Historicar WroteColonČestitke našem bivšem igraču i velikom navijaču Vladimiru Dadi Petkoviću na odličnom rezultatu protiv Brazila.
Al kakav je gospodin, nema dalje. Tačno sam se osjećao ponosnim što je jedna onakva ikona igrala za nas.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Historicar WroteColonČestitke našem bivšem igraču i velikom navijaču Vladimiru Dadi Petkoviću na odličnom rezultatu protiv Brazila.
bordobijeli WroteColonmidzuka WroteColonSommer na Kosevu primio dva gola, al zato mu Brazil ne moze nista. Zlatna vremena...
zar nisu tad vodili klub najveci grobari kluba a igrao klan Puzigaca,okic,tatomirovic,berberovic,bilbija![]()
skoroalen WroteColonHistoricar WroteColonČestitke našem bivšem igraču i velikom navijaču Vladimiru Dadi Petkoviću na odličnom rezultatu protiv Brazila.
Al kakav je gospodin, nema dalje. Tačno sam se osjećao ponosnim što je jedna onakva ikona igrala za nas.
Sabinho WroteColonskoroalen WroteColonHistoricar WroteColonČestitke našem bivšem igraču i velikom navijaču Vladimiru Dadi Petkoviću na odličnom rezultatu protiv Brazila.
Bio je Lelic jedne sampionske generacije.
Sabinho WroteColonHoce, na suprotnoj klupi cs sjediti tada vec ugledni strateg Altiparmakovski!
KrajisnikBosnjak WroteColonBudimo realni prva Uprava se kritikovala jer smo mislili da se još više može izvući. (Ipak je noDi tako obećavao)
Sve ostalo je posljedica njegih preambicioznih planova i ideja. Da je skratio jezik na vrijeme mislim da bi bolje i on prošao, a i ta garnitura ljudi, a bolje bi definitivno i nama bilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.