Mi, obični navijači i simpatizeri koji smo uz klub bili i ostali proteklih ne godina nego decenija, znamo da je Željo bio, jeste i biće uvijek puno više od svoje materijalne vrijednosti i da nikada njegov rezultat u sportskom dijelu nije korespondirao sa količinom para koje smo imali nego samo i jedino sa atmosferom jedinstva i solidarnosti koja je stvarana u svim segmentima Kluba, a prije svega kroz gajenje ljubavi prema plavom dresu od malih nogu!!!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Irfo braca ,pusti se ti svetog valentina ,nego ako sad svi promjenimo avatare hoce li doci krilo ?

na sta sve nisi spreman samo da ugodis bratu mohikancu

Jel danas do kraja dana prelazni rok ili i sutra moze? Da barem trojac iz Celika potpisemo, pa poslije ako ko slobodan naidje, super.
Tek kad budu svi imali iste avatare dolazi krilo, to je bio uslov

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Racunaj onda da @Rokoko nije nas i imamo svi 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Dogovaramo Valentinovo danas. Bit će izuzetno romantično. Irfo ne znam kod tebe kako će biti?
- kerimatomic1921
- Kontakt:
GK: Kjosevski, Eric, Krsic
CB: Jovanovic, Kosoric, Ikic, Miletic
LB: Pavic, Sehic, Stanic
RB: Sinisa, Blazevic
CM/DM: Dado, Bojo, Jamak, Mesa, Mehic, Osmanovic
AMf: Stilic, Mule*, Dacic
RW: Zaim*, Ermin*, Subasic
LW: Veseli, Ermin*, Mule*
FW: Lendric, Zaim*
Imamo sve pokriveno izuzev rezervnog napadaca i desnog krila. Igraci sa * su oznaceni kao polivalentni.
Iskreno se nadam da ce se Ermin konacno spremiti. On bi mogao biti taj X faktor.
CB: Jovanovic, Kosoric, Ikic, Miletic
LB: Pavic, Sehic, Stanic
RB: Sinisa, Blazevic
CM/DM: Dado, Bojo, Jamak, Mesa, Mehic, Osmanovic
AMf: Stilic, Mule*, Dacic
RW: Zaim*, Ermin*, Subasic
LW: Veseli, Ermin*, Mule*
FW: Lendric, Zaim*
Imamo sve pokriveno izuzev rezervnog napadaca i desnog krila. Igraci sa * su oznaceni kao polivalentni.
Iskreno se nadam da ce se Ermin konacno spremiti. On bi mogao biti taj X faktor.
Zadnja izmjena: kerimatomic1921, dana/u 13 feb 2020, 12:00, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Najbolji smo na poziciji lijevog krila i to bez ovih sa zvjezdicom 
MoRe Veseli sam, ne treba mu niko.

MoRe Veseli sam, ne treba mu niko.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
I po zavrsetku prelaznog roka, uvijek se moze iskopati igrac sa slobodnim papirima. Mislim da i to treba prosnjuhati na vrijeme jer kvalitetan igrac nikada nije visak. Duga je polusezona.
Jesu li puleni dobili makar dva dana slobodno? žene i djevojke trpe, a sutra je valentinovo, valja o svemu voditi računa moj Amare
MIHAJLOVIĆ !

Ljudi dajte da pisemo klubu da se sklone ove sipke sa ograde istoka zajedno sa mrezom, kvare pogled na teren sa tribine jos od kad nije bilo krova.
Mjau !
- pintol_TM87
- Kontakt:
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
@Machak - i ja sam mislio o tome ali nisam bas siguran je li to klub postavio ili je to neki zahtjev lopova iz saveza. Mada i nasa raja je neugodna kad se unese nervoza, pa haj znaj da li bi ubacivali stvari u teren, da li bi gadjali protivnike i to...
mislim da savez ne dozvoljava, a vidjeli ste kad su UEFA utakmice da se moraju skloniti..
eto avatar **** vas on

"Otišao sam sa terena jer je to bilo jako loše za moje srce. Morate me razumijeti. Ne želim da umrem dok sam selektor Japana. Kada budem umirao želim da to bude u mom rodnom gradu Sarajevu i mojoj državi Bosni i Hercegovini."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Hoce li se krov spojiti na sredini, mislim nekako mi ruzno vidjeti ovaj mali otvor?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
hoce bruda ,ovako je isto bilo i na prelazu izmedju sjevera i istoka -kolezeljovac je napisao/la: ↑13 feb 2020, 12:48Hoce li se krov spojiti na sredini, mislim nekako mi ruzno vidjeti ovaj mali otvor?
Jos iza da se stavi lim i to je to

Trenutno korisnika/ca: samoFKS, WeekendOffender i 22 gosta.