Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
SiouxLukavac WroteColonAlen Melunović?![]()
Dženaldin Hamzagić?
Nermin Haskić?
Head WroteColonZip WroteColonAlena Avdića sam jedno vrijeme vidjao u nekoj radnji, ala PENNY, na stupu.. Mislim kao prodavac da je radio.. nisam siguran.. uglavnom, znam da je dolazio nekim crnim autom, bijesno auto.. mozda Mecka
Avdic da radi u pennyu.![]()
Pa taj covjek ima love moze kupiti citav penny.
Nekada velika nada Željezničara potpisala za Slaviju
Semir Đip, nekada velika nada Željezničara, konačno će imati priliku zaigrati u najvišem rangu bosanskohercegovačkog fudbala, jer je potpisao ugovor sa Slavijom.
Đip je važio za jednog od najvećih talenata Željezničara posljednjih godina, ali nije dobio priliku u prvom timu Plavih, a čak je kraći period nastupao za juniore ljutog rivala, Sarajeva.
Nakon toga seniorsku karijeru počeo je u nižim rangovima bosanskohercegovačkog fudbala nastupajući za klubove poput visočke Bosne, Vratnika i Radnika iz Hadžića.
Dvadesetdvogodišnji napadač imao je kontakte sa Slavijom još prije godinu dana, ali tada se transfer nije ostvario, te se ponovo ukazala prilika za saradnju ove zime.
kanarinac WroteColonKK_Bosna WroteColonmuhidin zukic je vozac kola hitne pomoci
jbt a to je meni bio jedan od gotivnijih ljudi zar mu se nemoze naci posao u klubu a gdje je dzemo smijecanin znal ko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.