FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Španac nece dočekati 10 kola, kakve tri godine. Covjek trebo preuzeti FK. TOMISLAV pa dosao kod nas. Toliko o njemu
U drugom poluvremenu smo bili bolji , to sto smo limitirani nije do spanca. Pogledaj golove protiv Sirokog ponisteni i priznati, ne zna se koji je ljepsi. Covjek ima 75% djece u ekipi, a Coric koji radi godinama u BiH sa puno iskusnijom ekipom je primio 5 od Zrinjskog. Bitno je samo da se ne raspadnemo , jer raspadanje je kljuc Zeljinih neupsjeha. Pusti covjeka i djecu da rade, a vremenom cemo nadopuniti igrace poput Radovca sa jos boljim i mladjim igracima. Ne moze nista preko noci, covjek je mjesec u Zelji i trebamo ga podrzati
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 02 sep 2026, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
- BiHSportman
- Kontakt:
Ne mogu ja ovo više. Previše ovo utiče na moje zdravlje. Previše je ovo sve za mene.
-
istokzeljo
- Kontakt:
Izgubili jesmo. Zasluženo. Borac puno bolji. Al ovo što pokušava ovaj trener sa ovim timom je meni super, samo treba malo imati strpljenja. Ne može preko noći. Da su neke stvari uigrali i da će to aBd biti dobro dokaz su i ove neke akcije i potezi u drugom poluvremenu.
Imat ćemo dobre akcije u federalnoj ligi
-
istokzeljo
- Kontakt:
Normalno promijenili smo cijeli tim od prosle sezone i sad ocekuju neki vrhistokzeljo je napisao/la: ↑02 sep 2026, 23:19Izgubili jesmo. Zasluženo. Borac puno bolji. Al ovo što pokušava ovaj trener sa ovim timom je meni super, samo treba malo imati strpljenja. Ne može preko noći. Da su neke stvari uigrali i da će to aBd biti dobro dokaz su i ove neke akcije i potezi u drugom poluvremenu.
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Abdulahovic najveća utakmica u karijeri je zagrijavanje pred derbi, već 4 utakmica koju brani, a on već počeo da pada u formi, uhvati se klupe i šuti.
Karamarko jedina sreća prije nego što je otišao jeste što je sa njim igrao Cavnic koji je lošiji, Šukilović ionako loš, Mahmić... Tek će se sad njegov kvalitet pokazati pored Ibrišimovića.
Šabić klasika užasan.
Guzman loš, ništa pozitivno.
Radovac - spor, trom.
Nastić jednu dobro odigra, pola sezone loše i sve tako.
Gorak- Fali iskustva, ali nije bio loš
Šošić jedini igrač koji nešto vrijedi u ekipi.
Dabo sve bolji.
Ostali, sredina, variraju gore dole.
Karamarko jedina sreća prije nego što je otišao jeste što je sa njim igrao Cavnic koji je lošiji, Šukilović ionako loš, Mahmić... Tek će se sad njegov kvalitet pokazati pored Ibrišimovića.
Šabić klasika užasan.
Guzman loš, ništa pozitivno.
Radovac - spor, trom.
Nastić jednu dobro odigra, pola sezone loše i sve tako.
Gorak- Fali iskustva, ali nije bio loš
Šošić jedini igrač koji nešto vrijedi u ekipi.
Dabo sve bolji.
Ostali, sredina, variraju gore dole.
Zadnja izmjena: Mamba21, dana/u 02 sep 2026, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
istokzeljo
- Kontakt:
Tako je. Moja očekivanja su 6-7. mjesto. I tamam ove sezone. Al moramo mu dati priliku, a prilika nije 10 kola i noga. Da on insistira na nekim stvarima vidi se i na odbrani da im ne da ispucati bezveze loptu pa po cijenu i greške za gol. Al insistira na toj nekoj igri i puno je to sada bolje i ljepše nego prva utakmica. Ovo je neki moj pogled. E sad.....NoDi80 je napisao/la: ↑02 sep 2026, 23:21Normalno promijenili smo cijeli tim od prosle sezone i sad ocekuju neki vrhistokzeljo je napisao/la: ↑02 sep 2026, 23:19Izgubili jesmo. Zasluženo. Borac puno bolji. Al ovo što pokušava ovaj trener sa ovim timom je meni super, samo treba malo imati strpljenja. Ne može preko noći. Da su neke stvari uigrali i da će to aBd biti dobro dokaz su i ove neke akcije i potezi u drugom poluvremenu.
Mudro zboris prijatelju, samo red, rad, disciplina i saburaistokzeljo je napisao/la: ↑02 sep 2026, 23:25Tako je. Moja očekivanja su 6-7. mjesto. I tamam ove sezone. Al moramo mu dati priliku, a prilika nije 10 kola i noga. Da on insistira na nekim stvarima vidi se i na odbrani da im ne da ispucati bezveze loptu pa po cijenu i greške za gol. Al insistira na toj nekoj igri i puno je to sada bolje i ljepše nego prva utakmica. Ovo je neki moj pogled. E sad.....NoDi80 je napisao/la: ↑02 sep 2026, 23:21Normalno promijenili smo cijeli tim od prosle sezone i sad ocekuju neki vrhistokzeljo je napisao/la: ↑02 sep 2026, 23:19Izgubili jesmo. Zasluženo. Borac puno bolji. Al ovo što pokušava ovaj trener sa ovim timom je meni super, samo treba malo imati strpljenja. Ne može preko noći. Da su neke stvari uigrali i da će to aBd biti dobro dokaz su i ove neke akcije i potezi u drugom poluvremenu.
Klub mora ulagati u infrastuktru, OP i uticaj u savezu, a ostalo ce doci na svoje. Imamo jako zanimljivih igraca, a tu fale Cvetanoski, Hodzic, Seedorf, Trouppe i nova dva igraca Piloto i Kulis. Igrali smo protiv Zrinjskog i Borca u gostima i izgubili obje 2:0 sa igracima koji igraju prvu seniorsku sezonu. To za mene nije strasno, a sad se treba fokusirati na naredne utakmice i jedna pobjeda moze sve promijeniti na bolje!
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 02 sep 2026, 23:32, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Imali smo tri dobre prilike za gol pri rezultatu 2:0 (Radovac, Šošić, Nastić). Jedna od tih je morala ući. Još nekoliko šuteva s distance. Ono je bio prekršaj na ivici 16-erca. Borcu bi istu situaciju svirao bez razmišljanja.
U drugom poluvremenu smo generalno izgledali mnogo bolje. Odbrana još nije uigrana jer ne ide to baš preko noći. Karamarko je odigrao tek drugu utakmicu.
U drugom poluvremenu smo generalno izgledali mnogo bolje. Odbrana još nije uigrana jer ne ide to baš preko noći. Karamarko je odigrao tek drugu utakmicu.
Ovu utakmicu nisam ni gledao.
- mamonelafo
- Kontakt:
Komšija Stanislav turio struju u ogradu, ajde da turimo i mi u naše žice...
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Ja ne znam sta taj Sabic mali radi vise kod nas? Posudi ga Stupcanici , nema momak kvalitet za premier lige, koji vam je vise ku rac sa njim, probao si 4 puta i bio ti je najgori na terenu, totalno izgubljen !
Danas Dabo top odigrao, vice veliko pojacanje!
Sosic se vraca polako, ostalo nije vrijedno pomena
Mogli su 6 zabiti , mogli smo i mi 2 .. losa utakmica, idemo dalje
Danas Dabo top odigrao, vice veliko pojacanje!
Sosic se vraca polako, ostalo nije vrijedno pomena
Mogli su 6 zabiti , mogli smo i mi 2 .. losa utakmica, idemo dalje
-
Marokanci58
- Kontakt:
Nažalost Muslera če biti tjeran nakon Sarajeva a nije on kriv što je sastav preloš..
Velež nam je uvijek neugodan na Grbavici ali ovo je sada najlošija ekipa u ligi i moramo ih dobiti. Vjerovatno Velež i ispada. Ako ne dobijemo pa onda Sarajevo tu se bojim toga scenarija za Musleru.
Velež nam je uvijek neugodan na Grbavici ali ovo je sada najlošija ekipa u ligi i moramo ih dobiti. Vjerovatno Velež i ispada. Ako ne dobijemo pa onda Sarajevo tu se bojim toga scenarija za Musleru.
BRATSTVO GRAČANiCA
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Marokanci58 je napisao/la: ↑02 sep 2026, 23:55Nažalost Muslera če biti tjeran nakon Sarajeva a nije on kriv što je sastav preloš..
Nakon 4 kola covjek izjavi da ce Velez ispasti, bravo
Velez i mi smo u 5 deka
Vataj ga za Cunhu Milunkamamonelafo je napisao/la: ↑02 sep 2026, 23:45Komšija Stanislav turio struju u ogradu, ajde da turimo i mi u naše žice...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.