FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da hoce sto prije skupstina bit pa da se nastavimo bavit fudbalskim stvarima, previse toksicna atmosfera trenutno
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kakvi bivsa struktura,jedva docekali da pobjegnu,nisu imali rjesenja ni zasta vise,sami kazu da ne zele ni blizu kluba,al uredno likuju,smrad do smrada.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Kad bi trebao da bude interviju sa Amarom? Zna li neko detaljnije. Ovo me najvise interesuje zbog stvari vezano za teren, i sa kakvim igracima ulazimo u narednu sezonu.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 09 jun 2019, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ma kakve više skupštine, pič.ke materine, mi ne pričamo o fudbalu već godinama yebo ga i bog i Misimović i Amar i lobotomija i gg.ba. Svaka sezona nam je historijska, svaka skupština je historijska, sve je nekakva prekretnica uvijek se ponadamo pa po običaju popušimo kur.činu, ma nek ide sve u 3 **** materine yebo ga fudbal i hljeb. I DA PONOVIM JOŠ NEŠTO:
FORUMI SU NAJVEĆE ZLO
FORUMI SU NAJVEĆE ZLO
braco je napisao/la:Ma kakve više skupštine, pič.ke materine, mi ne pričamo o fudbalu već godinama yebo ga i bog i Misimović i Amar i lobotomija i gg.ba. Svaka sezona nam je historijska, svaka skupština je historijska, sve je nekakva prekretnica uvijek se ponadamo pa po običaju popušimo kur.činu, ma nek ide sve u 3 **** materine yebo ga fudbal i hljeb. I DA PONOVIM JOŠ NEŠTO:
FORUMI SU NAJVEĆE ZLO

Ko izmisli forum sve mu po spisku
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa vi pisete na forumu 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma kakve veze ima forum s ovim. Nisu ljudi otisli zbog foruma iz kluba, vec zato sto smo u golom kurcu...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Nisam ni rekao da su otišli zbog foruma nego sam mislio na to da na forumima postoje likovi koji namjerno kuhaju. Prethodni post nisam napisao jer je otišao nekakav Selimović nego jer se previše loših stvari nakupilo posljednjih godina, jednostavno ne može se durat više.
i mi smo dio problemaBosniaBoston je napisao/la:Pa vi pisete na forumu

@braco prvi, reci cu da je on inicirao ovu idejuOsim13 je napisao/la:Treba banove dijeliti, predlažem bostona prvog

- BosniaBoston
- Kontakt:
Sto mene osimeOsim13 je napisao/la:Treba banove dijeliti, predlažem bostona prvog

#Punoljetstvo
Kakva se ovo imovina violini poklonila u zamjenu za prostor na sjevernoj tribini?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Suknuo si nam da pisemo na forumu, a psujemo gaBosniaBoston je napisao/la:Sto mene osimeOsim13 je napisao/la:Treba banove dijeliti, predlažem bostona prvog

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Suočio nas sa bolnom istinom, nevjeraLjoZee je napisao/la:Suknuo si nam da pisemo na forumu, a psujemo gaBosniaBoston je napisao/la:Sto mene osimeOsim13 je napisao/la:Treba banove dijeliti, predlažem bostona prvog

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Zglajzerslautern
- Kontakt:
Od nastanka svijeta ljudi se dijele:
-na crne, bijele, crvene i žute
-pa onda na amerikance, evropljane, afrikance itd..
-pa u evropi na balkance pirinejce, apenince itd..
-na balkanu na srbe hrvate, slovence, bosance itd..
-u bosni na hrvate srbe, bosnjake i ostale
-pa onda u federaciji sarajlije, tuzlake, mostarce itd.
-pa u sarajevu na Željovce i pitare
Sve te podjele mogu razumjeti, ali kao osoba koja bi za Želju život dala, kao osoba koja sa drugovima porodicom, pa čak i djevojkom pričam danima samo o Želji, i belajima koji nas muče, ne mogu da shvatim kako se to MI Željovci možemo dijeliti.. Kaaakooo?!? Kako smo ograničeni na bilo koje osobe, kako ne možemo stati uz klub!?! Kako možete u inat nekome prestati ići na utakmice? Kako možete za brata sa tribine reći da je šupak, kako taj brat može biti šupak? Jači od ratova, režima i partija!! Nemojte da sami sebe pobjedimo, Željo je stil življenja, živite ga molim vas sviju! Bez sviju se može, niko nije vrijedan Želje. Bez sviju se može, ali Željo bez nas ne može, a ni mi ne možemo bez Želje! Svaki dernek, svaka svadba, priča, kafa, izlazak je uz Želju. Molim vas nemojte se dijeliti! Mi smo Željini, Željo je naš.
LP braćo!!!
-na crne, bijele, crvene i žute
-pa onda na amerikance, evropljane, afrikance itd..
-pa u evropi na balkance pirinejce, apenince itd..
-na balkanu na srbe hrvate, slovence, bosance itd..
-u bosni na hrvate srbe, bosnjake i ostale
-pa onda u federaciji sarajlije, tuzlake, mostarce itd.
-pa u sarajevu na Željovce i pitare
Sve te podjele mogu razumjeti, ali kao osoba koja bi za Želju život dala, kao osoba koja sa drugovima porodicom, pa čak i djevojkom pričam danima samo o Želji, i belajima koji nas muče, ne mogu da shvatim kako se to MI Željovci možemo dijeliti.. Kaaakooo?!? Kako smo ograničeni na bilo koje osobe, kako ne možemo stati uz klub!?! Kako možete u inat nekome prestati ići na utakmice? Kako možete za brata sa tribine reći da je šupak, kako taj brat može biti šupak? Jači od ratova, režima i partija!! Nemojte da sami sebe pobjedimo, Željo je stil življenja, živite ga molim vas sviju! Bez sviju se može, niko nije vrijedan Želje. Bez sviju se može, ali Željo bez nas ne može, a ni mi ne možemo bez Želje! Svaki dernek, svaka svadba, priča, kafa, izlazak je uz Želju. Molim vas nemojte se dijeliti! Mi smo Željini, Željo je naš.
LP braćo!!!
Željezničar za život cijeli!
Tesko je biti pametan sada. Svi vidimo da je situacija haoticna. Raja je i protiv Amara, svasta se prica. Teski momenti definitivno.