Rasplakao si me.Neandertalac je napisao/la:Fakat, Nadrealisti na vrhuncu. Uz neizostavno; uprava radi odličan posao. Gdje ćeš da to ne spomenes.
![]()
I ovaj @Braco je kvarnjak teški.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Rasplakao si me.Neandertalac je napisao/la:Fakat, Nadrealisti na vrhuncu. Uz neizostavno; uprava radi odličan posao. Gdje ćeš da to ne spomenes.
![]()
I ovaj @Braco je kvarnjak teški.
Titule su potrebne.irfo je napisao/la:Vec se priprema teren za nove neuspjehe pricama dovoljna je evropa i dodatni radovi na stadionu, ha ya kome trebaju titule, zeli nam se nametnuti da budemo zadovoljni gledajuci u ledja zrinjskom
Oprostiće se Miske u stilu. A to je kada uzmemo titulu, aBd vec ove sezone. A onda kada dodje neki ublehaš, spominjat cemo Misketa, sta je sve uradio za klub, i kakvu Grbavicu nam je ostavio. Bolji doci nece sigurno, a gorih je na pretek.AirMike je napisao/la:Jedini spas za naseg Zelju je da izgubi odma u prvom predkolu,da u prvih 5 kola osvojimo manje od 5-6 bodova ,da prosjek gledalaca bude ispod 2 k i da se mi sto vise dignemo protiv diktatora misimovica
Pusti me da se tješimMocMahale444 je napisao/la:Kakva janjadi ziv bio, mozda bolje zvuci hefta ikara.
Izvini jbga, postao sam pesimista poslije 88 minute.braco je napisao/la:Pusti me da se tješimMocMahale444 je napisao/la:Kakva janjadi ziv bio, mozda bolje zvuci hefta ikara.
Nemoj više molim te.braco je napisao/la:Rasplakao si me.Neandertalac je napisao/la:Fakat, Nadrealisti na vrhuncu. Uz neizostavno; uprava radi odličan posao. Gdje ćeš da to ne spomenes.
![]()
I ovaj @Braco je kvarnjak teški.![]()
Vala ne smijemo zaboravit ni ovu provalu, đe ćeš ovo objavit ocami.Neandertalac je napisao/la:Nemoj više molim te.braco je napisao/la:Rasplakao si me.Neandertalac je napisao/la:Fakat, Nadrealisti na vrhuncu. Uz neizostavno; uprava radi odličan posao. Gdje ćeš da to ne spomenes.
![]()
I ovaj @Braco je kvarnjak teški.![]()
![]()
![]()
![]()
A jaka je i sa Kosticem, power point prezentacija. Pa onda kada su provalili onaj program za scoutiranje igrača. Kao na Top Eleven, sve tokene potrošili.
bolje i o ovome pricat moj muha nego o tome kako nam odose najbolji igraci, da ti ne pricam dokle smo sa pojacanjimaMocMahale444 je napisao/la:Hajde ko neke tetkice trazite dlaku u jajetu.
Ako nije higijenski nije kako treba i neJma nafake.
irfo je napisao/la:bolje i o ovome pricat moj muha nego o tome kako nam odose najbolji igraci, da ti ne pricam dokle smo sa pojacanjimaMocMahale444 je napisao/la:Hajde ko neke tetkice trazite dlaku u jajetu.
Ako nije higijenski nije kako treba i neJma nafake.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.