FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sanjin Lelić potpisao za Rudar iz Velenja. Sretno momčino, ako budeš u pola kao kod nas, bićeš im prevaga. S hajrom.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Radice u rudniku?AlfredNobel je napisao/la: ↑29 feb 2020, 00:33Sanjin Lelić potpisao za Rudar iz Velenja. Sretno momčino, ako budeš u pola kao kod nas, bićeš im prevaga. S hajrom.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Teška vremena moj ti, mora se od nečega živjeti. Koliko sam čuo, malo je radio u shisha baru, ali vidio koliko je sati i džaba.TheIvicnjak je napisao/la: ↑29 feb 2020, 00:38Radice u rudniku?AlfredNobel je napisao/la: ↑29 feb 2020, 00:33Sanjin Lelić potpisao za Rudar iz Velenja. Sretno momčino, ako budeš u pola kao kod nas, bićeš im prevaga. S hajrom.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Cuj pacenici sto tvrdim da smo za klasu bolji i da u skladu s tim ne bi trebalo biti sumnje u povoljan rezultat. Cuj dvije podjednake ekipe. Pa ko je vas nafuro na to? Po cemu podjednake? Jedina istina je da igramo u gostima. Pa samim tim da kazes da ce vam stadion bit krcat, ti govori ko ti u goste dolazi. Jedino protivnas i kad vam u prijateljsku dodju Zvezda ili Partizan ga napunite. Jedini igrac koji bi kod nas imao mjesto u 11 i trebao ga je imati al iz poznatih razloga nije i sad igra u Borcu, je Zakaric. Vranjes jeste iskusan i nadprosjecan za nasu ligu, al kod nas u ivom sastavu ne bi igrao garantujem. Cuj, ekipa koja u sastavu ima jednog Ziljkica je respektabilna. Mozda al ako ima tu u BL neki drugi Ziljkic kojeg ne poznajemo. Da ponovim ja se samo nas samih bojim i niceg drugog, ako budemo na nivou, gledat cete nam u djale na -6.jubitubi je napisao/la: ↑28 feb 2020, 16:30Cast izuzetcima al koji ste vi pacenici brale bahahhahahahaha cuj ti sta ti pises jarane. Pa vise se cini da ste se vi usrali nego mi,samo sebi dizete samopouzdanje. Realnost je takva da igraju u najmanju ruku dvije podjednake ekipe. Realnost je ta da imamo prednost domaceg terena i vro vjerovatno krcatog stadiona. Realnost je ta da imati u prvoj postavi Zakarica Ziljkica i Vranjesa rijetko ko moze podcjeniti tu cinjenicu. Realnost je ta da nam je sudija iz Sarajeva u Sirokom dao zuti karton stoperu u 10om minutu utakmice koji je u 3 stopera lige i taj lik sad ne igra sutra. Cemu teorije zavjere??? Opusteno brale dajte vi srce na teren dacemo.mi pa nek bude tovarenje sutra na forumu ko zijani. Al mojne te jadne pricebadboy je napisao/la: ↑28 feb 2020, 15:29Stvarno mi nije jasno na osnovu cega se strahuje od Borca. Da se ne lazemo, na najmanje 10 pozicija od 11 startnih imamo boljeg (kvalitetnijeg) igraca od njih. Ovaj jedan nek ostane upitan. Druga postava nam je jaca od njih. Nasi neka samo odigraju na nivou svog kapaciteta i renomea i sve ce bit ok. Oni sebe hvale, pumpaju se, uzdizu, izjednacavaju s nama a ustvari su se usrali. **** te, Ziljkic daje izjave i pravi usporedbe igraca i ekipa. “Ko je” ba J....i Ziljkic? Kakvu je on karijeru napravio? Gdje on moze igrat osim po nasim livadama? Mi mozemo izgubit samo ako sami sebe pobjedimo ili ako ascare budemo pokradeni.
Nargilaš praviAlfredNobel je napisao/la: ↑29 feb 2020, 00:33Sanjin Lelić potpisao za Rudar iz Velenja. Sretno momčino, ako budeš u pola kao kod nas, bićeš im prevaga. S hajrom.

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Dobro jutro Sarajevo, lider premijer lige se zove imenom tvojim! Sretno danas našim fudbalerima,da aBd ostvarimo pozitivan rezultat. Sretno raji koja ide na gostovanje,da prođe sve kako treba i da se vrate kućama sretni.
Sarajevo će biti,sve drugo će proći!
Sarajevo će biti,sve drugo će proći!
ISTINA ZA VEDRANA!
.. moja raja već me čeka ispod prozora...
🏙
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
**** ovom izdajniku Ziljkicu pleme podanicko, gazi ****
SVI SVII SVIIII
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Zgazit ćemo ih danas !!!
-
- Kontakt:
Hrabro do pobijede,deri guzove danas !!! Opkoli fataj iz ziveee !! 
Ia sanj'o 4:1 za nas. Mali Salčin pokid'o. Bilesi i gol dao.
Ne mora bit 4:1. Ja sam i sa 3:0 zadovoljan. Lagano, elegantno, duhovito... da se niko ne povrijedi.
Ne mora bit 4:1. Ja sam i sa 3:0 zadovoljan. Lagano, elegantno, duhovito... da se niko ne povrijedi.
-
- Kontakt:
Vinko je majstor defanzive. Mislim da ce postaviti danas jedan cvrst defanzivni blok gdje borac nece moci nista i onda iz kontri. 0-2
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Još te sanjam još me misli vuku..
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
- ElCartel11
- Kontakt:
Borcu ne igraju 2 igraca iz odbrane koja su prva ekipa, pogotovo ce im se poznati odsustvo Jovanovica, odbrana ce im igrati prvi put zajedno i to moramo iskoristiti. Sto vise lopti u prostor iza ledja odbrane, mjenjavanje pozicija nasih igraca (pogotovo krila da se svako toliko zamjene).
Otvorilo nam se lijepo za pozitivan rezultat samo ako budemo pravi.
Otvorilo nam se lijepo za pozitivan rezultat samo ako budemo pravi.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 29 feb 2020, 10:21, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Sretno danas nasim igracima i navijacima!
Dosta i bod, samo da ostanemo prvi
Dosta i bod, samo da ostanemo prvi
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Danas 1:2 aBd
Rahmanović i Tatar zabijaju
Rahmanović i Tatar zabijaju
Trenutno korisnika/ca: boki86, johntravolta123, mohz1987, vedinjo98 i 16 gostiju.