IlProfessore je napisao/la:Nije, drago mi je što je SBB prčija sa onim kamatarevićevim bradatim gmazom. FAHRO, FAHRO!
Sjasi ba s tim nadimcima debilcino slagirana
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
IlProfessore je napisao/la:Nije, drago mi je što je SBB prčija sa onim kamatarevićevim bradatim gmazom. FAHRO, FAHRO!
mohikanac12 je napisao/la:
Nemoj me shvatiti licno ali iskreno navijaci mi idu na zivce opasno. Jedna greska, jedno poluvrijeme, jedan poraz i odma vristanje, skika, dreka, daju savjete, tjeraju, smjenjuju, da ne govorim o lajanju i bespotrebnoj galami, a na rođendanu tri hiljade. Sve sami strucnjak do strucnjaka.
braco je napisao/la:mohikanac12 je napisao/la:
Nemoj me shvatiti licno ali iskreno navijaci mi idu na zivce opasno. Jedna greska, jedno poluvrijeme, jedan poraz i odma vristanje, skika, dreka, daju savjete, tjeraju, smjenjuju, da ne govorim o lajanju i bespotrebnoj galami, a na rođendanu tri hiljade. Sve sami strucnjak do strucnjaka.
Mislim da je to globalni trend, nije samo kod nas. Rekao bih da je internet i njegove platforme glavni "krivac" za to. Da ne pričam puno o ovome, a moglo bi se dosta. Volio bih da neki dobar novinar obradi ovu temu.
UBIPITAR je napisao/la:Nema te ekipe koja kroz cijelo prvenstvo ne oscilira.Više je Radnik uložio u ekipu od nas,zbog dobro poznatih razloga.
Sve dok su igrači poput Siniše,Keme,Asima,Zaima,Bogija....oscilacije su realne i očekivane.
Da bogdo možemo dovesti 5 Ermina,Amin
mohikanac12 je napisao/la:
Garantujem ti da se moja generacija drasticno razlikuje od ovih novih. Oni bi sve preko noci, puni sebe, pametuju, nemaju postovanja. Internet ih ubi.
mohikanac12 je napisao/la:Ne cudi me nego me nervira. Iskreno ti govorim. Nije to zbog tebe vec zbog generalnog stava vecine. Premalo vjere, previse negativnosti. Sami sebi skacemo u stomak na takav nacin. Pogledaj poluvrijeme nakon Mladosti. Zvižduci? Kakva je to podrska, kakav je to stav, kako to moze pomoci? Iz krajnosti u krajnost, nema one ljubavi da nas vodi, da nas nosi, nema navijanja, podrska slaba do bola. A daj rezultate. Red je da se malo navijaci zapitaju gdje cemo doci sa takvim pristupom. Ja ispadam budala kada kazem da je navijacki potencijal neiskoristen, da sanjam punu Grbavicu svaki put kada igra Željo. Derbi, dva tri kola i onda opet ispod prosjeka, zasite se duse drage, mrsko im doci i podrzati. Cast izuzetcima.
Je li mislis da strucni stab ne razbija glavu iz dana u dan kako eliminisati slabosti?
mohikanac12 je napisao/la:Ne cudi me nego me nervira. Iskreno ti govorim. Nije to zbog tebe vec zbog generalnog stava vecine. Premalo vjere, previse negativnosti. Sami sebi skacemo u stomak na takav nacin. Pogledaj poluvrijeme nakon Mladosti. Zvižduci? Kakva je to podrska, kakav je to stav, kako to moze pomoci? Iz krajnosti u krajnost, nema one ljubavi da nas vodi, da nas nosi, nema navijanja, podrska slaba do bola. A daj rezultate. Red je da se malo navijaci zapitaju gdje cemo doci sa takvim pristupom. Ja ispadam budala kada kazem da je navijacki potencijal neiskoristen, da sanjam punu Grbavicu svaki put kada igra Željo. Derbi, dva tri kola i onda opet ispod prosjeka, zasite se duse drage, mrsko im doci i podrzati. Cast izuzetcima.
Je li mislis da strucni stab ne razbija glavu iz dana u dan kako eliminisati slabosti?
Bezideja je napisao/la:
braco je napisao/la:mohikanac12 je napisao/la:
Garantujem ti da se moja generacija drasticno razlikuje od ovih novih. Oni bi sve preko noci, puni sebe, pametuju, nemaju postovanja. Internet ih ubi.
Ma mislim fan Barce iz Sapne piše na forumu Messiju kako treba da igra ili uveže tri loše partije "hvala mu na svemu ali treba ga prodat". Živimo u hiperdinamičnom svijetu pa samim tim to se odražava i na sport u globalu. Jednostavno traže se instant performanse sportista i njihovih trenera. Poštovanje naravno da ne postoji gdje imaš primjere da se vrhunski treneri igrači i treneri nazivaju ublehama i prevarama nakon loše sezone ili utakmice. Historijat sportiste kod prosječnog online seratora se ne uzima kao realan parametar kad se posmatra jednog sportska ličnost. Pep Guardiola kao fudbalski revolucionar i jedan od najtrofejnijih trenera svih vremena je po prosječnom šupljatoru ubleha jer ispadne iz čevrtine finala LP. Messi je precijenjen jer lako mu je trpat Osasunu i Eibar, što ne zabije Juventusu hattrick u Torinu kad je tolika igračina. Cristiano je ubleha jer daje samo tap-in golove i iz penala. Aha.
Da je internet postojao prije 30+ godina nikad Ferguson ne bi dobio šansu da u prvih pet sezona ne osvoji ništa i onda napravi nezapamćenu dominaciju u Engleskoj. Dobio bi Fergi nogu nakon prve sezone. Yebavalo bi se od do i Ivici i Ribaru, ružno je reći ali to je tako. Otišao sam daleko ovim postom od Želje ali mislim da se sve ovo što sam napisao na određeni način može primjeniti i na nas.
LjoZee je napisao/la:Da nije bilo one protiv Borca prije te i onog rezultata mislim da se ne bi zvizdalo. Ovako tamo izgubili i tad gubili od losije ekipe od nas. Ima ljudi koji su ovako vise zivcani i skloniji nervozi koju ne mogu kontrolisati. Sreca nisam taj.
Trenutno korisnika/ca: delinjo, fera, HardcoreAP, JohnKeynes97 i 21 gost.