LjoZee je napisao/la:Lendric u Sarajevu trenutno boravi.
Dolazi veznjak sa dugogodišnjim iskustvom igranja u Bundesligi

LjoZee je napisao/la:Lendric u Sarajevu trenutno boravi.
legenda reala je napisao/la:LjoZee je napisao/la:Lendric u Sarajevu trenutno boravi.
predsjednik je napisao/la:legenda reala je napisao/la:LjoZee je napisao/la:Lendric u Sarajevu trenutno boravi.
legenda reala je napisao/la:LjoZee je napisao/la:Lendric u Sarajevu trenutno boravi.
Osim13 je napisao/la:Trudio sam se da ne gledam i maksimalno izbjegavam slike novog terena, čuvao sam to za večeras svojim očima da vidim, da se zaljubim po ko zna koji put. VTŽ!
konstantinos je napisao/la:Da li mozete nesto da mi kazete o Jovanu Blagojevicu,pricaju ljudi da je bio najbolji igrac Zelje prosle sezone?
ps(i ko su po vama bila tri najbolja igraca kluba prosle sezone)?
irfo je napisao/la:konstantinos je napisao/la:Da li mozete nesto da mi kazete o Jovanu Blagojevicu,pricaju ljudi da je bio najbolji igrac Zelje prosle sezone?
Nekad medju najboljima, nekad medju najgorima, u drugoj polusezoni jedan od najboljih
1.Zakaric
2.Zajmovic
3.Ramovic
Edin TM87 je napisao/la:irfo je napisao/la:konstantinos je napisao/la:Da li mozete nesto da mi kazete o Jovanu Blagojevicu,pricaju ljudi da je bio najbolji igrac Zelje prosle sezone?
Nekad medju najboljima, nekad medju najgorima, u drugoj polusezoni jedan od najboljih
1.Zakaric
2.Zajmovic
3.Ramovic
Jel moguce da nisi Graovca stavio u 3?
Po meni on Zakaric i Dzeno trojica.
konstantinos je napisao/la:Da li mozete nesto da mi kazete o Jovanu Blagojevicu,pricaju ljudi da je bio najbolji igrac Zelje prosle sezone?
Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac, voltron30, Walterrorist i 29 gostiju.