Samo u L veličini....
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ok hvala druze na obavijesti ipak mislim da smo popunjeni sa krilima
Raskidajdohordas je napisao/la: ↑04 feb 2020, 11:39Ode Guzina fala Bogu, jesmo zaradili sta na njemu ili je raskid bio
Pa da su kaznili tu dvojicu prije njeg, klinac bi ih ovaj sad zatezao.Historicar je napisao/la: ↑04 feb 2020, 11:44Nezvanično, crveno-beli su Benu ponudili primanja od blizu 500.000 evra. On traži nešto više… I za sada ne pušta. Međutim, i ako ne dođe do dogovora tamnoputi ofanzivac NEĆE BITI SKLONJEN IZ TAKMIČARSKOG RITMA.
“Pokazali smo da se prema igračima ne odnosimo na taj način. To se desilo u slučaju Mičela Donalda i Damijena Le Taleka. Oni su isto bili nezadovoljni ponudom, ali su igrali do kraja u Zvezdi. Ben je neko ko je opravdao ulaganje, odlično je igrao, lepo se ponašao. Voleo bih da ostane ovde do kraja karijere. Sjajan je igrač i čovek”, dodao je Mrkela.
Slučaj iz Crvene zvezde.Benu, koji je jedan od najvažnijih igrača Zvezde, ističe ugovor u junu, za sada odbija da ga produži.Mislim da bi i mi prema Laziću trebali ovako da postupimo, ako ne produži ugovor.Bio je uvijek korektan na terenu, odrađivao je svoje, van terena je bio primjer profesionalca i sportiste.
Trenutno korisnika/ca: Dave, stokastoka23 i 35 gostiju.