Ja svim pitarima i nasem klubu, zelim da Nova godina bude bolja, u svakom smislu, cak i u svemu onome sto nam je bilo pozitivno - da dignemo standard jos. Pandemija da stane, navijaci da se vrate, zajedno da slavimo obje titule te ulazak u grupnu fazu bilo kojeg euro takmicenja. Osjecaj pripadnosti nekoj masi je sam po sebi hrana za dusu, a ja imam osjecaj da ni u proslim ni u buducim zivotima ne bih htio mijenjati osjecaj pripadnosti bas ovoj, jednoj jedinoj -Bordo masi.
Ne ucestvujem nesto u ovim prepirkama, ali da kazem i svoje misljenje. Svi trebamo biti jedno i gledat interes naseg kluba. Oni koji osjecaju Sarajevo i oni koji JESU pitari.
Ostali, imate svoje misije i prolazi vam zasad. To necu komentarisat. Cistka bi bila samo takva da sam ja admin. Ne upirem prstom sad ni u koga pojedinacno, ko psuje kome, ko ima i kakav avatar, ko mijenja profile itd...
Onaj ko voli Sarajevo, pitar je, raduje se i tuguje zbog kluba taj zna kakav kodeks vazi i za pdf i za bilo sta o Sarajevu. Zna sta moze a sta ne moze. Onaj ko je pitar, ponavljam.
Samo Saraj'vo!
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.