FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Krle je ljudina ušao je u igračke krizne godine vidi i sam da ne ide više te se na pošten način razišli.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

FK SARAJEVO
🏆 Titula 7x 🏆
🏆 Kup 7x 🏆
Edin Džeko - Bosanski Dijamant
Ante Vukušić - Sinjski Dijamant
Dal Varešanović - Nebrušeni Dijamant
🏆 Titula 7x 🏆
🏆 Kup 7x 🏆
Edin Džeko - Bosanski Dijamant
Ante Vukušić - Sinjski Dijamant
Dal Varešanović - Nebrušeni Dijamant
-
- Kontakt:
Nešto skroz mizerno je dogovoreno, bar po onome sto sam ja dobio od informacija. Uglavnom nije bilo zatezanja velikog.FCUM je napisao/la: ↑23 jun 2022, 13:27Znaci nije trazio ni marke sto mu slijedi po ugovoru ?ajdohordas je napisao/la: ↑23 jun 2022, 13:26Au kakav dogovor, bez pola muke.
Krle gospodin ispao, jako korektan do samog kraja. Hvala na svakom golu asistenciji i radosti koje si nam podario.
Sretno![]()
Debelo krme (Šećerović) haman najviše problema pravi.
A yebi ga, nema nikakve veze sa Sarajevom, dosao prije pola godine. Malo ko bi se tako lahko odrekao laganih para.ajdohordas je napisao/la: ↑23 jun 2022, 13:44Nešto skroz mizerno je dogovoreno, bar po onome sto sam ja dobio od informacija. Uglavnom nije bilo zatezanja velikog.FCUM je napisao/la: ↑23 jun 2022, 13:27Znaci nije trazio ni marke sto mu slijedi po ugovoru ?ajdohordas je napisao/la: ↑23 jun 2022, 13:26Au kakav dogovor, bez pola muke.
Krle gospodin ispao, jako korektan do samog kraja. Hvala na svakom golu asistenciji i radosti koje si nam podario.
Sretno![]()
ko da gledam uzeo je plate za 6 mjeseci a za 6 oprostioajdohordas je napisao/la: ↑23 jun 2022, 13:44Nešto skroz mizerno je dogovoreno, bar po onome sto sam ja dobio od informacija. Uglavnom nije bilo zatezanja velikog.FCUM je napisao/la: ↑23 jun 2022, 13:27Znaci nije trazio ni marke sto mu slijedi po ugovoru ?ajdohordas je napisao/la: ↑23 jun 2022, 13:26Au kakav dogovor, bez pola muke.
Sretno![]()

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Hvala, Krle i sretno. Više nije išlo, ovo je najbolje rješenje. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jesmo i mi baksuzi,Drobarov dolazi iz sezone kad nije kihnuo bukvalno i onda ovamo za pola treninga dobije nekakvu povredu,nevjerovatno.PapirnaMarka je napisao/la: ↑23 jun 2022, 09:32Drobarov povreda, Avramovski isto. Obje blaže prirode i imaju malo lakše treninge, al moguće da se neće rizikovati sa njima danas.Dave je napisao/la: ↑23 jun 2022, 00:11Slično očekujem, samo umjesto Aničića DrobarovGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jun 2022, 00:03
Dizdarević, Tomašević, Mujakić, Aničić, Ševelj, Čirjak, Đokanović, Suljić, Avramovski, Ikić, Mulahusejnović
Nadam se ovome![]()
Valjda ce do Slovenije to vec biti ok.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
.EBI SE NEMANJA !!!
.EBI SE NEMANJA !!!
Krle je ljudska gromada i trebao je da zavrsi karijeru kod nas , al eto tako je kako je i hvala mu za sve sto je ucinio za nas klub i za korektan rastanak.
To je odmah nakon duple krune 2019 mogao vidjeti (kao i Ahmetović). Ove zadnje tri sezone je ostao i igrao na silu kod nas i zbog visoke plate, a to što je pokazao na terenu je bio genocid za oči.Da ga nije Feđa otjerao, zar misliš da bi se on sam povukao i oprostio od nas

To za ljudsku gromadu je jako, jako upitno zbog svega, od odnosa prema saigračima, trenerima itd. Ali, ne treba sada o tome. Hvala mu za lijepe trenutke i sretno.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Hvala Krle, ostavio je traga u FKS , jednostavno nije više išlo. Svako dobro u zivotu i karijeri.
Sa timom kojeg je gol djelio od grupne faze Evropske lige 2009, on sedam mjeseci kasnije nije ni Evropu izborio, proklet bio dan kad je u proljece 2010 preuzeo nasu klupu od Ćale. Mrzit cu ga dok sam živ zbog toga, nadam se da nikad do kraja života nece primirisati našoj klupi.Samozdravlje je napisao/la: ↑23 jun 2022, 13:13Mrzim Mirzu Varesanovica, a iskreno ne znam zbog cega. Za "virsle" znam, ima li nesto jos. Mrzim Mirzu, a ne mrzim E.Hadzica. Ako ima neko da mi pojasni, Bogami nije provokacija.
-
- Kontakt:
Lucas je napisao/la: ↑23 jun 2022, 13:51To je odmah nakon duple krune 2019 mogao vidjeti (kao i Ahmetović). Ove zadnje tri sezone je ostao i igrao na silu kod nas i zbog visoke plate, a to što je pokazao na terenu je bio genocid za oči.Da ga nije Feđa otjerao, zar misliš da bi se on sam povukao i oprostio od nas![]()
![]()
Na mene ljuti ponajbolji prijatelji i ljudine (veliki Pitari

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Krle bye bye
Next please!

Next please!
Ah,te Bjelave
svjetlošću obasjane
to je najpraktičniji dio grada
kuda god krenete ili pođete
spustite se nizbrdo i ne brinite
nikad ne možete zalutati
niste frajeri jer vremena nemate
one odozdo pomno čekaju
ozbiljno na vas računaju
svjetlošću obasjane
to je najpraktičniji dio grada
kuda god krenete ili pođete
spustite se nizbrdo i ne brinite
nikad ne možete zalutati
niste frajeri jer vremena nemate
one odozdo pomno čekaju
ozbiljno na vas računaju
-
- Kontakt:
Lucas je napisao/la: ↑23 jun 2022, 13:57Sa timom kojeg je gol djelio od grupne faze Evropske lige 2009, on sedam mjeseci kasnije nije ni Evropu izborio, proklet bio dan kad je u proljece 2010 preuzeo nasu klupu od Ćale. Mrzit cu ga dok sam živ zbog toga, nadam se da nikad do kraja života nece primirisati našoj klupi.Samozdravlje je napisao/la: ↑23 jun 2022, 13:13Mrzim Mirzu Varesanovica, a iskreno ne znam zbog cega. Za "virsle" znam, ima li nesto jos. Mrzim Mirzu, a ne mrzim E.Hadzica. Ako ima neko da mi pojasni, Bogami nije provokacija.
Lijepo pojasnjeno. Hvala.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
ajde nek je i krenulo i sa raskidima. Bilo je i vrijeme . Ajmo sad Dupovac kao veliki pitar i ti se odrekni
FC United Of Manchester !
-
- Kontakt:
To se nije samo Mirzi desilo to je tako kod nas uvijek 1 ili 2 dobre sezone onda jedna ili dvije nista.Lucas je napisao/la: ↑23 jun 2022, 13:57Sa timom kojeg je gol djelio od grupne faze Evropske lige 2009, on sedam mjeseci kasnije nije ni Evropu izborio, proklet bio dan kad je u proljece 2010 preuzeo nasu klupu od Ćale. Mrzit cu ga dok sam živ zbog toga, nadam se da nikad do kraja života nece primirisati našoj klupi.Samozdravlje je napisao/la: ↑23 jun 2022, 13:13Mrzim Mirzu Varesanovica, a iskreno ne znam zbog cega. Za "virsle" znam, ima li nesto jos. Mrzim Mirzu, a ne mrzim E.Hadzica. Ako ima neko da mi pojasni, Bogami nije provokacija.
Ma do 40-te bi on igrao u Sarajevu i uzimao fina primanja...
Svakako covjek 3 sezone ne moze biti losiji i onda neko kaze konkretan ispao..
Pa trebao je ispasti konkretan prije 2godine i otici..
Čovjek je bio kapiten i trebao biti primjer drugima, ako je OK ovo sto je radio zadnjih godina i primjer pravi bio za svlačionicu onda **** ti nas.
Svakako covjek 3 sezone ne moze biti losiji i onda neko kaze konkretan ispao..
Pa trebao je ispasti konkretan prije 2godine i otici..
Čovjek je bio kapiten i trebao biti primjer drugima, ako je OK ovo sto je radio zadnjih godina i primjer pravi bio za svlačionicu onda **** ti nas.
Krletu su vjerovatno i ponudili posao poslije karijere(što se može izvuci iz ovog texta) pa iz tog razloga je to sve brže išlo.
Kako god nek mu je sretno i hvala za neke lijepe trenutke.
Kako god nek mu je sretno i hvala za neke lijepe trenutke.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 23 jun 2022, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
.EBI SE NEMANJA !!!
.EBI SE NEMANJA !!!
- umrobihzbogtebe1946
- Kontakt:
Zamislite kako ga gledaju sad makedonski klubovi, sigurno kontaju kapitalac, reprezentativac, ne vole ga treneri u Sarajevu. Imam osjećaj da će ga dovesti Shkupi ili neko drugi iz vrha i predstaviti ga kao ogromno pojačanje.
VOLIM TE SARAJ'VO!
Naš je Duda Alex Ferguson...
Naš je Duda Alex Ferguson...
Trenutno korisnika/ca: ElCartel11, izdzezveubrazil, makron, umrobihzbogtebe1946 i 40 gostiju.