata i dvije decenije na raspolaganju...