“Na Koševu se sada stvaraju problemi u budućnosti jer je najavljen koncert Dine Merlina krajem jula. Savez je tu, zajedno sa FK Sarajevom, radio hibridni teren koji je bio milionska investicija, a to sada znači da će teren biti potpuno uništen i mi na tu temu moramo da razgovaramo sa ljudima iz FK Sarajevo i iz Opštine Centar da vidimo kako su to oni zamislili i kako će se to riješiti poslije tog koncerta”, rekao je Zeljković.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ima li neko ko se razumije u hortikulturu? Hoće li se moći osposobiti ili se mora skroz mijenjati? Ono na slikama izgleda užasno
sramota je da i dalje imas navijace koji brane mirvica
Sve je razrovljeno bilo
-
Burberry46
- Kontakt:
Na Otoku treba, sta fali ako je umjetna trava igrali smo u Finskoj na umjetnoj podlozi.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ostaje nam samo da molimo Boga da bude iskljućen semafor u Konjicu.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Druze onome nema spasa,imam druga koji se u to razumije moze se krpiti ali ce opet biti los,sve dici i opet nanovo,**** su mu znanje.PeppermintSA je napisao/la: ↑05 avg 2026, 23:24Ima li neko ko se razumije u hortikulturu? Hoće li se moći osposobiti ili se mora skroz mijenjati? Ono na slikama izgleda užasno
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Sta kazu iz opstine nece se vidjeti razlika do subote.Mrtve ti yebemo Mandicu.
Prijaviti Otoku ako ne moze vratiti ljudima pare za sezonske i ljudima koji su uzeli kartu za ovu utakmicu.Najmanje sto moraju uraditi jer i nasa je krivica boliqurca oko stadiona koja traje 15 godina a nismo uzeli sezonske radi Vrapcica nit je to moguce
Eto jos jedna sezona unistena prije pocetka,svaka vam cast
Prijaviti Otoku ako ne moze vratiti ljudima pare za sezonske i ljudima koji su uzeli kartu za ovu utakmicu.Najmanje sto moraju uraditi jer i nasa je krivica boliqurca oko stadiona koja traje 15 godina a nismo uzeli sezonske radi Vrapcica nit je to moguce
Eto jos jedna sezona unistena prije pocetka,svaka vam cast
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Gledaj ti ovo...nista ovde nisu krivi ni srbi, a ni Vico.
Zahvala organizatorima koncerta, svaka vam cast kako ste samo travnjak sacuvali, to je nevjerovatno...jeb.em vam mater i vama i Edinu Dervishalidovicu i Srdjanu Mandicu
Kako bi volio da odemo sa ove ruine, ciglu po ciglu qko treba ali da imamo nas stadion
LA HINCHADA DE LOS RAJVOS
-
Uvijeknapravojstrani
- Kontakt:
Kada sam prije dvije godine ovdje pisao da je Mandic ublehas, kreten i neprijatelj kluba docekan sam na noz. Tada smo imali mogucnost izabrati covjeka koji je mrtvi pitar i koji je obecao da ce sve uraditi da u tom mandatu naoravi tribine. Mi izabrali derpe da vodi Centar pored takvog covjeka. Super eto vam sada palite aute i u Vrapcice idite da gledate jer je Kosevo sada jos jedino za koride uslovno.
-
ajdohordas
- Kontakt:
A što se prozova Mandić sada ?
Fakat, niti se razumijem u politiku a i qrac mi puca ko je čiji igrač i ko kakve veze ima... Medjutim, kad su bili izbori, sjećam se ko sad... Stranice i stranice su ispisane o Mandiću, kako je naš navijač, dobijamo koncesiju, idu ulaganja, slika sa Papetom itd.
Ja konto Mestalla će niknut na Koševu za sedmicu, kad ono qrac u zube i još jedno pišanje, po ko zna koje u zadnjih par godina, prema navijačima Sarajeva.
Fala Merline i fala Mandiću
PS. Volio bih da klub objasni kako će riješit situaciju sezonskih ? Masa ljudi je kupila sezonske, samo što nisu planirali troškove putarina i goriva za Vrapčiće ili Zenicu
Fakat, niti se razumijem u politiku a i qrac mi puca ko je čiji igrač i ko kakve veze ima... Medjutim, kad su bili izbori, sjećam se ko sad... Stranice i stranice su ispisane o Mandiću, kako je naš navijač, dobijamo koncesiju, idu ulaganja, slika sa Papetom itd.
Ja konto Mestalla će niknut na Koševu za sedmicu, kad ono qrac u zube i još jedno pišanje, po ko zna koje u zadnjih par godina, prema navijačima Sarajeva.
Fala Merline i fala Mandiću
PS. Volio bih da klub objasni kako će riješit situaciju sezonskih ? Masa ljudi je kupila sezonske, samo što nisu planirali troškove putarina i goriva za Vrapčiće ili Zenicu
Kad nemas svoje tako ti je to. Moze te handrit ko god stigne.
Svi normalni pjevaci prave koncerte u dvoranama, samo Dino na fudbalskom stadionu. Boli njega tuki za FKS a fol navijac nas.
Svi normalni pjevaci prave koncerte u dvoranama, samo Dino na fudbalskom stadionu. Boli njega tuki za FKS a fol navijac nas.
Ne moraš biti veliki poznavatelj hortikulture da bi shvatio kako je nemoguće na ovoj suši bilo šta brzo presaditi, kamo li jedan fudbalski teren.PeppermintSA je napisao/la: ↑05 avg 2026, 23:24Ima li neko ko se razumije u hortikulturu? Hoće li se moći osposobiti ili se mora skroz mijenjati? Ono na slikama izgleda užasno
Da za dan postave cijeli novi travnjal, teško će se primiti i preživjeti na ovim temperaturama.
Koševo je vjerojatno zatvoreno do jeseni i nižih temperatura.
Ma koga boli briga za sezonske i ostqlo? Poturu i ostqle hljezijenogovice koji pojma u zivotu nemaju, vrlog nam 'gazde' koji nema muda ni hrabrosti reci mi idemo sa koseva i iz ove opstine. Njima su samo pare bitne prodaja igraca sezonskih i clsnskih, sve dok su ovi ljudi u klubu i ne treba uzimati ni placat clanske ni sezonske... Mislis da nisu znali da ce do ovog doci? Njima dobro sto manje ljudi na tribinama nema pritiska nema nista. Rezultati manje vise bitni i to je to.pisaju sve svi po Sarajevu, Bosni, zeljani idt. U ovom gradu vise sport nije vazan ni bitan...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Slab pokusaj!Atlanta je napisao/la: ↑05 avg 2026, 23:52
Gledaj ti ovo...nista ovde nisu krivi ni srbi, a ni Vico.
Zahvala organizatorima koncerta, svaka vam cast kako ste samo travnjak sacuvali, to je nevjerovatno...jeb.em vam mater i vama i Edinu Dervishalidovicu i Srdjanu Mandicu
Kako bi volio da odemo sa ove ruine, ciglu po ciglu qko treba ali da imamo nas stadion
Zahvala mirvicu je ispravno
Svake godine ista priča. Zbog neuslovnog stadiona krivi rat, zemljotresi, koncerti, četnici, ustaše, balije, zeleni, komunjare a mi ni pedalj.
Pa da preselimo na livadu sa montažnom tribinom napredak je.
Pa da preselimo na livadu sa montažnom tribinom napredak je.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Klub je dobio koncesiju i to po uslovima kakvi su sami sebi u ugovoru sačinili.ajdohordas je napisao/la: ↑06 avg 2026, 00:02A što se prozova Mandić sada ?
Fala Merline i fala Mandiću![]()
PS. Volio bih da klub objasni kako će riješit situaciju sezonskih ? Masa ljudi je kupila sezonske, samo što nisu planirali troškove putarina i goriva za Vrapčiće ili Zenicu![]()
Jedino što je bilo traženo jeste da se stadion dovede do kategorije 4,a to je valjda i bio cilj da se ne bi više **** po drugim gradovima.
Da ga je tada klub preuzeo,ne bi se godinama čekalo da se kojekakvi projekti prave po Banja Luci već bi projekat klub rješavao.
Druga stvar,mogao si aplicirati u sufinansiranju preko kantona kako to štrumpfovi rade.
Dio po dio.
Naravno i klub bi trebao uložiti svoja sredstva što je na kraju i bio problem jer lažni investitor ne želi ili ne može uložiti novac,i jednostavno se od stadiona odustalo bez po riječi.
Sve ostalo što botovi žele plasirati kako bi opravdali lažnog investitora je čista laž.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Prije dva dan sam Vam rekao da od terena sve su prilike za sad nema ništa. Najveći problem je što je humus nabijen, stisnut. Problem je što nema načina da se rastrese humus. Pokušavaju stalnim zaljevanjem doći do željene tvrdoće.
Najveci moguci kiks je bio to odbijanje koncesije od strane Mirvica, i tada prebitne Ajle (qurve).
- FKS -
-
SamoTi4000
- Kontakt: