FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Historicar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Historicar » 21 sep 2019, 19:52

BordoSarajevo je napisao/la:Sad bi dao i Mustafića i Đokanovića i Kurdića za SESARA.
U tom paketu bi dao i Velkoskog za Crepulju. Staklenog Crepulju.

Vezni red = MOTOR EKIPE.
Motora nemamo, duplu smo uzeli zahvaljujući: Adukoru, Stanojeviću, Crepulji, Kapiću, Rahmanoviću, Tataru.
Sesar se mogao lako dovesti, bio je slobodan, Sisoje uletio i uzeo ga.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 21 sep 2019, 19:52

VratiloSeZlo je napisao/la:
alacious je napisao/la:Evo opet ovih ljutih navijaca :rol: :rol:

Nisu se dugo brojevi i profili trazili :hmmmmm:
Opet cete doci na grbavicu u kop tih ljutih navijaca i sramezljivo pjevati jedan je od nas ,tada pustite taj jezik pa vidite u kojem ste broju :plac:
To kad se pjeva ja sam na silent modu.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

PovratakPaprike
Kontakt:

Post Postao/la PovratakPaprike » 21 sep 2019, 19:52

robertkosar je napisao/la: Husref Musemic je trener bez imalo samokriticnosti bez karaktera bez obraza i stida i bez kulture on je covjek koji vidi samo suske i nista vise :mrgreen:
E ovo, upravo ovo mi više smeta od bilo kakvih nekvaliteta i neznanja. To je lik koji nikad neće preuzeti odgovornost na sebe, uvjek je nešto drugo krivo, samo ne on. Isto kao Safet Sušić.

Inače, apsolutno podržavam smjenu trenera, ali ne pod bilo koju cijenu jer ako bi nakon njega došao neko njegovog levela, što si dobio s tim? Ništa.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 21 sep 2019, 19:55

Da vidimo koliko Husref voli Sarajevo, koliko je Hordaš, koliko je jedan od nas.
Ako ne bude, poslije ovoga, pronasao zrnce moralnih skrupula i sam podnio ostavku, onda je zaista besprizorna osoba.
Sto se mene tice, dok je ta persona, zajedno sa strucnim stabom na celu FKS, mene na tekmama nema. .
BOJKOT!!!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 21 sep 2019, 19:56

Pantelija je napisao/la::bow:
Osttribine je napisao/la:Bitno je da plate "idu" upss, ne idu, kako kaze Sabra na onom druzenju imamo problema sa transakcijom novca iz Vijetnama. Vjerujem da je i to jedan od razloga za ove lose partije. Od ovih pojacanja samo se Šerbečić pokazao, a ovo ostalo talasika realno, nikakav pomak nismo dobili u ovom Milanovicu i Leticu. Ne znam, nazalost bojim se da ce i ova sezona biti kao i sve one nakon šampionskih, turbulentna. Ruku na srce i na Koševu se provlacimo, nikakve igre nemamo i obzirom na igru imamo i dobar broj bodova.
Sto lazes za plate. Ja slijep svojim ocima ne vidim jel?
30.8. Legle plate, prije vremena! Tu pricu husrefizirajte po carsiji na shishi, nemoj nama ovde..a vidim adresari opet po forumu
Halo majmune ko laze, jel rekla direktorica da imaju problem sa novcem koji kasni, jesi li bio ili si na usima dole sjedio, i j.ebem i tebe i husrefa, p.isam vam se obojici usta, znate li i jedan ovde post procitati, a da nekoga ne oslovite sa za ili protiv Husrefa, ima li ovde neko da navija za FK Sarajevo.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 21 sep 2019, 19:59

Ako kasni lova, onda se moglo nešto uraditi sa onom lovom koju zaradili protiv Celtica.... I prelazni rok je loše odrađen, tek sad se to vraća sve

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 21 sep 2019, 19:59

Osttribine je napisao/la:
Zip je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:Bitno je da plate "idu" upss, ne idu, kako kaze Sabra na onom druzenju imamo problema sa transakcijom novca iz Vijetnama. Vjerujem da je i to jedan od razloga za ove lose partije. Od ovih pojacanja samo se Šerbečić pokazao, a ovo ostalo talasika realno, nikakav pomak nismo dobili u ovom Milanovicu i Leticu. Ne znam, nazalost bojim se da ce i ova sezona biti kao i sve one nakon šampionskih, turbulentna. Ruku na srce i na Koševu se provlacimo, nikakve igre nemamo i obzirom na igru imamo i dobar broj bodova.
Ekipa za razliku od prosle godine...
Zadnja linija nam iste kvalitete ako nije ni bolja... Mujakic otisao, tu je Serbecic... Letic-Halilovic(pidro je bio vise povredjen)
Zadnja linija bez Stanojevica... Navala ista, sem Tatar Milanovic...

Znaci ekipa iste ili slicne kvalitete kao i prosle godine... I sad mene treba neko da ubjedjuje da je normalno gubiti od komsija sa pet golova, gubiti od Tuzle, igra ravna qurcu... I nista vise....

Dajte ba ljudi... Da pogledamo istini u oci...
Nismo doveli van serijske igrace, al nismo ih ni prodali... Ista ekipa, sa malim promjenama....
Ako su to male promjene takve da je razlika u igri ne mala, nego drasticno velika... Onda nzm... Motaj kablove...
I sta je po tebi rjesenje, Husrefa otjerati, Upravu ili koga vec ? Mene interesuje FK Sarajevo, u tim vasim raspravama za i protiv Husrefa ne ucestvujem, puca mi za njim, dok rezultata ima podrzacu svakog trenera, kad ne ide, oca bih rodjenog otjerao sa klupe. Husref je proslu sezonu imao rezultat koji bi da je recimo ostvario Marinovic bio opjevan u pjesmama da se ne lazemo. U ovoj sezoni nesto ne stima, ne bih iskljucio mogucnost ni da su igraci nezadovoljni jer im plate kasne, to je znaci javno receno na onom druzenju. To kasnjenje opravdavaju tim transferom novca iz Vijetnama. Iskreno bojim se sad i kojeg kiksa na Koševu jer ova "igra" ne obecava.
Rjesenje je promjena neka u klubu.
Koja promjena, ja nisam skolu zavrsavao da bih bio menadjer postojw ljudi koji vode racuna o tome, a to je NAM.
Ako je imao rezultate prosle godine, ne znaci da treba dozivotno ostati.
Najveci problem je taj sto je izgubio podrsku svlacionice, a to kad se desi znamo svi sta slijedi.. losi rezultati... To smo prosli milion puta...

Mi smo u konstantnom padu forme, fizicke spreme itd... Neko mora odgovarati.... A to je u ovom slucaju po meni trener...

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 21 sep 2019, 20:01

MaroonBjelave je napisao/la:
VratiloSeZlo je napisao/la:
alacious je napisao/la:Evo opet ovih ljutih navijaca :rol: :rol:

Nisu se dugo brojevi i profili trazili :hmmmmm:
Opet cete doci na grbavicu u kop tih ljutih navijaca i sramezljivo pjevati jedan je od nas ,tada pustite taj jezik pa vidite u kojem ste broju :plac:
To kad se pjeva ja sam na silent modu.
Suti i trpi stas ili sljedecu tekmu zvizdi sa istoka nema ti druge,jer ovde su svi na rijecima i mudima prejaki a tu gdje to treba iskazati ceka se sjever kao i do sada sto puta tada se pljeskalo od baljka do dine kada se trebalo obracunati na sve nacine olako se sve zaboravi ali nema veze ,mene boli **** i za njega i za ove iznad dok je tu nas je ali da neko svaljuje sve na njega ne ide jer ovde 5-6 botova vrti istu pricu znaju oni iz kojeg razloga

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 21 sep 2019, 20:02

bordopoeta je napisao/la: Dobri moj samozdr. ne znam šta bih ti rekao, nisam više pametan, ali ne mogu da shvatim ovu bezmudu (varam li se) igru naših igrača :problem:
Razumijem ja tebe , znas i da dijelimo neke emocije . No ako dozvolis , kao nesto mladji da Ti kazem da ti ovakva prepucavanja ne trebaju . Nije @belosevic los momak , ne opravdavam sto je momak usao preduboko u prepucavanje . @belosevic jeste navijac FKS i takvog ga treba dozivljavati . Ne branim nas starije (niko nam nije kriv sto smo na forumu), ali @beli ipak kao mladji mozes Ti malo birati rijeci . Nije moje @beli da ti pametujem , samo zelim biti dobronamjeran . @poeta majstore ni tebi ne treba ovakva reakcija , ne ide to uz tebe i ono sto zovemo pozitivnim sarajevskim ponasanjem . Pomirite se , ako ne mozete , nemojte se komentarisati . Izvinjavam se obojici , ali jeni u dure .Obojici :bow: :bow:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 21 sep 2019, 20:02

Zna li iko koje su Ćosićeve reference da bude prvi pomoćnik Husrefa, osim ako nije (čini mi se da je to neko pisao) njegov rođak.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 21 sep 2019, 20:06

bordopoeta je napisao/la:

Zna li iko koje su Ćosićeve reference da bude prvi pomoćnik Husrefa, osim ako nije (čini mi se da je to neko pisao) njegov rođak.
Odkud bih to ja znao druze, ili si i mene svrstao u nekakvog Husrefovog forumasa, branioca ili sta vec. Meni je bitan uspjeh naseg kluba, a da li ce taj uspjeh donijeti Husref ili Meho Mehic sasvim mi svejedno, smori danima ova rasprava forumasa, podijelili se i prepucavaju se za Husrefa ili protiv njega.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 21 sep 2019, 20:08

Kod rezultata 2:0 za Tuzlu, na našim zvaničnim stranicama, objavili da navijaci koji su bili u Tuzli, sačuvaju kartu sa današnje utakmice.Nakon što je utakmica završena, objavili da svi koji imaju kartu sa današnje utakmice, imaju pozivnicu za utakmicu sa Borcem.Istovremeno, da probaju smiriti navijače nakon katastrofe i da im se uližu :facepalm: :facepalm:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 21 sep 2019, 20:10

ZADNJI VEZNI
VEZNI
ZADNJI VEZNI
VEZNI
ZADNJI VEZNI
VEZNI
ZADNJI VEZNI
VEZNI
ZADNJI VEZNI
VEZNI
ZADNJI VEZNI
VEZNI
ZADNJI VEZNI
VEZNI
ZADNJI VEZNI
VEZNI
ZADNJI VEZNI
VEZNI
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 21 sep 2019, 20:11

Igraj bordo bijeli ale ale
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 21 sep 2019, 20:13

VEZNI RED
VEZNI RED
VEZNI RED
VEZNI RED
VEZNI RED
VEZNI RED
VEZNI RED
VEZNI RED
VEZNI RED
×100000000000000000X
SLIJEPCI!!!! NEZNALICE!!!!
FK Sarajevo

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 21 sep 2019, 20:13

Osttribine je napisao/la:smori danima ova rasprava forumasa, podijelili se i prepucavaju se za Husrefa ili protiv njega.
Ovi sto ga brane, ne znam kako ovu sramotu od igre mogu braniti, a ovi sto ga napadaju to rade profesionalno i planski.
Redosljed krivaca je trener-igraci-navijaci.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 sep 2019, 20:15

fks74 je napisao/la:Mi trenutno imamo ekipu, za sredine tabele. Htio neko to priznati ili ne. Povrede su najveci krivac. A evo zelio bih, da se nekim navijacima ispuni zelja i da Husref da otkaz. I da neko drugi dodje i ,, NAUCI " ove da igraju. Pa da vam se svima po.isam u usta.
Ma koje ba vise povrede?
Dosta izlika.
Nema ekipe kojoj ne fali 2,3 igraca.
To povrede i umor moglo je piti vode do derbija.
Nakon ove pauze, opravdanja vise nema.
Ova ekipa, taktika, atmosfera oko ekipe, ili sta vec su tanki.
Da li je za to kriv trener, sami igraci, ili neko drugi, ne znam.
Ali da igramo lose i da je situacija losa, losa je i ko to ne vidi, corav je.
Mi do titule mozemo doci samo ako drugi budu losiji od nas, jer mi trenutno kvaliteta nemamo.
Meni je najveci poraz to sto je sad ocito da je ovaj Nam gori i od Tana, odnosno jednako los. O kojem mi napredku pricamo kad se pojavi neki kamiondzija, ulozi dva, tri miliona i ima ekipu na istom nivou kao mi, koji smo "na dobrom putu". Pa sunce vam, kakav bi onda bio "los put"?

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 21 sep 2019, 20:19

Ona situacija kada je Letić pao u šesneastercu, jel simuliro ili? Učinulo mi se da je da je bio kontakt.
FK Sarajevo

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 21 sep 2019, 20:22

Kone su nekon derbija, u 135 minuta u ligi, dale jedan jedini gol.Nama 5 za 90 :facepalm: :facepalm: Husrefe, budi čovjek i podnesi ostatku, koliko je sutra ujutro.

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 21 sep 2019, 20:23

PovratakPaprike je napisao/la:
robertkosar je napisao/la: Husref Musemic je trener bez imalo samokriticnosti bez karaktera bez obraza i stida i bez kulture on je covjek koji vidi samo suske i nista vise :mrgreen:
E ovo, upravo ovo mi više smeta od bilo kakvih nekvaliteta i neznanja. To je lik koji nikad neće preuzeti odgovornost na sebe, uvjek je nešto drugo krivo, samo ne on. Isto kao Safet Sušić.

Inače, apsolutno podržavam smjenu trenera, ali ne pod bilo koju cijenu jer ako bi nakon njega došao neko njegovog levela, što si dobio s tim? Ništa.

Iz ove letargije čitav tim se može samo trznuti samo šok terapijom a to je promjena trenera, samo što neko već reče ne trenera lošijeg ili ovog nivoa.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, BungaBum, hase73, iliyaa8, nedimmmm1337, soe i 69 gostiju.