FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
niko ne spominje...
http://fkzeljeznicar.ba/fotovideo-pogle ... ima/17128/
pa nije to zanimljivo.
Ne vidim razlog zasto lazes i iznosis netacne informacije.milanribar je napisao/la:Normalno da je bitno jer je uprava dopustila da se ovo radi. Sto znaci ako dopustis nesto klosarima onda si ti isti klosar kao oni.
Mi se borimo tad za titulu, raja se nada pobjedi a oni stimaju ili pokusavaju. Bas nije slucajno da Hasanovic tu utakmicu fuli prazan gol, da malo poslije toga biva otjeran kao par njegovih suigraca i naravno da ne zaboravimo bombe po Grbavici. Onda dode neko napise sve je ok, koga briga sta narkoman govori. A ovamo to citaju ljudi i ugled kluba srozaju na niske grane. Sve je dobro ...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
a ko to jos osvaja titule i trofeje u ovo doba godine, cinjenica da nama fali nekoliko igraca ali ako se budu borili kao u zadnjih par utakmica mozemo biti konkurenti, pa nije Sloboda od kamena morat ce doci pad u igri... Vidite kakvih sve rezultata ima da svak svakog uzima to daje neku novu draz lige, zanimljivije je... Nase je da damo podrsku momcima a ne da samo kukamo.... samo hrabro
- Jaozinho22
- Kontakt:
Spomenuo je Ipee al to je nebitno,to se podrazumijeva kod ovih trollera a i mi levatine što se obaziremo kolektivno !black64 je napisao/la:niko ne spominje...
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Liga je takva da svako svakog dobija tako da je sve otvoreno..A svi znamo sta ide na proljece.. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Sta je ovo bilo sa Dzenisom

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
- Kontakt:
kost u stopalu
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
jel to povrijeđenfedeltafrotta je napisao/la:kost u stopalu
-
- Kontakt:
u gipsu noga valjda
Pukla mu neka kost u stopalu jbg
možda to bog nekome šalje zadnju šansu.
čuo sam se sad sa njim preko fc,kontrola za deset dana napukla kost,čini mi se da ono nije gips nego langetA
-
- Kontakt:
ChWilla je napisao/la:možda to bog nekome šalje zadnju šansu.

i meni se cini langeta. Zna li neko koliko to moze biti ozbiljno otprilike ?
I onda kada više ne bude me ovdje
Zavisi od napuknuća. U najboljem slučaju 15 dana bi morao mirovatiZZtop10 je napisao/la:i meni se cini langeta. Zna li neko koliko to moze biti ozbiljno otprilike ?
-
- Kontakt:
Bas vazna utakmica za nas sutra. Ne smijemo dopustit da se dodatno izdvoje ove ekipe na prvim mjestima. Zrinjski uze u gostima, Siroki evo vodi, Sloboda dobila, Radnik takodjer, a mi bi pobjedom zadrzali taj prikljucak. Poslije Celika ide Prijedor gdje se moze uzeti, pa nam dolaze Slavija i Borac. Vjerujem da mozemo tu napraviti dobru seriju rezultata i u potpunosti se vratiti u borbu za vrh. Odgovara nam sto konkurenti igraju mnogo medjusobnih utakmica i bice tu dosta kikseva sa strane, povreda, kartona i umora. Sad mi je jos vise zao one utkamice iz Mostara jer smo trebali ono pobjediti i zasluzili smo, uz pobjedu na derbiju i Gosk u medjuvremenu to bi bila strasna serija mozda i do kraja kalendarske godine. Imamo i Radnik u gostima gdje bi se mogli osvetiti i onda Vitez kuci. Nije stanje toliko lose koliko je nas neki crnjak opalio i da je ijedna ekipa iole normalna vec do sada bi obezbjedila titulu uz ovoliko losih rezultata ovih kao boljih ekipa koje pretenduju na trofej. Steta sto to nismo bili mi, a najgore od svega je sto nam je u mnogim utakmicama samo malo nedostajalo da pobjedimo i sada bi bila skroz druga prica. Trebaju igraci i strucni stab zbiti redove i hladne glave odraditi ovo do kraja i ne bi me cudilo da dobiju sve utakmice do pauze, a i nije nerealno. Ipak, sutra je prva stepenica i da bi bilo sta napravili potreban nam je taj prvi korak.
Vidio sam da @jovanmaksimovic pise o sansama, pa sam malo pogledao raspored do kraja ovog dijela, i nas i konkurenata i stvarno cak ni titula nije ni malo daleko i sasvim je realna uz jednu dobru seriju.
Vidio sam da @jovanmaksimovic pise o sansama, pa sam malo pogledao raspored do kraja ovog dijela, i nas i konkurenata i stvarno cak ni titula nije ni malo daleko i sasvim je realna uz jednu dobru seriju.
to ija cjelo vrijeme pričam,nek bude pristup kao u ove zadnje tri utakmice ništa nije nemogućesergejevic je napisao/la:Bas vazna utakmica za nas sutra. Ne smijemo dopustit da se dodatno izdvoje ove ekipe na prvim mjestima. Zrinjski uze u gostima, Siroki evo vodi, Sloboda dobila, Radnik takodjer, a mi bi pobjedom zadrzali taj prikljucak. Poslije Celika ide Prijedor gdje se moze uzeti, pa nam dolaze Slavija i Borac. Vjerujem da mozemo tu napraviti dobru seriju rezultata i u potpunosti se vratiti u borbu za vrh. Odgovara nam sto konkurenti igraju mnogo medjusobnih utakmica i bice tu dosta kikseva sa strane, povreda, kartona i umora. Sad mi je jos vise zao one utkamice iz Mostara jer smo trebali ono pobjediti i zasluzili smo, uz pobjedu na derbiju i Gosk u medjuvremenu to bi bila strasna serija mozda i do kraja kalendarske godine. Imamo i Radnik u gostima gdje bi se mogli osvetiti i onda Vitez kuci. Nije stanje toliko lose koliko je nas neki crnjak opalio i da je ijedna ekipa iole normalna vec do sada bi obezbjedila titulu uz ovoliko losih rezultata ovih kao boljih ekipa koje pretenduju na trofej. Steta sto to nismo bili mi, a najgore od svega je sto nam je u mnogim utakmicama samo malo nedostajalo da pobjedimo i sada bi bila skroz druga prica. Trebaju igraci i strucni stab zbiti redove i hladne glave odraditi ovo do kraja i ne bi me cudilo da dobiju sve utakmice do pauze, a i nije nerealno. Ipak, sutra je prva stepenica i da bi bilo sta napravili potreban nam je taj prvi korak.
Daj ljudi molim vas kakva titular
Treba samo kup forsirat maksimalno a titula odavno izgubljena.Sutra protiv Celika samo zestoko kao I protiv pitara pa sta bude.
Sutra vidis Edis stavi Jocu u spica a Tiaga na krilo I Joco Hat-trick do 30 minute
Bice zanimljivo viditi gdje ce se locirati el-sablja da void tekmu.

Treba samo kup forsirat maksimalno a titula odavno izgubljena.Sutra protiv Celika samo zestoko kao I protiv pitara pa sta bude.
Sutra vidis Edis stavi Jocu u spica a Tiaga na krilo I Joco Hat-trick do 30 minute

Bice zanimljivo viditi gdje ce se locirati el-sablja da void tekmu.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Sutra će Dado umjesto Beganovica.