100% znam ja da smo mi u **** vec odavno, nista ja vise od ove ekipe ne ocekujem i iducih deset sezona , mi smo ozbiljno ograjisali, evo zrinjski ti vec bjezi 10 b a tek liga pocela, mi cemo na kraju biti 4 ili 5-ti!NoProfit je napisao/la: ↑01 sep 2026, 19:13Da si živ i zdrav, mi smo u ozbiljnom problemu odavno.KosevoZove je napisao/la: ↑01 sep 2026, 17:57Idu sad dva lagana poraza sigurno, i onda smo u ozbiljnom problemu mirvicu i ostaloj kompaniji **** mamu!!Kako god, lakše mi je podnijeti da ne osvajamo trofeje i ne dominiramo kad smo ovakvi kakvi smo, nego kad se qrčimo nekim milionima i avionima, a ne možemo prismrditi već navedenom.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
KosevoZove
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
I dvije utakmice višeKosevoZove je napisao/la: ↑01 sep 2026, 21:10100% znam ja da smo mi u **** vec odavno, nista ja vise od ove ekipe ne ocekujem i iducih deset sezona , mi smo ozbiljno ograjisali, evo zrinjski ti vec bjezi 10 b a tek liga pocela, mi cemo na kraju biti 4 ili 5-ti!NoProfit je napisao/la: ↑01 sep 2026, 19:13Da si živ i zdrav, mi smo u ozbiljnom problemu odavno.KosevoZove je napisao/la: ↑01 sep 2026, 17:57Idu sad dva lagana poraza sigurno, i onda smo u ozbiljnom problemu mirvicu i ostaloj kompaniji **** mamu!!Kako god, lakše mi je podnijeti da ne osvajamo trofeje i ne dominiramo kad smo ovakvi kakvi smo, nego kad se qrčimo nekim milionima i avionima, a ne možemo prismrditi već navedenom.
Hoće li Junior biti dostupan sutra
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Šest ljiljana zlatne boje to je simbol Bosne moje
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
L'otavo re di Roma F.T.
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Treba ga odma od prve minute na krilo gurnuti.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Šta ako ne budu 2 poraza, hoćete li biti tužni ?KosevoZove je napisao/la: ↑01 sep 2026, 21:10100% znam ja da smo mi u **** vec odavno, nista ja vise od ove ekipe ne ocekujem i iducih deset sezona , mi smo ozbiljno ograjisali, evo zrinjski ti vec bjezi 10 b a tek liga pocela, mi cemo na kraju biti 4 ili 5-ti!NoProfit je napisao/la: ↑01 sep 2026, 19:13Da si živ i zdrav, mi smo u ozbiljnom problemu odavno.KosevoZove je napisao/la: ↑01 sep 2026, 17:57Idu sad dva lagana poraza sigurno, i onda smo u ozbiljnom problemu mirvicu i ostaloj kompaniji **** mamu!!Kako god, lakše mi je podnijeti da ne osvajamo trofeje i ne dominiramo kad smo ovakvi kakvi smo, nego kad se qrčimo nekim milionima i avionima, a ne možemo prismrditi već navedenom.
Kako će nas razvalit ubice sutra
Ne bi me začudilo, da kod Zekica bude desetka ili klasični napadač.
Djeca ni rapsored ne znaju, a Zrinjski već otišao na 11 bodova prednosti. Hej bruke.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
L'otavo re di Roma F.T.
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Moj Zeka, ni ti ne vjeruješ u ovo šta si izjavio, a ja da vjerujem.Želimo od prvog minuta biti pravi, nametnuti naš ritam i iskoristiti situacije koje nam se ukažu
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Sumnjam da je on ovo i izjavio, nego su sjetili da treba neka najava pa je bilo daj Hena nešto skontaj
Doktor za retardaciju.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
pohvale za onog ko vodi stranicu na webu
nismo jos igrali protiv Zrinjskog
nismo jos igrali protiv Zrinjskog
Chatgpt nama odavno piše sve na društvenim mrežama
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Kada ce biti s Borcem utakmica tacno?
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Fino od Magode što ulaže ponovo u kamp nakon teretane sad i u terene.
Samo da ne bude od ovih Mivićevaca da je to on uradio,jer taj marke nije u klubsku infrastrukturu uložio.
Samo da ne bude od ovih Mivićevaca da je to on uradio,jer taj marke nije u klubsku infrastrukturu uložio.
Gojka nema do naredne g, Cimi, Mamas, Telalovic treniraju individualno. Kera, Mikic i Dreca se polako vracaju.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Cinim se da je nedjelja u 18 h .
Hvala Magodi
I losi tereni u trening kampu. Neki dijelovi su pretvrdi a neki premekani. To je smrt kod sprinta za zadnju lozuSazg je napisao/la: ↑01 sep 2026, 17:46Ako je istina da su u stručnom štabu ljudi koji nemaju licence onda treba pucati u koljena svima onim koji su odgovorni za to. Danas sa sjedio sa glavnim trenerom jednog od prvoligaša HNL-a i spomenem mu situaciju da nam 6 igrača ima povredu zadnje lože. Kaže on ko iz topa “Loši treninzi”H8Z7 je napisao/la: ↑01 sep 2026, 17:20Ovo je za ozbiljnih ispitivanja. 5 do 6 igrača da imaju istu ozljedu, pa to je amaterski. Ne može se reći sa sigurnošću šta je razlog tolikog broja ozljeda, ali se mora dobroooo istraživanje uraditi unutar kluba. Od TC do kondicionih trenera.luckystrike je napisao/la: ↑01 sep 2026, 14:27
Samo se Karabaljo vratio od ranije pomenutih. Svi ostali i dalje vuku istu povredu. Osim navedenih nema Cimirota, kod njega je u pitanju gležanj. Meite je spreman.![]()
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
E **** haha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

.gif)