Samozdravlje je napisao/la: ↑18 sep 2023, 23:12
Da i očekuj me ove sedmice u UNFKS , aBd , da obnovim članstvo od prije 10-tak godina. Sjever je čudo![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Samozdravlje je napisao/la: ↑18 sep 2023, 23:12
Da i očekuj me ove sedmice u UNFKS , aBd , da obnovim članstvo od prije 10-tak godina. Sjever je čudo![]()
![]()
Pitar6785 je napisao/la: ↑18 sep 2023, 23:21Ikic veci pitar od suljica..
Rozman je dosad pogodio sa pojacanjima, i 90% sa tjeranjem (na kraju prvih djela cemo bolje moci ocjenut))
Penisranda ce bit najbolji igrac polu sezone nakonn19 kola, nadam se da nemaju on i Rene neku glupu klauzulu koju ce neko aktivirat krijuci (kosto je mamic uradio za Jakira)
Takodje ponudit Peni i Reneu izduzetak na jos 1,5 godinu..
Hadic ce bit najbolje krilo od deytona, al netreba se nadat da ga odkupimo jer njegov menager je ono zeljkino **** zuban, i vjerujem da je podpisana posudba na nasu stetu, tacnije da nemamo pravo da ga odkupimo..
Julargija je ok igrac nivo nermina super za bh uslove ne dovoljno dobar za bilo sta izbiljnije.
Anjusic nivo hebibovic neki drugi asalon pl bh dobar jao 3 opcija..
Pena ce dat preko 15 golova do kraja prvenstva i odvucenas u grupnu da u lp..
Rene nije do koljena Peni.. nadat seda se vise drogirat nece i da je presto guzit
SutkovicSamozdravlje je napisao/la: ↑18 sep 2023, 22:22Harakiri79 je napisao/la: ↑18 sep 2023, 20:26
Prosle sezone su Tabakovic, Nurkovic, Ljukovac, Sutkovic, Kolenda, Pramenkovic, Sabanovic i jos sigurno 4-5 igrac imali isto tako 17 godina pa su svi standardni bili kao mladji juniori i ne znam da je iko od njih babin sin…
Nemam nista protiv momka, ali gledao sam 70-80% utakmica juniora i tvrdim da decko nije kvalitet za vece stvari, a cak u ovom trenutku nije za bilo koju ekipu u 1. ligi federacije
Nadam se da ce me demantovati
Imaš li info. ko bi mogao od prvotimaca mogao igrati LP u u19. Hvala![]()
Bez imalo pretjerivanja tako je. Tekma koja bi u slucaju pobjede dovela do vrhunca i samopouzdanje i hajp navijac + nakon nje se ocekuju 3b protiv zvijezde i ulazis u derbi prepun dobre energije. Opet ne treba letiti pred rudu na pecari se nikad ne zna ali uz disciplinu i borbenost sa prosle utakmice imamo za pravo ocekivati sva 3 boda.
Hvala, nadao sam se da moze i Buljubasic, Mulalic, Sahinovic, pa i Trako(27.9."03). Očito oni koji pune 20g. u ovoj godini ne mogu.Harakiri79 je napisao/la: ↑19 sep 2023, 00:23SutkovicSamozdravlje je napisao/la: ↑18 sep 2023, 22:22Harakiri79 je napisao/la: ↑18 sep 2023, 20:26
Prosle sezone su Tabakovic, Nurkovic, Ljukovac, Sutkovic, Kolenda, Pramenkovic, Sabanovic i jos sigurno 4-5 igrac imali isto tako 17 godina pa su svi standardni bili kao mladji juniori i ne znam da je iko od njih babin sin…
Nemam nista protiv momka, ali gledao sam 70-80% utakmica juniora i tvrdim da decko nije kvalitet za vece stvari, a cak u ovom trenutku nije za bilo koju ekipu u 1. ligi federacije
Nadam se da ce me demantovati
Imaš li info. ko bi mogao od prvotimaca mogao igrati LP u u19. Hvala![]()
Basovic Celik Alajmovic Kolenda
Hamzic Nurkovic Bezdrob
Pramenkovic Ploco Ljukovac
Otprilike ovo je prvih 11, uz mogucnost da Vlado Bosnjak pocne umjesto Hamzica ili eventualno Bezdroba
Ahbabu da si u BiH gledao bi kao i ja 4x.
Sigurno
Dobro bi nam došao jedan derbi u Tuzli.
ma kao da sam vidio negdje,mislim da je ovaj nas novi stoper objavio na story kao tim kola arena tri igraca borca smijem se zakleti
LegendoPitar6785 je napisao/la: ↑18 sep 2023, 23:21Ikic veci pitar od suljica..
Rozman je dosad pogodio sa pojacanjima, i 90% sa tjeranjem (na kraju prvih djela cemo bolje moci ocjenut))
Penisranda ce bit najbolji igrac polu sezone nakonn19 kola, nadam se da nemaju on i Rene neku glupu klauzulu koju ce neko aktivirat krijuci (kosto je mamic uradio za Jakira)
Takodje ponudit Peni i Reneu izduzetak na jos 1,5 godinu..
Hadic ce bit najbolje krilo od deytona, al netreba se nadat da ga odkupimo jer njegov menager je ono zeljkino **** zuban, i vjerujem da je podpisana posudba na nasu stetu, tacnije da nemamo pravo da ga odkupimo..
Julargija je ok igrac nivo nermina super za bh uslove ne dovoljno dobar za bilo sta izbiljnije.
Anjusic nivo hebibovic neki drugi asalon pl bh dobar jao 3 opcija..
Pena ce dat preko 15 golova do kraja prvenstva i odvucenas u grupnu da u lp..
Rene nije do koljena Peni.. nadat seda se vise drogirat nece i da je presto guzit
Meni se lijeva strana ukocila skroz.