FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Laznadevetka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Izblijedila mi tipka na tastaturu ovih dana
F54321
- kerimatomic1921
- Kontakt:
INSAJDERSKA br.1 ZA DANAS:
Veceras drugi dio intervjua sa babukom.
Veceras drugi dio intervjua sa babukom.
Zadnja izmjena: kerimatomic1921, dana/u 14 feb 2020, 10:09, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- Laznadevetka
- Kontakt:
E super, bar da mi nije dzaba prst u zavoju, raskrvario sam gakerimatomic1921 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 09:38INSAJDERSKA br.1 ZA DANAS:
Veceras drugio dio intervjua sa babukom.
- dubioza144
- Kontakt:
Mehic izgleda na posudbi
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Odlican intervju,bravo momci sa 1921,strasni ste
O Amaru je glupo i pricati
O Amaru je glupo i pricati
FKŽ !
Jeste li popili kakvu tabletu da srce izdrzi danas?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Osmanovic, Mehic i Zera na posudbama u federalci.
Sada imamo dacica, krsica i eldara u21 je li tako? Je li bojo jos spada pod u21?
Sada imamo dacica, krsica i eldara u21 je li tako? Je li bojo jos spada pod u21?
Zadnja izmjena: kerimatomic1921, dana/u 14 feb 2020, 11:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ja mislim da da, ako počne sezonu kao u i završava je kao u.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 10:59Osmanovic, Mehic i Zera na posudbama u federalci.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Mehic u metalegeu
Ne vjerujem da ce igrati mozda samo treniraju obojica
Ne vjerujem da ce igrati mozda samo treniraju obojica
Brko iz druge galaksije!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
UPDATE:
GK: Kjosevski, Eric, Krsic
CB: Jovanovic, Kosoric, Ikic, Miletic, OSMANKOVIC
LB: Pavic, Sehic, Stanic
RB: Sinisa, Blazevic
CM/DM: Dado, Bojo, Jamak, Mesa,
AMf: Stilic,RAMOVIC*, Mule*, Dacic
RW: Zaim*, Ermin*, Subasic,RAMOVIC*
LW: Veseli, Ermin*, Mule*
FW: Lendric, Zaim*
E kako mi je dosadno, da se vise hoce sta konkretno desiti.
GK: Kjosevski, Eric, Krsic
CB: Jovanovic, Kosoric, Ikic, Miletic, OSMANKOVIC
LB: Pavic, Sehic, Stanic
RB: Sinisa, Blazevic
CM/DM: Dado, Bojo, Jamak, Mesa,
AMf: Stilic,RAMOVIC*, Mule*, Dacic
RW: Zaim*, Ermin*, Subasic,RAMOVIC*
LW: Veseli, Ermin*, Mule*
FW: Lendric, Zaim*
E kako mi je dosadno, da se vise hoce sta konkretno desiti.
Čekajući ( pojačanje ) Godoa. Irfo hoćel to danas? Vakat je moj Irfo. don't let me down
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Mozda ne bude nista zvanicno danas, ali tu je to negdje u par dana
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Mozes li samo reci jel free agent ili je transfer.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
AMAR OSIM ODLUČIO: Kemal Osmanković se vraća treninzima sa prvim timom
Fudbaleri Željezničara, nakon završenih priprema u Antaliji od jučer treniraju u Sarajevu.
Plavi će u subotu u Međogorju odigrati generalku pred nastavak sezone, a protivnik je Zrinjski.
Amar Osim odlučio je da jučer treninzima priključi Sinana Ramovića, koji nije putovao na pripreme zbog činjenice da ga ugovor sa Željom veže do juna ove godine, a nije želio da produži isti.
Kako je potvrđeno za Spor-tske.ba danas će se na treninziam Želje pojaviti i defanzivac Kemal Osmanković. Osmanković je sa Željom bio na pripremama u Međugorju, ali nieje uspio dogovoriti produženje saradnje, koja ga baš kao i Ramovića veže do ljeta ove godine. Standardni defanzivac iz jesenjeg dijela sezone nije putovao u Tursku i trenirao je sa juniorima, ali je Amar Osim odlučio da ga vrati u trenažni proces sa prvim timom. Osmanković je u prvom dijelu sezone bio jedan od najboljih Željinih igrača. Odigrao je 16 utakmica i upisao je jedan pogodak.
Željezničar proljetni dio Premijer lige BiH otvara gostovanjem kod Radnika u Bijeljini 22. februara.
Steta sto Sinan i Kemo nisu prosli pripreme...ali hajde vjerovatno se mislilo da cemo naci zamjene za njih. Nadam se da su trenirali, svakako ce se uklopiti brze nego neki novi. Da li je danas i zadnji rok za ovu trojicu iz Celika?
U koliko je trening danas i gdje?
Trenutno korisnika/ca: 12tiigrac21, Allosio, ANamelessGhoul, Google Adsense [Bot], Ideneide i 75 gostiju.