Ne suti. Direktorica je rekla da radovi kasne iz objektivnih razloga.visokohz je napisao/la: ↑18 mar 2023, 17:23J e b e nas ko stigne,a uprava šuti li šuti mamu lim **** svimaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 mar 2023, 17:08Yebem ti Vico majku, jesu ti ovo nepovoljni uslovi za prošivanje trave? Svaki dan sunce, minusa minimalno.![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Djipke sa Bara, zakacio se sa nama, sa Crnim vranama...
- napoleon72
- Kontakt:
Gledaj tuke, tri dana pred ramazan pivu slika, dobro nam Bog ista daje. Pa imam prijatelje pravoslavce/katolike koji iz postovanja ostave alkohol u ovom periodu...
GRMI SA SJEVERA!
1946
Kokain, kokain, to je prava stvar
Zivio Varesanovic i Pablo Eskobar
1946
Kokain, kokain, to je prava stvar
Zivio Varesanovic i Pablo Eskobar
Isto brate, znam 5 ljudi katolika/pravoslavaca sarajlija, nijedan ne pije za ramazan, zna se neki rednapoleon72 je napisao/la: ↑18 mar 2023, 19:20Gledaj tuke, tri dana pred ramazan pivu slika, dobro nam Bog ista daje. Pa imam prijatelje pravoslavce/katolike koji iz postovanja ostave alkohol u ovom periodu...
Sta vas cudi od qrave ? Ljudski sljam obicni !!!spezial je napisao/la: ↑18 mar 2023, 19:27Isto brate, znam 5 ljudi katolika/pravoslavaca sarajlija, nijedan ne pije za ramazan, zna se neki rednapoleon72 je napisao/la: ↑18 mar 2023, 19:20Gledaj tuke, tri dana pred ramazan pivu slika, dobro nam Bog ista daje. Pa imam prijatelje pravoslavce/katolike koji iz postovanja ostave alkohol u ovom periodu...
Djipke sa Bara, zakacio se sa nama, sa Crnim vranama...
Hajde Handžiću, zabij ga veceras Borcu i obraduj nas 

-
- Kontakt:
Zar nije Borac suspendovan iz Evropskih takmicenja naredne 3 godine?Sanchez87hz je napisao/la: ↑18 mar 2023, 20:45Jel mozda znas ako leotar pobijedi da nam prilazi na tri boda,kakvo je to razmisljanje cccc,ja prvi put navijam za borac![]()
![]()
Joj sta uradise od kluba,svaka cast americkom bogatasu i mozzartu
![]()
-
- Kontakt:
Od slijedece godine ja mislim.cookiech je napisao/la: ↑18 mar 2023, 21:27Zar nije Borac suspendovan iz Evropskih takmicenja naredne 3 godine?Sanchez87hz je napisao/la: ↑18 mar 2023, 20:45Jel mozda znas ako leotar pobijedi da nam prilazi na tri boda,kakvo je to razmisljanje cccc,ja prvi put navijam za borac![]()
![]()
![]()
Ljudi nisu izbaceni, samo dobili novcanu kaznu.Sanchez87hz je napisao/la: ↑18 mar 2023, 21:28Od slijedece godine ja mislim.cookiech je napisao/la: ↑18 mar 2023, 21:27Zar nije Borac suspendovan iz Evropskih takmicenja naredne 3 godine?Sanchez87hz je napisao/la: ↑18 mar 2023, 20:45
Jel mozda znas ako leotar pobijedi da nam prilazi na tri boda,kakvo je to razmisljanje cccc,ja prvi put navijam za borac![]()
![]()
![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Potajno sam se nadao nekom x u BL veceras, znao ih je Leotar iznenaditi zadnjih sezona. Posto je Borac siguran za Evropu, nadam se da nece toliko zapeti protiv nas kad im budemo gostovali tri kola prije kraja sezone.
Ne pretjerujte, ja znam 70% bošnjaka koji loču i za ramazan.spezial je napisao/la: ↑18 mar 2023, 19:27Isto brate, znam 5 ljudi katolika/pravoslavaca sarajlija, nijedan ne pije za ramazan, zna se neki rednapoleon72 je napisao/la: ↑18 mar 2023, 19:20Gledaj tuke, tri dana pred ramazan pivu slika, dobro nam Bog ista daje. Pa imam prijatelje pravoslavce/katolike koji iz postovanja ostave alkohol u ovom periodu...
Njima ti sad tek idu sve teže tekme, tesko ce osigurati Evropu, prva tri mjesta imaju zayebane tekme na pocetku treceg kruga, i onda pred kraj idu lakse tekme, tako da nece osigurati tri kola prije kraja sigurno
Valjda sutra bude X2 u Vrapcicima, Velež bez 4 bitna igraca ceka Slobodu. Ne vjerujem da ce svi nasi konkurenti za Evropu pobjediti
ovo kolo.
Mozda Lištica da kiksa, sumnjam da zeljo i Velez nece dobiti, ali hajd vidjet cemoLucas je napisao/la: ↑18 mar 2023, 22:19Valjda sutra bude X2 u Vrapcicima, Velež bez 4 bitna igraca ceka Slobodu. Ne vjerujem da ce svi nasi konkurenti za Evropu pobjediti
ovo kolo.
Borac se nema šta pratiti, mislim da će Široki pasti. Isto tako uhljupi i Velež se neće vječito moći provlačiti.
Ma ne moze njih bog dobit na "kosovo je srbija" areni, a boga mi mnogi ce se napatit s njima i na domacem terenu. Znamo svi razlog za to. Tako da je bas naivno mislit da oni ne idu u evropu sigurno
Nama je sansa da SB ispuse, ili da zrinjski uzme kup..
Ne znam na cemu temeljite toliki optimizam. Nama siroki trenutno bjezi 10 bodova, i taman i da izgube sve jace tekme, oni ce opet dobiti sve ove gdje su favoriti - mrtve leotare, sloge, slobode i druge gdje smo mi bacali bodove, a plus ce u onom zapecku i iznenaditi nekoga od favorita.
I ova druga nada je labilna, eto i da krenemo od pretpostavke da ce zrinjski nekarakteristicno zapeti da uzme duplu krunu, nama zeljo opet bjezi 7 bodova, i oni ce na grbavici biti dobri, cvaknut ce pokoji bod tu i tamo i dovoljno da ih mi ne stignemo, u direktnom okrsaju ih sigurno ne mozemo dobiti sto dokazujemo vec neko vrijeme.
Okretati se lagano iducoj sezoni i vec planirati sta i kako
I ova druga nada je labilna, eto i da krenemo od pretpostavke da ce zrinjski nekarakteristicno zapeti da uzme duplu krunu, nama zeljo opet bjezi 7 bodova, i oni ce na grbavici biti dobri, cvaknut ce pokoji bod tu i tamo i dovoljno da ih mi ne stignemo, u direktnom okrsaju ih sigurno ne mozemo dobiti sto dokazujemo vec neko vrijeme.
Okretati se lagano iducoj sezoni i vec planirati sta i kako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.