ko nam je ovaj Boris Pavić

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
lijevapolutka je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/dobar-rezultat-govori-da-smo-na-dobrom-putu/38736/?fbclid=IwAR290wjIWMOr9lbXbtrnZwFegOeL3p0shRMyt6UHhR5EZvll2M-G2UShvNw
UBIPITAR je napisao/la:Ni blizu,opet pišeš gluposti,ljude sabotiraju od prvog dana,gurnuli im skije u vidu finansijskih dugova,neuredne papirologije,tužbi koje su odnekud "iskakale" ,licenca,narušavanje atmosfere,iskonstruisano i planirano,da se klub gurne u ambis,al dzaba,tek će početi izlaziti na vidjelo,ko je šta radio i zbog čega!
A koliko me sjećanje služi ovaj portal je pisao protiv jednog čovjeka,i to je velika razlika!
ReX je napisao/la:Realno, smijesno saopstenje. Napisali knjigu a nista nisu rekli. Hajde objavite za No1 vec jednom.
Manijaci19871921 je napisao/la:Ja glupog saopstenja, citam kontam sad ce na kraju teksta biti demantujemo da smo raskinuli saradnju sa Sportvisionom... kad gle cuda, jok. I pisu o frajeru u negativnom kontekstu, obrusavaju se na njega, a koliko vidim frajer je novinar, dosao do informacija ( sto mu je i posao) i objavio i nasa Uprava ga ruzi sto je to uradio... Komicno da ne moze vise od toga, ccc
kerimatomic1921 je napisao/la:Manijaci19871921 je napisao/la:Ja glupog saopstenja, citam kontam sad ce na kraju teksta biti demantujemo da smo raskinuli saradnju sa Sportvisionom... kad gle cuda, jok. I pisu o frajeru u negativnom kontekstu, obrusavaju se na njega, a koliko vidim frajer je novinar, dosao do informacija ( sto mu je i posao) i objavio i nasa Uprava ga ruzi sto je to uradio... Komicno da ne moze vise od toga, ccc
Za mene on nije obicni novinar - nego pakas kojem su zatvorena vrata kluba pa se sveti na ovaj nacin. Velika je razlika.
To je moje misljenje, iako mozda nisam dovoljno upucen.
Manijaci19871921 je napisao/la:Ja glupog saopstenja, citam kontam sad ce na kraju teksta biti demantujemo da smo raskinuli saradnju sa Sportvisionom... kad gle cuda, jok. I pisu o frajeru u negativnom kontekstu, obrusavaju se na njega, a koliko vidim frajer je novinar, dosao do informacija ( sto mu je i posao) i objavio i nasa Uprava ga ruzi sto je to uradio... Komicno da ne moze vise od toga, ccc
Blagoje je napisao/la:Manijaci19871921 je napisao/la:Ja glupog saopstenja, citam kontam sad ce na kraju teksta biti demantujemo da smo raskinuli saradnju sa Sportvisionom... kad gle cuda, jok. I pisu o frajeru u negativnom kontekstu, obrusavaju se na njega, a koliko vidim frajer je novinar, dosao do informacija ( sto mu je i posao) i objavio i nasa Uprava ga ruzi sto je to uradio... Komicno da ne moze vise od toga, ccc
Bivsi uposlenik kluba manipulise informacijama koje su mu bile dostupne dok je bio u klubu? To mu posao? Da nisi ti taj?
Trenutno korisnika/ca: 1921TM87, avalPacidoroP, Brkooo, DrzavaZeljo, kontramraku21, Mehmedaga, Tarpi1234, voltron30 i 42 gosta.