Kamuflazn je napisao/la:Moglo bi biti slavlja iduce hefte ovdje na forumu
Stanojevic se vraca? Oremus? Lokacija za stadion odabrana?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kamuflazn je napisao/la:Moglo bi biti slavlja iduce hefte ovdje na forumu
VenamaHrabrih je napisao/la:Primjetio sam, a osobito na ovom opskurnom portalu, kad god igra zeljeznicar, da mu se odmah pocne tepati. Te "zeljo" pobijedio, te "zeljo" ovako, te "zeljo" onako. Napisao sam i par mailova redakciji da se upristoje i profesionalizuju, te da se klub ne zove "zeljo", nego zeljeznicar. Kakvo je to podilazenje fasistoidnom i kriminogenom klubu?!?! Izgovaranjem deminutiva naziva, automatski se smanjuje i grijeh koji taj klub počini. Takve se radnje provode svijesno i imaju za cilj pravljenje atmosfere u kojoj bi " zeljo" bio hrabri, mali, posteni, simpaticni, tzv. maliveliki klub koji zasluzuje titulu, jer to nas "zeljo", bez obzira na sve mutne radnje. Treba ih udarati jako i gdje god je moguce - bagra kanticarska!
BordoSarajevo je napisao/la:Da je danas pobjedit, bilo kako i sa bilo kakvom igrom pa da zasjednemo na prvo mjesto i iskoristimo kikseve Zrinjskog i saveza.
Neće biti lahko, termin je loš jer su uvijek patimo kad zadnji igramo. Nadam se da Husref neće puno eksperimentisati.
Kovačević
Hodžić Šerbečić Lazić Letić
Gavrić Đokanović
Hebibović Velkoski Milanović
Ahmetović
ledesma je napisao/la:Danas samo s hendikepom, nece valjati drugacije, na vel'ke pare sam stavio i futavu Romu te Schalke
Benjolos je napisao/la:BordoSarajevo je napisao/la:Da je danas pobjedit, bilo kako i sa bilo kakvom igrom pa da zasjednemo na prvo mjesto i iskoristimo kikseve Zrinjskog i saveza.
Neće biti lahko, termin je loš jer su uvijek patimo kad zadnji igramo. Nadam se da Husref neće puno eksperimentisati.
Kovačević
Hodžić Šerbečić Lazić Letić
Gavrić Đokanović
Hebibović Velkoski Milanović
Ahmetović
Ma Besima odmoriti ovu utakmicu, najbolji moguci protivnik za njegov odmor, imao je sad u toku sedmice tesku utakmicu sa reprezentacijom.
BordoSarajevo je napisao/la:ledesma je napisao/la:Danas samo s hendikepom, nece valjati drugacije, na vel'ke pare sam stavio i futavu Romu te Schalke
Zajebat će te brat Kapić Rifet
ledesma je napisao/la:BordoSarajevo je napisao/la:ledesma je napisao/la:Danas samo s hendikepom, nece valjati drugacije, na vel'ke pare sam stavio i futavu Romu te Schalke
Ako on licno zajebe, halal bilo!
Mene najvise strah nas i uspavanke mrtve u ovakvim utakmicama. Ne daj Boze kakvog kiksa.
ledesma je napisao/la:BordoSarajevo je napisao/la:ledesma je napisao/la:Danas samo s hendikepom, nece valjati drugacije, na vel'ke pare sam stavio i futavu Romu te Schalke
Ako on licno zajebe, halal bilo!
Mene najvise strah nas i uspavanke mrtve u ovakvim utakmicama. Ne daj Boze kakvog kiksa.
Historicar je napisao/la:Kone se satraše po fb, objašnjavajući da je gol ispravno poništen
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Burberry46, ElCartel11, spicaspica, zagor1987 i 33 gosta.