Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Ajzea je napisao/la:@vrbanjusa, @fedelta, @Doove
![]()
Elegant je napisao/la:Nemoj mi reci da je ovaj nas istetoviran po guzi.
bagrcavi je napisao/la:pronađi razliku![]()
aleksandar_veliki je napisao/la:roleeee je napisao/la:Aco samo nam reci da li ce te prenositi sarajevo?
Nadam se da hocemo, ucinit cemo sve sto je u nasoj moci da prenosimo. Na visu silu, los internet, padavine, ne mozemo uticati...
arelinho je napisao/la:Elegant je napisao/la:Nemoj mi reci da je ovaj nas istetoviran po guzi.
Jeste. Ima i na k.urcu dvije tetovaze.![]()
![]()
![]()
Zar ne mozes shvatiti da su ovo bokserice.![]()
Elegant je napisao/la:Nemoj mi reci da je ovaj nas istetoviran po guzi.
amazon je napisao/la:Elegant je napisao/la:Nemoj mi reci da je ovaj nas istetoviran po guzi.
Odjavi se s foruma na 6 mjeseci
BajroTM je napisao/la:amazon je napisao/la:Elegant je napisao/la:Nemoj mi reci da je ovaj nas istetoviran po guzi.
Odjavi se s foruma na 6 mjeseci
Ne 6 mjeseci nego zauvijek
za_zivot_cijeli je napisao/la:volio bi da Uprava sav novac od clanskih karti usmjeri u razvijanje/jacanje naseg tima koji trenutno pokriva web i video. momci odlicno rade a vjerujem da bi sa cc 50.000 po sezoni razvalili posao.
dobra uprava bi kroz ta poboljsanja u radu sgurno mogla vratiti barem 30% novca kroz dodatne marketinske usluge.
BajroTM je napisao/la:Na ovoj temi stvarno si prije imao procitati sta ali odkako ajzea se zaljubio u stokica I ugljesu sve ode u pm.
Jos se tu prikljucuju ovaj iz visokog faraontm kenan_tm87 koji su mali seljacki balavci.
Kad jos dodas muhu koji je borac za pravasvakom loncu poklopac ko onaj elegant zvani samo da neprimimo gol onda skontas gdje si dosao.chwilla je isto niti smrdi niti mirise.
Aldin jeste dosadan I sve je kontra samo sto svi na jednog svi ste ga napali.
Dobri momci na ovom forumu su djole fkz 1921 pile I brile ali ovaj zadnji je malo veca hinja. Minjore me fino docekao a elegant samo neka ode jednom na jug ili grbavicu.
sportsport.ba se trudi samo sto bi vi sve za djabe
Trenutno korisnika/ca: Admir74, lijevapolutka, Mahalac1987, Robust i 35 gostiju.