FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"...iz poštovanja prema klubu i uposleniku vijest će biti objavljena, bla bla..." kakve veze ima objava o produzavanju ugovora, sa postovanjem prema klubu i igraču?... odo nabit kera na nogu
Ja vijesti i qrca, yebem im mamu u šuupak! Umjesto da trazimo boljeg i mlađeg, mi na djedu zasnivamo igre u evropi. Yebem im sve
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Vijest je odlična al najava iste je katastrofalna i uopšte mi sad nije drago jer sam očekivao nešto veće. Nabijem na qrac onog čija je ideja ova najava.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Sav njihov amaterizam na djelu.
Svaka cast nasem Mersoniju, ali ovaj PR potez im je qrcina.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-Znate kako se budala drzi u neizvjesnosti?
-
VAŽNA OBAVIJEST
FK Sarajevo ima iznimno važnu vijest za sve navijače. Iz poštovanja prema navijačima i višegodišnjem uposleniku kluba, vijest će vrlo brzo biti objavljena na zvaničnoj stranici. #BordoPorodica // IMPORTANT ANNOUNCEMENT! Very soon we will share some important news with you! Please, stay tuned!

I dobijes vijest da je igrac produzio ugovor, sto podrzavam svakako
al brate dje ces ovo napisati grob te yebo 
-

I dobijes vijest da je igrac produzio ugovor, sto podrzavam svakako

Kakvo pišanje po navijačima.
Ko je PR?
Ko je PR?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ova najava bi bila OK da su ih sve postrojili i produžili, redom Ahmet, Stanojević, Lazić pa i Šerbečić 
Kakvi debili

Kakvi debili
FK Sarajevo
Debili mrtvi Allahami, mene sad samo strah da Ahmet bude prvi napadac i iducu sezonu, jer amo vidjeli sta je u evropi bio ove godine, kitta obicna.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ko je PR da ga iskaramo odmah, kakav debil hahahahahah
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- BordoSarajevo
- Kontakt:
"Izvinjavam se, morat ćete me trpiti i sljedeće sezone."

FK Sarajevo
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Merso dogodine treba na klupu, a da umjesto njega dodje igrač istih kvaliteta bar 5 godina mladji. I da se dovede kakav kapitalac. Sramota da najbolji igrači lige budu veterani vranjes, stilic, merso. Dovedite pojačanje kako Bog zapovijeda, a ne kojekakve Guzine, Gavrice, Letice... Tjeraš Bekice, Halilovice, Crepulje, a dovodiš ista "****". U čemu je poena?
- HordasOdMalena
- Kontakt:
To je konama upućeno.BordoSarajevo je napisao/la: ↑12 nov 2019, 19:46"Izvinjavam se, morat ćete me trpiti i sljedeće sezone."
![]()

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Tresla se gora, rodio se miš. Kakva samo pompezna najava i onda obicno produzenje ugovora igraca koji ima 34 godine.
Kakvi pontroni jadan ne bio? Dobar za klupe, u buducnosti, pa ne moze sa 35 igrati kao sa 31, koji ti je qrac?
Znaci ostaje Husref?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- kupus army
- Kontakt:
Brate pogledaj ponovo utakmicu protiv Celtica, jedini nas igrac koji je u duelima izgledao kao ozbiljan igrac i koji je parkirao protivnicima.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Gledo sam brate nekoliko puta, meni su tu Tatar i Serbecic izgledali kao ti neki igraci.kupus army je napisao/la: ↑12 nov 2019, 20:52Brate pogledaj ponovo utakmicu protiv Celtica, jedini nas igrac koji je u duelima izgledao kao ozbiljan igrac i koji je parkirao protivnicima.
Volim ja Ahmeta da se razumijemo, ali brate dragi njegova povreda i oporavak sada traju duze nego sto bi to bilo kao kod nekog 25snjaka.
Nama treba mlađi i bolji, i mislim da imamo uslove za to.
Ne mozemo na Ahmetovicu zasnivat buducnost i rezultate.