FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pantelija ti bi trebao znati da grupa ni ne zna da postoji ovaj forum..
Na forumu pisu pojedinci koji mozda idu na sjever, al sumnjam da su ukljuceni u rad grupe i slicno.
Tako da to bahato ponasanje na forumu pada u vodu.
A ako ces iskreno, i meni je digao pritisak sa onom izjavom i prcanjem konstatnim tako da je sasvim ok sto ga je nazvao majmunom jer u biti on to i jest..majmun je blaga rijec...a grupa HZ nema nista sa sportsport forumom
Na forumu pisu pojedinci koji mozda idu na sjever, al sumnjam da su ukljuceni u rad grupe i slicno.
A ako ces iskreno, i meni je digao pritisak sa onom izjavom i prcanjem konstatnim tako da je sasvim ok sto ga je nazvao majmunom jer u biti on to i jest..majmun je blaga rijec...a grupa HZ nema nista sa sportsport forumom
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★
King Tvrtko I of Bosnia ⚜️
The Bosnians have been a distinct people since at least the tenth century.
City of Sarajevo - 527.049
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★
King Tvrtko I of Bosnia ⚜️
The Bosnians have been a distinct people since at least the tenth century.
City of Sarajevo - 527.049
- ElCartel11
- Kontakt:
Rajt Bek jer je Oremus u godinama !
- feniksptica
- Kontakt:
Sto ce nam desni bekElCartel11 je napisao/la: ↑14 jan 2021, 11:25R.B.
Plavo oko plakalo je.
Dva poraza u derbiju a ipak titula.
Dva poraza u derbiju a ipak titula.
Jel to hoces da kazes da nam je Red Bull novi generani sponzor ?ElCartel11 je napisao/la: ↑14 jan 2021, 11:25R.B.

Nermin Haskic nece kod nas. danas je novi ugovor tamo potpisao.
-
- Kontakt:

Ja miline,auu jbt

- JavierBosnia
- Kontakt:
A zasto se ne bi Serbecic vratio na posudbu ovdje? Ne znam da li ga Rosenborg planira koristiti, ali nesto sumnjam, po transfermarktu imaju 6 stopera
A ono ako ce ga vec negdje slati ovdje mu je najbolje, a i nama bi sigurno trebao
A ono ako ce ga vec negdje slati ovdje mu je najbolje, a i nama bi sigurno trebao
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
imamo AdukoraJavierBosnia je napisao/la: ↑14 jan 2021, 11:37A zasto se ne bi Serbecic vratio na posudbu ovdje? Ne znam da li ga Rosenborg planira koristiti, ali nesto sumnjam, po transfermarktu imaju 6 stopera

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Sanchez1987
- Kontakt:
Bas
Upravo, lik je bezobrazan, i piše gluposti, nepotrebne.antilan je napisao/la: ↑14 jan 2021, 11:12Pantelija ti bi trebao znati da grupa ni ne zna da postoji ovaj forum..
Pivo, tučnjava i nogomet!
Slazem se s vama dvojicom da je grupa radila gluposti koje ja nisam zaboravio
Takodje da sam bezobrazan, provokator i zlopamtilo je opstepoznato, mora da ste novi na forumu
Takodje da sam bezobrazan, provokator i zlopamtilo je opstepoznato, mora da ste novi na forumu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ovde nije ni vrijeme ni mjesto da se pise u grupi. Tema je Fk Sarajevo. U udruzenju se vrse diskusije u grupi. Al valja napustit anonimno forum gnjezdo i otici u udruzenje popit pivu sa momcima, bacit suplju...za neke jednostavno nemoguca stvar
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Ybte, odes na kafu s jaranima i zayebavas iste kad se izofiraju necim(i obratno), i skupa se svi smijemo glupostima... Ovde na isti/slican fazon kroz salu zelis malo bocnuti, al jok... To iskoci iz cipela da ono nesto odbrani, jos te dodje vrijedjati...
A sad ide ona, "vi samo vrijedjate grupu zato imamo mi ravo da vsa vrijedjamo "
Sutra ce ti jos prigovarati sto gledas prema sjeveru, jer to je zabranjeno...
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 14 jan 2021, 11:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
I meni je nešto sumnjiv

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Trenutno korisnika/ca: Hole, InatSilniBosanski i 41 gost.