Alipasino je napisao/la:Remzo Remzo spremi se Za metak Zrinjski CE primit petak.Alipasino se kune tribine CE bit pune.Ponosno na istoku stojim i golove u mrezi Zrinjskog brojim.Evo me na Jablanickom skacem SA mola Eric nece primit gola.

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Alipasino je napisao/la:Remzo Remzo spremi se Za metak Zrinjski CE primit petak.Alipasino se kune tribine CE bit pune.Ponosno na istoku stojim i golove u mrezi Zrinjskog brojim.Evo me na Jablanickom skacem SA mola Eric nece primit gola.
Virtu4l je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Ma ovo je odlično vjeruj mi, pisao sam već, navijači ostalih klubova nas dosta potcijenjuju, neki nas ne vide ni u Europi, al' oni su manje bitni, bitno je da se u medijima stvara atmosfera kao da su Zrinja i pitari level iznad svih, još kad bi lažnjaci prošli Utrecht, to bi bilo fantastično, a mi samo lagano iz sjene...
Ma samo da nema onih spektakularnih pressica i hajcanja do bola, i pola posla je završeno.
Ovo je veoma dobro za sad, dobra ekipa, kompaktna, i veoma tvrda što me najviše raduje.
Osim13 je napisao/la:ZaZelju je napisao/la:Jedan sam od onih koji nisu imali nista protiv toga da Sarajevo igra na Grbavici, ali da fino plate i nadoknade svaku stetu koju eventualno naprave na stadionu. Sad kad je odluka pala da igraju u Zenici, a vecina nasih navijaca nije zeljela da dodju na Grbavicu, onda red je da se oduzimo nasem Zelji sa 10.000 navijaca u veoma bitnoj utakmici protiv Zrinjskog.
Znaci svi na Grbavicu. Zrinjski mora pasti.
irfo je napisao/la:Jel sad uprava ostani![]()
braco je napisao/la:Et, a bezveze se raja nadigla ko da je sve dogovoreno bilo, treba nekad sačekati da se odvije sve pa komentarisat. Kako je krenulo konto sam da ću pročitat da mi pitarima dajemo pare da kod nas igraju. Bilo prošlo, imamo prečih stvari.
glavniurednik je napisao/la:braco je napisao/la:Et, a bezveze se raja nadigla ko da je sve dogovoreno bilo, treba nekad sačekati da se odvije sve pa komentarisat. Kako je krenulo konto sam da ću pročitat da mi pitarima dajemo pare da kod nas igraju. Bilo prošlo, imamo prečih stvari.
Pa ti si na drugom forumu spominjo "susenje ruku onom ko potpise"
Trenutno korisnika/ca: amidzaidriz87, Herpes i 51 gost.